Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(šarlotė @ 2011 10 14, 18:49)
oho, tikrai papigiai bigsmile.gif Sesuo nori taureles, idomu jei 2 pirktumem, kiek kainuotu su siuntimu? Turbut sau kita pasiimciau, nors kaip tik mooncup laukiu, muitinej ant lentynos dulka  lotuliukas.gif
Mano Divai kita cikla bus metai, idomu po metu man ja ismest lauk, ar dar naudot g.gif

nereikia, aš Lady naudoju pakaitom su Diva virš metu thumbup.gif
kai atsiras skylių tada ir keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 10 14, 19:49)
oho, tikrai papigiai bigsmile.gif Sesuo nori taureles, idomu jei 2 pirktumem, kiek kainuotu su siuntimu? Turbut sau kita pasiimciau, nors kaip tik mooncup laukiu, muitinej ant lentynos dulka  lotuliukas.gif
Mano Divai kita cikla bus metai, idomu po metu man ja ismest lauk, ar dar naudot g.gif

Siuntimas ten kainuoja 3.99 eurų nepriklausomai nuo užsakymo sumos; spalvotos taurelės po 14.99/vnt berods, o mes paėmeme tokį deal'ą: dvi skaidrios už 19.99 eurų. Tai jums irgi keliais litais brangiau tik gausis už vienetuką, jeigu imsite dvi. O juk ir padovanoti kokiai draugei galima, va gi Kalėdos ant nosies biggrin.gif

QUOTE(distancija @ 2011 10 14, 20:37)
Taip uzsisakinejau is ten, man atsiunte emaila apie patvirtinta mokejima ir tiek, daugiau nieko. rezultate - taurele pasto dezutej! Isbandziau jau, kotelis plokscias man tikrai daug patogiau issiemimui, neisslysta is pirstu.  thumbup.gif

Vadinasi viskas tvarkoj, galim tiesiog sėdėti ir laukti lapuko iš pašto thumbup.gif Kažkaip tikiuosi, kad gal anksčiau atkeliaus, negu per porą savaičių, gi ne iš kokios Kinijos siunčia g.gif Na, bus matyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 10 14, 21:08)
nereikia, aš Lady naudoju pakaitom su Diva virš metu  thumbup.gif
kai atsiras skylių tada ir keist  biggrin.gif

abejoju, ar bus skyliu, man ji net nesimato, kad naudota lotuliukas.gif

QUOTE(Hennessy @ 2011 10 14, 21:18)
Siuntimas ten kainuoja 3.99 eurų nepriklausomai nuo užsakymo sumos; :

tai nebrungu bigsmile.gif idomu iki kada akcija g.gif

Mano drauges Divom apsirupino mirksiukas.gif

Gal jos ismatavimus pamenat? Butu idealu, kad butu ciut trumpesne nei Diva 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 14 spalio 2011 - 20:42
Ka tik užsisakėme su drauge gavosi už abi su siuntimu 85,86Lt nes paypal nuskaičiuoja 2,89Lt.
http://fleurcup.com/default.htm
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 10 14, 20:41)
abejoju, ar bus skyliu, man ji net nesimato, kad naudota lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o šiaip, Ladycup rašo kad po 5metų patartina keist
jei suprantat rusiškai, tai čia visų taurelių palyginimas cm ir ml

Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 10 14, 22:41)

Fleur taurelės yra trumpesnė už Diva, aš todėl ir užsisakinėjau. Divos ilgis lyg 5,7cm, o Fleur 4,4cm (čia abiejų taurelių Small dydžių). Ir šiaip, Diva yra ilgiausia taurelė iš visų šiuo metu esančių rinkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2011 10 17, 17:20)
Fleur taurelės yra trumpesnė už Diva, aš todėl ir užsisakinėjau. Divos ilgis lyg 5,7cm, o Fleur 4,4cm (čia abiejų taurelių Small dydžių). Ir šiaip, Diva yra ilgiausia taurelė iš visų šiuo metu esančių rinkoje  smile.gif

emiau L dydi, jis berods 52 mm. Vakar nupirkau, viena sesei padovanosiu, o kita gal sau pasiliksiu, tik reiks apsisprest, ar mooncup ar fleurcup pasilikt, nes mooncup muitinej tuno, jau seniai nusipirkau biggrin.gif
Kainavo 82,51 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 17 spalio 2011 - 18:20
QUOTE(šarlotė @ 2011 10 17, 20:19)
emiau L dydi, jis berods 52 mm. Vakar nupirkau, viena sesei padovanosiu, o kita gal sau pasiliksiu, tik reiks apsisprest, ar mooncup ar fleurcup pasilikt, nes mooncup muitinej tuno, jau seniai nusipirkau biggrin.gif
Kainavo 82,51 lt

Hinieškesnis, tai Fleur, neturi viduje ir išorėje jokių griovių (neskaitant tų kurie išėmimui reikalingi) ax.gif Bet aišku rinktis reikia pagal patogumą matyt, o čia jau tik Jūs kai abu išmėginsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2011 10 18, 13:44)
Hinieškesnis, tai Fleur, neturi viduje ir išorėje jokių griovių (neskaitant tų kurie išėmimui reikalingi)  ax.gif  Bet aišku rinktis reikia pagal patogumą matyt, o čia jau tik Jūs kai abu išmėginsit  biggrin.gif

Bandziau abi, man mooncup geresne, nepavede nei kart. Fleur nakti praleido, bet manau neteisingai idejau.. bet abi super! Ne uz ka negrysciau priesenuju apsaugos priemoniu! Tooooks geras isradimas! Nezinau kaip galejau iki siol be taureliu gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2011 10 18, 13:44)
Hinieškesnis, tai Fleur, neturi viduje ir išorėje jokių griovių (neskaitant tų kurie išėmimui reikalingi)  ax.gif  Bet aišku rinktis reikia pagal patogumą matyt, o čia jau tik Jūs kai abu išmėginsit  biggrin.gif

abi kazin ar bandysiu, kam man 3 taureles lotuliukas.gif kazkuria teks parduot, emiau antra freurcup tik del seses, o kuri jau labiau patiks - bus matyt, kai gausiu
Atsakyti
Siandiena uzsisakiau Diva, mokejau 30 dol, kaip suprantu brangokai tai dabar tikiuosi, kad verta 4u.gif bus
Atsakyti
sveikos.

gundausi cia pirkti: http://fleurcup.com/default-en.html

gal, sakau, patarsit kaip ten tuos dydzius rinktis? jei esu gimdziusi, bet nepasakyciau, kad gausiai man ten tom dienom pasisalina... ar imti geriau didele (kaip gimdziusiai), ar maza (kaip turint negausias mmm)? Didele kazko mane biski baugina, bet gal nereiketu pergyventi?

Please, merginos - patarkit, nuraminkit smile.gif
Atsakyti