QUOTE(Kriiste @ 2012 01 02, 17:46)
o is kur zinot kad visu kokybe vienoda ir visos is to pacio silikono
, Ju ir kinieciuose pilna, po kelis dolerius - bet tokiu as asmeniskai tikrai nesiryzciau kistis vidun
, jei pirkt LT kazkokia neaiskia, kad ir uz ta pacia kaina kaip kad siunciantis patikimesnes firmos - as tikrai nerizikuociau
Dėl kokybės tai sutinku, bet ko ten nekiši.. bet... Nu parodykit man, prašau, tas taureles po kelis dolerius
Labai noriu pamatyti, nes kai ieškojau eBay, tai pigiau ~30$ nieko neradau
Žinoma, yra ten pozicijų, kur pradinė kaina nuo kelių dolerių (tarp kitko, ir Lunette, ir Diva taip pat), bet tikrai statymo laikui besibaigiantis ta kaina išauga iki minimum 28-30 dolerių, ar netgi daugiau. Žodžiu, norėjau aš nusipirkti
papigiai, kad ir iš tų pačių kiniečių, bet pigesnio varianto, negu fleurcup tinklapyje (kai buvo 2 vnt už 20 eur) neradau
Taigi apšvieskit, prašau, kur gi tas taureles po kelis baksus duoda
Kaip minėjau, naudoju fleurcup. Esu ja labai patenkinta, naudojau tris ciklus. Tiesa, paskutinį kartą pasitaikė avarijų, vis dar nemoku tobulai įsidėti. Kažkas čia minėjo, jog ši taurelė nusileidžia brangesnėms modeliams (mooncup, diva), nes silikonas šiurkštesnis ir ji nėra visa lygi. Na, aš neturiu, su kuo lyginti, man gerai
O reljefinis dugnas ir kotelis man kaip tik patinka - yra, už ko užsikabinti ištraukiant