Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(traliabum @ 2012 03 08, 00:25)
o apie IRis cup kokie atsiliepimai butu?
kaip tik radau kad kovo 8 nuolaida
http://www.artekas.l...ne-taurele.html

Kokia jos kaina su nuolaida? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 03 08, 10:29)
Kokia jos kaina su nuolaida? smile.gif

44 lt
Atsakyti
Aš jau anksčiau šiame forume rašiau, kad man skaudėjo ir maudė, bet kadangi ciklas jau buvo į pabaigą tai maniau pabandysiu per naujas MM, na kągi šiandien vėl bandžiau, neiškenčiau nė minutės, matyt mano kūnas svetimkūnių nepriima
Atsakyti
aš tai nerekomenduoju taurelių toms,kurios jautresnės:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze_taskuota: 08 kovo 2012 - 20:52
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 02, 18:51)
Bet čia tai  blink.gif  blink.gif  blink.gif
O tai kažin, nekaltom ar apskritai išeitų įsidėti ta taurelę? Na suprantu, jog tamponais galima naudotis, bet taurelė tai daug didesnė  g.gif
Aš tai, tiesa sakant, tik po gimdymo pribrendau taurelei, o iki tol kažkaip sunkiai įsivaizdavau, kaip tokį daiktą galima į save kišti  lotuliukas.gif
Bent jau iš pojūčių aprašymo atrodo, jog tiesiog per žemai ji. Vienas dalykas, kai kotelis trukdo (jį tuomet galima tiesiog nukirpti, kai kuros visiškai nukerpa), o kitas, kai pats dugnas jau vos ne išlindęs. Reikėtų bandyti giliau stumti. Žnoma, būna, jog kaklelis žemai, bet nemanau, kad ant tiek  ax.gif  Man labai pagelbėjo filmukai youtube, ir ten gerą dalyką pasakė, jog įsidedant taurelę ją reikia stumti ne į viršų, bet link nugaros, nes kitaip ji remiasi į sieneles ir nenori lįsti giliau  mirksiukas.gif

Šiaip geras pastebėjimas thumbup.gif Nes netgi tamponą kai stumi ne visada išeina įsidėti,tad būtent pastūmus link nugaros jis lengvai nueina. Taurelės dar neturiu, nes visos akcijos būna kai aš neturiu pinigų doh.gif lotuliukas.gif Bet tikrai aš jos jau NORIU ir tikrai įsigysiu

QUOTE(klakšt @ 2012 03 08, 11:54)

44LT + 10 lt siuntimas, jei reikia siųstis. Kas Kaune gyvena, gali vietoje atsiimti.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 03 02, 00:11)
Pastarasias dienas labai daug skaiciau apie sias taureles informacija. Tai bent jau amerikietiskuose saituose kalba apie tai, jog prateja pro taureles krastus, jei per giliai moterys ikisa ja. Nebutinai turi buti kaltas taureles dydis. Siaip Small dydis iki 25 metu negimdziusioms moterims. O large jau kai 25 metai ar po gimdymo. Atsiprasau jei pakartojau ta pacia info, nes paskaiciau tik pora paskutiniu temutes pslp. Smalsu buvo paziureti ar lietuvaites atviros naujovems ir ju nebijo:)

Keisciausiai kad skaitinejausi viena USA foruma, tai ten daugiausiai kalba jaunos 13-16 metu mergaites (dar nekaltos) ir dalinasi patirtimi apie menstruacinius puodelius. Ir kaip juos nupirko joms mamos! As pati budama mama - gyvenime nepirkciau savo mokyklinio amziaus dukrai tokio dalyko. Jos ten skundziasi, kad skauda kol isideda ir t.t. cia siaip parasiau, nes mane tai pritrenke tokie dalykai..  blink.gif
Labanakt

Amerika yra Amerika smile.gif neduociau ir as jokiu budu.
Atsakyti
kas apie sita ka nors zino, ar gera ???

http://akcijatau.lt/...urce=newsletter
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 03 12, 14:11)

jauciu vel kokios kinietiskos, nenurodytas nei gamintojas nei kilmes salis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 03 12, 14:11)

QUOTE(klakšt @ 2012 03 12, 14:15)
jauciu vel kokios kinietiskos, nenurodytas nei gamintojas nei kilmes salis  unsure.gif

tikrai kinietiskos. Net teksto nepasivargino savo parasyti. Nukopijavo nuo yuuki taureliu blink.gif

o ir pardavejo rekvizitu jokiu nera tik telefonas ir el. pasto adresas.
Nepasitikiu tokiom el. parduotuvem sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 12 kovo 2012 - 20:26
Turiu ta akcijine fainas daiktas, kol kas nenusivyliau, bet jei namie sedi, darbe ar kitur as neisivaizduoju jos naudojant
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 03 15, 15:03)
Turiu ta akcijine fainas daiktas, kol kas nenusivyliau, bet jei namie sedi, darbe ar kitur as neisivaizduoju jos naudojant

jei daznai reikia keisti tai gal ir nelabai patogu, as keiciu kas 12 valandu, tai man nera jokiu bedu. O jei pirmom dienom sugalvoju pasikeist dazniau, tai buteliukas vandens ir jokios problemos taip pat smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 03 15, 15:53)
jei daznai reikia keisti tai gal ir nelabai patogu, as keiciu kas 12 valandu, tai man nera jokiu bedu. O jei pirmom dienom sugalvoju pasikeist dazniau, tai buteliukas vandens ir jokios problemos taip pat smile.gif  4u.gif

O į tualetą šlapintis galima eiti kai esama su ja?
Atsakyti