Aš su taurele draugauju jau ketvirtą ciklą.
Tiesa, pirmi du buvo, kai dar maitinau dukrytę, tai mmm buvo labai negausios. Trečią kartą apturėjau avarijų, nes nesitikėjau, jog taip greitai persipildys (nes "pavarė" kaip iš kibiro
). Šį kartą žiūrėsime, kaip bus
Naudoju tik taurelę + kasdienius įklotus. Tiesa, įklotų sunaudoju 3-4 per dieną, nes nemėgstu suteptų, o po taurelės keitimo man trupučiuką susitepa. Bet čia, manau, įgūdžių reikalas - reikia išmokti teisingai įsidėti. Taip pat man nesudaro problemų taurelės naudojimas paskutinėmis negausiomis dienomis, tiesiog išpilu ją daug rečiau., gal 2 kartus per dieną.
Man asmeniškai įklotai yra daug geriau, negu paketai, net ir nežiūrint į tai, jog kol kas sunaudoju jų vos ne visą poką per vieną ciklą. Finansiškai tas pokas irgi kainuoja daug pigiau, negu pokas paketų
O ir tas lengvumo ir švarumo jausmas, kai niekas ten
nešunta, nekliuksi ir nesmirda - man yra nepakartojamas, vien dėl jo atsiperka tie taurelės nepatogumai (šiuo atveju - sugaištas laikas taurelės išėmimui-išplovimui-įsidėjimui). Iš kitos pusės - paketą pasikeisti man irgi užimdavo laiko, o juk jį keisti reikia daug dažniau, negu taurelę, tad rezultate to laiko dar ir daugiau susigaišta
O dėl išėmimo - jeigu matau, jog giliau pasislinko, tai padirbu raumenukais. Tada kaip mat nuslenka žemyn, tada jau galiu prigriebti. Reikia tiesiog nepanikuoti, nes tada tikrai nesigauna jos ištraukti