Sveikos
Aš savąją taurele gavau daugiau nei prieš mėnesį
Pirkau iš ebay'jaus,siuntė iš Čekijos, per 3-4d atėjo kaip tik ant mano dienelių,tad teko galimybė ją išbandyti.
Mokėjau apie 24eur. ,LadyCup pirkau
S dydzio...
Pirmą kartą ta daiktą pamačius net išsižiojau-galvojau kaip aš tokia didelę sutalpinsiu ir išimsiu
. Man visad atrodė,kad ji turėtų būti daug mažesnė
Panaudojus,galiu aprašyt visus pliusus ir minusus... Minusas tas jog su ja nepaskubesi,jeigu nori issimti greitai,o jeigu skubi,uzims daugiau laiko,nes reikia atsipalaiduoti ir nusiraminti... Kitas minusas.... slykstumi jausmas,kai zinai,jog tos visos menstruacihos niekur neisteka ir nesusigeria(kaip pvz i tampona) o kai guli ar tarkim sportuoji tai visi tie 'nesvarumai' subega atgal....
Kitas minusas,kad kai ji jau buna pilnesne,gali girdeti ir jausti ta kliuksejima
Vienintelis dalykas kas tuos minusus atperka,tai,jog nereikia pirkineti paketu ir tamponu,neeissunta ta vietele nuo pastovios dregmes,ir higieniskiau...
+ nereikia bijot pastoviai kad va,siandien pamirsau isidet dauiau paketu,o gali prasidet... Nes taurele su savim visada nesiojuos. Naudosiu ja ir toliau
Labai patenkinta.
Kai pirkau, ja gavau su medziaginiu maiseliu,jame ja ir laikau... Po kiekvieno karto ja isplaunu gerai(be muilo,nes jo negalima naudoti) tik su vandeniu,o gale dienos,ja pavirinu vandenyje
.
Beja turiu toki klausima - kiek laiko ja galima naudoti? kada matysis kad jau reikia nauja pirki? nes aprasyme raso,jog galima naudoti net iki 2 metu.