Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Merginos, kaip jus "prisijaukinote" laiptus????? niekaip nesiryztu lipti schmoll.gif siandien pabandziau per viena pakopa nuleisti koja, bet pakilti atgal buvo be galo skausminga ir sunku, tad daugiau ir nebandziau.....gerai, kad salta sia savaite ir mano maziui nereikia i mokykla, tad dirba jis man uz nesika ir peciaus kurstytoja.....

nusprendziau dar pakankinti desine koja, ir maziausiai 4 kartus ja dar pasukti po 2 kartus per diena....o paskui ziuresiu, kai kojos susilygins, gal dar jas abi kartu pasuksiu, nelauksiu vizito pas gydytoja...kazkaip sirdis kuzda kad reikia taip daryti, kad dar truksta iki pageidaujamo rezultato:)

Be to, kaire koja pradejo atsilikineti, ko iki siol nebuvo, ji kaip tik seniau budavo lankstesne ir maziau skausminga nei desinioji.....na bet tikiuosi, kad prasimankstins....

Merginos, o jums po operacijos nebuvo mazakraujystes????? Man hemoglobinas po operacijos buvo 102, bet kazkaip nekreipiau i tai demesio, kol pries kelias dienas neatvaziavo mano anyta (gydytoja) ir is veido spalvos diagnozavo mazakraujyste ir butinai liepe pagerti gelezies...ar jus gerete?
Atsakyti
pupa laikykis...ir jaukink laiptus:) na o del mazakaraujystes tai normalu...juk kraujo nemazai praradai per operacija ir po jos....jei nori nupirksiu ir parvesiu tau labai geru gelezies piliuliu ir uz gera kaina....man pastoviai ta mazakaraujyste tai as gelezi pastoviai geriu profilaktiskai..kas keli men...o tu duok zinot ar parvezt,ok?pas mus iki 3 euru 30 tableciu kainuoja...lt kainos didesnes...be to nuo ju kraujukas greitai atsistato...o to vitamino D kramtanciu tableciu neradau:( yra tik tableciu pavidalu, kurias ryt reikia:( mano manymu abi kojytes reiktu 1 diena pasukt o desine plius dar viena diena..va tada butu idealu manau.... nu bet tu pati ziurek mazut, nes kartais is tu nuotrauku sunkiau pasakyt nei realybeje yra...laikykis ilgakase ir doniuk....kazin rugiagele pasidare antra ciurnu operacija?idomu kaip jai ten sekas....
Atsakyti
Aš jau kažkaip nebepamenu,kad laiptai man būtų buvusi didelė kliūtis... g.gif Tik pamenu,kad mane kineziterapeutė mokino, tik dabar jau nebepamenu,kurią koją pirmiau statyti leidžiantis į apačią,o kurią- lipant į viršų...Faktas tas,kad greitai viskas pasimiršta ax.gif . Pamenu,kad lipdavau su vienu ramentu, o kita ranka laikydavausi turėklų. Kaip vaikas-nuleidi vieną koją, kitą pristatai ir vėl taip pat. O į pabaigą jau kopdavau ne tik kad be ramentų, bet dar ir kas du laiptus.Jau net pati save ramindavau,kad taip "nelakstyčiau" bigsmile.gif
Mažakraujystės man nebuvo,aišku, hemoglobinas nukrito, bet ne iki kritinės ribos. Užtat aš praradau daug svorio (kas man labai baisu, nes sunkoka vėl priaugti), bet jau susigrąžinau beveik visą savo prarastą svorį.
O šiaip visus "patogumus" su laiku atrasi pati. Laikykis,Ilgakase, didžioji dalis kelio jau nueita. thumbup.gif
Atsakyti
labukas, aš tai irgi kažkaip normaliai su tais laiptais susitvarkiau, iš pradžiu lipdavau su vienu ramentu kita ranka į turėklus įsikibdavau, ir kiek pamenu, kai sunkiai lankstėsi kairė, tai pirma nukeldavau dešinę, paskui kairą pristatydavau, ir šiaip lipdavau iš pradžiu šonu, tada lengviau budavo, o paskui aplamai lipdavau atbula, bet čia jau kai be ramentų buvau, ir labai greitai nulipdavau taip lotuliukas.gif nu bandyk visokius variantus, tikrai atrasi sau labiausiai tinkantį būdą. Jau nebedaug beliko to sunkumo, dar geros dvi -trys savaitės ir viskas bus normaliai, surasi sau tinkamiausius būdus kaip ir ką daryti, čia tai jau tikrai biggrin.gif laikykis, gerk kalcį, na ir žinoma geležį jei jau ta mažakraujystė tau, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Raseliukste, na jei rastum pigiau kramtomu (ta prasme ne kapsuliu) gelezies, tai butu smagu, kad parveztum. O kas liecia vitaminus kaulams sutvirtinti, tai reikia dairytis kramtomo kalcio (o ne vitamino D), vitaminas D buna kaip priedas kai kuriose tabletese ar sirupe. Siuo metu as geriu skysta Kalci (+Magnis, Cinkas, Vitaminas D). Labai skanus sirupas, tik kad jau labai brangus doh.gif Tai jei kazko panasaus ir skanaus pavyktu uztaikyti rasti - butu fantastika! Aciukas saulele 4u.gif

Na bandysiu kovot su tais laiptais kazkaip, bet neklauso tos kojos nors pasiusk doh.gif
Atsakyti
buvo multikas toks rusiškas, kur dramblį visi drąsino ir visi šaukė "drąsiau drambly, drąsiau drambly", tai ir tu taip priėjus prie laiptų save drąsink, ir tu juos "įveiksi" biggrin.gif aš tuo tikra tongue.gif
p.s o kalcio su vit D yra ir kramtomo (Jamieson firmos, 60 saldainukį) šokolado skonio, iš pradžių jis man patiko, paskui jau pabodo tas skonis
Atsakyti
nu negaliu neateiti ir nepasigirti - AS TAI PADARIAU!!!!! t.y. ka tik nulipau ir uzlipau laiptais !!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif man tai perejimas i kita lygi lotuliukas.gif Neisivaizduoju merginos, ka be jusu ir jsuu vertingu patarimu daryciau....I apacia lipau atbula, o i virsu - pasiremdama ramentu ir laikydamasi uz tureklo (sudejau i kruva Sauses ir Revlon patarimus)smile.gif aisku, uztruko istisa amzinybe pirmas kartas, bet manau su kiekviena diena bus greiciau ir vikriau smile.gif...nu idomus tas pooperacinis periodas - kiekviena diena vis nauji atradimai ir pasiekimai, gyveni kaip koks kudikis ir mokaisi kasdien kazko naujo:)

na dar ryt pasuksiu abi kojytes 3-4 kartus, o paskui vel prasysiu jusu nuomones del rezultato smile.gif

Atsakyti
labukas visom šį šaltą vakarą, ką beveikiat ax.gif Ilgakase ar buvai pas gydytoja? Dooniuk o kaip tavo kojytės, jau nebe daug liko kol aparatus nuims mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausis1: 04 vasario 2012 - 19:18
Labuka, buvau sestadieni pas gydytoja....sake dar 1 d pasukti abi kojas....tai ir pasukau, nes patinka man tie sukimai, kai jau nebeskauda rolleyes.gif siuo metu labiausiai nervina, kad tinsta kojos....ir labai sausa, pleiskanoja koju oda...
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Ar nesusalot? Ziurejau nuotraukytes ir negaliu patiketi...nuostabus rezultatai. Tikrai, kaip kazkuri ten jau rase, pavydu net ziureti smile.gif Labai dziaugiuosi uz visas. As treciadieni vaziuoju darytis antros kojos operacija. Gal ne pats geriausias laikas(nes salta taip) , bet taip jau isejo man. Gal kuri busit Klaipedoje ta diena? Praeita karta prasikeitem wink.gif Sekmes visoms gyjancioms ir megaukites visos , kurios jau grazios ir kantrybes belaukiancioms svajoniu issipildymo. Oij... kaip nelengva laukti.
Atsakyti
sėkmės tau rugiagele, tikėkimės kad viskas praeis greitai ir neskausmingai, o tada lik tik paskutinis ir turbūt sunkiausias žingsnis svajonės išsipildymo link smile.gif
Na o aš bandysiu susirast kokį kinozeterapiauta ir pavaikščiot pas ji dėl tos kairės kojos, nes kartais tai ji mane jau nervina, ir kas keisčiausia apmirimas yra ne vidinėjė blauzdos pusėje kur buvo lūžis o išorinėje sveikojoje kojos pusėje, turiu įtarimą kad kažkur nervą spaudžia todėl ir apmirus ta koja. Vis gar negaliu atsiklaupt, na neteisingai sakau, atsiklaupt galiu, bet toliau ne iš vietos nepajudu, ir atsitūpt negaliu, vis bandau mankštint pati kiekvieną diena darydama pritupimus, bet nežinau ar koks rezultatas yra g.gif nu vienu žodžiu kiekviena operacija kartais turi ir pasėkmių, bet bet kokiu atveju aš nesigailiu kad ją dariausi, nors ir visą likusį gyvenimą negalėčiau atsitūpt, jau kaip ir krisitaikiau prie to lotuliukas.gif
Atsakyti
idomu, kaip revlon gyveno su aparaciukais, ka dare kitaip nei kitos, kad po aparatu nuemimo vienintele neturi problemu su koju lankstymu? g.gif

na tikiuosi sause, kad kineziterapeutas pades prasilankstyti kojytes, na blogiau tikrai nebus, tik geriau....bet ilgai nedelsk, pradek mankstas kuo greiciau.....lauksim ziniu....
man gydytojas irgi prigrasino butinai lankstyti kojas, kad sanariuose nesusidarytu kazkokie dariniai, nes sake paskui buna labai sunku isjudinti sanarius....bet taip tingisi mankstintis doh.gif

sekmes rugiagele poryt tau! sudetingos oro salygos, bet kaip nors smile.gif
Atsakyti