Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(šarlotė @ 2011 10 14, 20:41)
Mano drauges Divom apsirupino mirksiukas.gif

Ne visos ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo pairtim po pirmuju mm.. unsure.gif Pirmasis isbandymas man teko keliones metu, plaukeme keltu i Lietuva. Del isidejimo, isejimo, prabegimo bedu nebuvo. Viskas butu kaip ir saunu, taciau.... 4 diena po mm pasibaigimo, kazkas atsitiko... Pradejo deginti, nemaloniai mausti ir atsirado labai gausiu ir keistu isskyru... Kadangi tuo metu atostogavau ir pas gine nulekti nebuvo galimybes, nuejau i vaistine ir nusipirkau ramuneliu. Pasidariusi nuovira ploviau, kaip galima dazniau. Aciu dievui padejo, bet jausmas buvo klaikus! g.gif Visaip galvoju, kas cia nutiko... Gal taurele ne iki galo dezinfekavau, gal ant rankos koks mikrobas liko... O gal tiesiog sutapimas ir taurele cia isvis niekuo deta unsure.gif Ateinancias mm bandysiu dar karteli ir tikiuosi, kad si karta tikrai viskas bus gerai g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingooshka: 23 spalio 2011 - 11:36
Ka tik gavau 10-15d siuntinuką atėjo per 9 dienas pirkau dvi skaidrias taureles už 19,99 http://fleurcup.com/default.htm
Abi taurelės atėjo sudėtos į paminkštintą voką, taurelė įdėta į paprastą plastmasinį užsegamą maišelį, instrukcijos nėra, na bet internetas pilnas jos smile.gif ax.gif
Atsakyti
gal kas zino, o lunette dar Lietuvoj prekiauja?

kazkaip jau kelinta diena neatidaro ju puslapio.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2011 10 24, 09:45)
Ka tik gavau 10-15d siuntinuką atėjo per 9 dienas pirkau dvi skaidrias taureles už 19,99 http://fleurcup.com/default.htm
Abi taurelės atėjo sudėtos į paminkštintą voką, taurelė įdėta į paprastą plastmasinį užsegamą maišelį, instrukcijos nėra, na bet internetas pilnas jos smile.gif  ax.gif

Tai gi tam pačiam puslapyje prieš užsakant nurodyta, jog reikia parsisiųsti naudojimosi instrukciją, ir nuoroda duota - http://fleurcup.com/...rcup-Notice.pdf mirksiukas.gif Plius ten ir paveiksliukai yra, kaip galima ją sulenkti - http://fleurcup.com/...answers-en.html (apačioje).

Aš jau kaip laukiu-laukiu savos essen.gif Taip suprantu, jog praeitą antradienį buvo išsiųsta ji, tai gal kitą savaitę atkeliaus jau rolleyes.gif

QUOTE(Felisė @ 2011 10 24, 11:55)
gal kas zino, o lunette dar Lietuvoj prekiauja?

kazkaip jau kelinta diena neatidaro ju puslapio.

Jau seniai neatsidaro tas tinklapis g.gif Šiaip jos gan brangios buvo, virš 100 lt, berods, kainavo, gal nebeperka niekas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rajnele @ 2011 10 22, 12:37)
gal, sakau, patarsit kaip ten tuos dydzius rinktis? jei esu gimdziusi, bet nepasakyciau, kad gausiai man ten tom dienom pasisalina... ar imti geriau didele (kaip gimdziusiai), ar maza (kaip turint negausias mmm)? Didele kazko mane biski baugina, bet gal nereiketu pergyventi?

Please, merginos - patarkit, nuraminkit smile.gif

Aš jūsų vietoje, jaučiu, imčiau mažą g.gif Blogiausiu atveju teks dažniau išpilti turinį, bet jei sakote, kad negausios mmm, tai neturėtų būti bėdos. Na, aš taip galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu ir aš tos taurelės- reiks įsigyti ir man g.gif . Tik noriu paklausti naudojančių- ką jūs dar naudojat/tinka dezinfekavimui be tų specialių priemonių kur galima nusipirkti blush2.gif blush2.gif blush2.gif g.gif ?
Aš šiame reikale dar visai žalia blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Ačiū iš anksto pasidalinusioms patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2011 10 24, 14:09)
Mergaitės, noriu ir aš tos taurelės- reiks įsigyti ir man  g.gif . Tik noriu paklausti naudojančių- ką jūs dar naudojat/tinka dezinfekavimui be tų specialių priemonių kur galima nusipirkti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  g.gif ?
Aš šiame reikale dar visai žalia  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ačiū iš anksto pasidalinusioms patirtimi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kai naudoju plaunu vandeniu ir muilu, o kai baigiasi dienos pavirinu distiliuotame vandenyje. Distiliuotą naudoju dėl to, kad paprastas vanduo pas mane labai kietas, tai taurelė apsineštų kalkėmis, nelabai estetiškas vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 24 spalio 2011 - 21:21
QUOTE(irisas @ 2011 10 24, 21:21)
kai naudoju plaunu vandeniu ir muilu, o kai baigiasi dienos pavirinu distiliuotame vandenyje. Distiliuotą naudoju dėl to, kad paprastas vanduo pas mane labai kietas, tai taurelė apsineštų kalkėmis, nelabai estetiškas vaizdas  biggrin.gif

Na dėl kalkių tai tas taip- tiesa g.gif . O kaži pvz. dezinfekuoti po tų dienų spiritu negalima blush2.gif ? Galbūt gali pakenkti gumai, taip? blush2.gif g.gif
O pasidalinkit patirtimi kaip būna su tą taurele, jei tarkim pripuola reikalas ją susitvarkyti būnant kur nors.., kur yra tik viešasis wc g.gif blush2.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Ką tik gavau siuntinį su fleurcup'ais bigsmile.gif Keliavo lygiai savaitę, paštininkė atnešė į namus thumbup.gif
Bėgu rašyti į AŽ visoms kartu su manimi užsisakiusiems ax.gif
Bet dabar žiūriu į tą savo taurelę (sau užsakiau L), ir galvoju, KAIP aš ją tokią didelę sau sukišiu mastau.gif Nors pažiūriu ir į šalia žaidžiančią mažę, ir mąstau, kad gi ji iš TEN kažkaip išlindo, tai ta taurelė gal ne tokia ir didelė atrodo palyginus hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 10 25, 14:39)
Kir galvoju, KAIP aš ją tokią didelę sau sukišiu  mastau.gif  Nors pažiūriu ir į šalia žaidžiančią mažę, ir mąstau, kad gi ji iš TEN kažkaip išlindo,

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. jas laikyti reikia specpakuotej kažkokioj ar galima tiesiog į kokia tinkančią dežutę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 25 spalio 2011 - 14:18
QUOTE(julkanos @ 2011 10 25, 16:16)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

p.s. jas laikyti reikia specpakuotej kažkokioj ar galima tiesiog į kokia tinkančią dežutę?

Ar pas jus nebuvo medziaginiu medvilniniu maiseliu? g.gif Maniske Diva turejo ta maiseli, tai ja laikau ten, o jeigu nera, manau, kad tik tikti turetu kokia nors dezute ar koks kitas medziaginis maiselis ax.gif
Atsakyti
Galima buvo prie taurelių užsisakyti ir spec. maišiuką už 3 eurus, bet kažkaip pagailėjome pinigėlių blush2.gif Aš galvoju kokį lininį ar medvilninį maišiuką pritaikyti šiam reikalui, blogiausiu atveju iš nosinaitės pasiūti biggrin.gif
Atsakyti