net pamatavau savo antra dydi
kauselio, be kotelio ilgis yra mazdaug 5,5 cm.
Pagrindas 5,7 cm, kotelis 1,9 cm. Cia pagal aprasymus.
QUOTE(Felisė @ 2012 02 07, 17:36)
Ačiū
QUOTE(restarta @ 2012 02 07, 16:39)
Pagrindas 5,7 cm, kotelis 1,9 cm. Cia pagal aprasymus.
cia turbut priklauso nuo matuotojo
va informacija is gamintojo oficialaus puslapio, kas supranta rusu k.
raso, kad ilgis be kotelio yra 56 mm.
Чашка № 2 (больший размер):
длина чашки с ножкой 74 мм (56 мм без ножки)
Nors man atrodo, kad tie mm tikrai neturi daug reiksmes.
Ai, aš tai pagal šitą žiūrėjau Šiaip tai jo, tas mm ar pora nelabai ką vaidina
http://menstrualcupi...parison-photos/
http://menstrualcupi...parison-photos/
QUOTE(Džakonda' @ 2012 02 07, 08:02)
ačiū už informaciją
ką aš be SM daryčiau? bus puiku. jeigu ir man taip patiks kaip daugumai, visoms draugėms smegenis praplausiu
QUOTE(teplė @ 2012 02 07, 20:30)
ačiū už informaciją
ką aš be SM daryčiau? bus puiku. jeigu ir man taip patiks kaip daugumai, visoms draugėms smegenis praplausiu
as jau sese ikalbejau tikiuos patiks ir jai
QUOTE(teplė @ 2012 02 07, 21:30)
ačiū už informaciją
Aš dar neturiu, o jau drauges kibinu, kad gal pabandom, gal patiks bet jaučiu aš pirma įsigysiu, o tada jau agituosiu Tik, blyn, vėl pražiopsojau Yuuki akciją.. Kaip tik būtų proga išmėginti (šita kaina ne taip kandžiojasi)
Oi bus dar, manau, akcijų šitų...jau gal kokį trečią kartą...jei ne daugiau buvo
Labai įdomu bus išgirsti naujų nuomonių
Labai įdomu bus išgirsti naujų nuomonių
Pasiskaicius cia daug geru atsiliepimu is tu kurios naudoja, uzsimaniau ir as isbandyti, kaip tik akcija pasitaike tai nusipirkau ta YUUKI. Siandien ja atsiemiau, o kadangi tos dienos dabar, tai ir isbandziau.
Kaip pirma karta tai isidejo tikrai lengvai, visiskai jos nejauciau, bet iskart po keliu minuciu pradejau jaust toki nemalonu tempima, skausma, nepasakyciau, kad labai skaudejo, bet toks nemalonus jausmas. Ar taip turi buti? po kiek laiko viskas praejo , dar veliau pastebejau, kad ji praleidzia, tada nutariau issimti, aisku isemimas buvo labai nemalonus, bet manau reikia praktikos taurele buvo uzsipildziusi tik trecdaliu, po antro idejimo tas nemalonus jausmas buvo jau stipresnis ir kuo tuoliau tuo labiau jauciau diskomforta. galiausiai issiemiau ir dabar abejoju ar toliau galesiu ja naudotis.
Noriu paklausti jau tu kas naudoja ar ja labai giliai reikia kisti? as tai kai buvau isidejus tai tas kotelis vos vos ilindes buvo (bet jis man nemaise)gal giliau reik isikt?
Kaip pirma karta tai isidejo tikrai lengvai, visiskai jos nejauciau, bet iskart po keliu minuciu pradejau jaust toki nemalonu tempima, skausma, nepasakyciau, kad labai skaudejo, bet toks nemalonus jausmas. Ar taip turi buti? po kiek laiko viskas praejo , dar veliau pastebejau, kad ji praleidzia, tada nutariau issimti, aisku isemimas buvo labai nemalonus, bet manau reikia praktikos taurele buvo uzsipildziusi tik trecdaliu, po antro idejimo tas nemalonus jausmas buvo jau stipresnis ir kuo tuoliau tuo labiau jauciau diskomforta. galiausiai issiemiau ir dabar abejoju ar toliau galesiu ja naudotis.
Noriu paklausti jau tu kas naudoja ar ja labai giliai reikia kisti? as tai kai buvau isidejus tai tas kotelis vos vos ilindes buvo (bet jis man nemaise)gal giliau reik isikt?
QUOTE([wanesa] @ 2012 02 13, 23:10)
Pasiskaicius cia daug geru atsiliepimu is tu kurios naudoja, uzsimaniau ir as isbandyti, kaip tik akcija pasitaike tai nusipirkau ta YUUKI. Siandien ja atsiemiau, o kadangi tos dienos dabar, tai ir isbandziau.
Na, kartais jaučiasi toks kaip tempimas, bet tada aš ją iš naujo įsidedu. Taurelė turi būti žemiau gimdos kaklelio.Aš kotelį esu visiškai nukirpusi, nes pas mane taurelė žemai įsistato. Gali tau praleisti ir dėl to, kad per aukštai įdėta.
Išimant sulek ją, tada lengviau išsiims, o jeigu tu ją paprastai trauki, tai gali skaudėti, vien dėl vakumo.
QUOTE(justyte @ 2012 02 14, 00:19)
Na, kartais jaučiasi toks kaip tempimas, bet tada aš ją iš naujo įsidedu. Taurelė turi būti žemiau gimdos kaklelio.Aš kotelį esu visiškai nukirpusi, nes pas mane taurelė žemai įsistato. Gali tau praleisti ir dėl to, kad per aukštai įdėta.
Išimant sulek ją, tada lengviau išsiims, o jeigu tu ją paprastai trauki, tai gali skaudėti, vien dėl vakumo.
o tai kaip zinoti ji auksciau ar zemiau gimdos kakllelio isideda? isidejus ja kaip patikrinti? nelabai suprantu
nu bandysiu zemiau , bet reiks nukirpti tada ir man ta koteli nes ji ir taip zemai man isideda