QUOTE(Ilgakase @ 2012 02 06, 17:09)
idomu, kaip revlon gyveno su aparaciukais, ka dare kitaip nei kitos, kad po aparatu nuemimo vienintele neturi problemu su koju lankstymu?
na tikiuosi sause, kad kineziterapeutas pades prasilankstyti kojytes, na blogiau tikrai nebus, tik geriau....bet ilgai nedelsk, pradek mankstas kuo greiciau.....lauksim ziniu....
man gydytojas irgi prigrasino butinai lankstyti kojas, kad sanariuose nesusidarytu kazkokie dariniai, nes sake paskui buna labai sunku isjudinti sanarius....bet taip tingisi mankstintis
sekmes rugiagele poryt tau! sudetingos oro salygos, bet kaip nors
na tikiuosi sause, kad kineziterapeutas pades prasilankstyti kojytes, na blogiau tikrai nebus, tik geriau....bet ilgai nedelsk, pradek mankstas kuo greiciau.....lauksim ziniu....
man gydytojas irgi prigrasino butinai lankstyti kojas, kad sanariuose nesusidarytu kazkokie dariniai, nes sake paskui buna labai sunku isjudinti sanarius....bet taip tingisi mankstintis
sekmes rugiagele poryt tau! sudetingos oro salygos, bet kaip nors
Sveikos, na nesu aš kažkoks unikalus muziejinis eksponatas Nieko kitaip nedariau nei vaikščiodama su aparačiukais,nei juos nuėmus. Tiesa,miegodama su aparatais,sulenkdavau koją tai vieną,tai kitą per kelius ir net labai smailiu kampu,bet man taip būdavo patogiau. O po nuėmimo, tūpdama vydavau šalin mintis,kad lenkiantis kelienams bus nemalonus jausmas. Tuo klausimu kažkiek save versdavau. Šiaip jokių skausmų ar nepatogumų nėra, aišku, dar vis kažkiek lyg aptirpusios vietos ties pjūviais,bet tai normalu. Tiesiog nenusiteikite,kad negalite atsitūpti ir tai pavyks,pamėgink,Sause!
Tau,Ilgakase, kantrybės ir otimizmo!