Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

gaila, bet Dooniuko neaplankiau, kažkaip neparašė kad nieko prieš kad užsukčiau, tai nenorėjau lįst į akis blush2.gif na bet jei noras bus manau kada nors visos tikrai susibėgsim. O Tu Ilgakase ligininėj internetą turėsi?
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Kiek visko cia daug visoms vyksta smile.gif Kaip smagu! Sause, tavo kojytes nuostabios. Sveikinu. Doniukai, tau kantrybes ir sveikateles. Revlon, megaukis tuo ka pasiekiai 4u.gif Ilgakase, tau susikaupimo ir ramybes pries operacija wink.gif Raseliukste, aciu uz viska ie sekmiuko tavo dar ilgam kelyje wink.gif Dziaugiuosi uz visas. Man jau eina ketvirta savaite po implanto operacijos. Koja tinsta ir dar paskauda. Planavau darystis antra koja is karto po Nauju, bet manau dar ankstoka. Jauciu, kad reikia kojai daugiau laiko sugyti ir organizmui adaptuotis. Bet dziagiuosi, kad ir as arteju i svajone po zingsniuka smile.gif Mergaites, o koki jus interneta turit kai bunat ligonineje? g.gif
Atsakyti
na, as nezinau kaip bus man su internetu ligonineje, nes telefonas neismanus, o nesiojamo kompiuterio irgi neturiu doh.gif na bet gal ka nors sugalvosiu....
Atsakyti
labukas mergytes....oi kiek daug cia ivykiu.....maciau ir as sauses kojytes..nuostabios....stiprybes tau doniuk....nakaip sakiau rugiagele jei gali duok laiko kojytei sugyt.....as operavau po menesio ir po kitos operacijos praejus 3sav jau su lagaminais keliavau I airija,dar po savaites jau kulniavau I darba....bet tu neskubek....kai pilnai valdysi koja tada operuok antra....ilgakase aciu uz rupescius...na lauktuves garantuotosbus....kai grysiu butinai aplankysiu...o dabar stiprink organizma ir lauk tos dieneles kada svajone ims pildytis.....cha cha o as lauksiu savosios..
Atsakyti
Sveikutes,
Nu labai gaila, kad sause pas mane neuzsuko unsure.gif buciau labai apsidziaugusi, bet taip gavosi, kad to kompiuterio nebuvau daugiau isijungusi ir nemaciau tokio gero pasiulymo verysad.gif bet tikiu, kad likimas dar suves mirksiukas.gif
Ilgakase parasiau tau i az mirksiukas.gif
Rugiagele saugok savo kojyte, patausok smile.gif
O as jau antra dienele kaip namie, suku varztus vis i prieki ir pavaiscioti darosi vis sunkaiu, tai labai kovoju su savimi doh.gif Gelbsti vaistukai ir mintis, kad kada nors tai pasibaigs.. man dabar nerealiai sunkus laikotarpis, bet tikiuosi, kad visa tai greitai praeis.. kaip ir visi blogi dalykai smile.gif O geriausias dalykas, kad esu jau namie, kad yra kas palaiko ir padeda, savoj aplinkoj lengviau rolleyes.gif
man dabar visos merginos, kurios pasidare sia operacija atrodo tikros didvyres, zemai lenkiu joms galva. Neatsistebiu ju stiprybe.. thumbup.gif
Atsakyti
tai kad Dooniuk pati jau įstojai į tą didvyrių klubą biggrin.gif kelio atgal jau nėra, tik pirmyn, viskas bus gerai ir praeis taip greitai kad net nepastebėsi biggrin.gif
Na o dėl interneto ligoninėj, tai aš turėjau mezon intiką, biški silpnai kartais traukdavo, bet vis ryšys su pasauliu buvo ax.gif oj aš jame daug laiko praleidau, nes telikas palatoj dažnai streikavo, tai kai baigiau skaityt knygas internetas buvo vienintelis išsigelbėjimas biggrin.gif tai būdavo nueinu miegot antrą nakties o paryčiais sesutė ateina žadint, o akių neina atplėšt kaip miegučio norisi doh.gif o kai jau pavargdavau skaityt tai muzikytės užsileisdavau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!!

Užsukau pasižiūėti kaip gyvenate blush2.gif Tikiuosi dar pamena mane kas čia blush2.gif Labai džiaugiuosi už visas kurios eina savo svajonės išsipildymo link ir už tas kurios jau išpildė savo svajonę wub.gif Merginos, labai stipriai iš visos širdelės linkiu,kad daugiau niekada jūsų nebevargintų jokie kojų skausmeliai ir nereikėtų sukti galvos ir kompleksuoti dėl kreivų kojyčių 4u.gif

Įmesiu į albumelį kada dabartinę fotkę savo kojų,jei tik priminsit kuri prisijungimo duomenukus blush2.gif
Atsakyti
Iš vaikystės ateina Kalėdos.
Paplotėlis. Šienelis. Mama.
Verpia tylą naktis atsisėdus,
Kursto krosny ugnelę žiema.
Tu ateik, mano angele baltas,
Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių.
Kasdienybės pilkos nesugeltas,
Atsistok po vaikystės medžiu.
Aš sudėsiu žvaigždes Tau po kojų,
Tik ateik iš Kalėdų nakties.
Iš vaikystės per dangų, per gojų,
Įsisupęs į skliautą vilties.

Linkiu visoms gražių ir šiltų artėjančių švenčių. Ramybės ir jaukumo jūsų namams.
Atsakyti
kaip miela,sause......as taip pat visoms metgytems linkiu geru svenciu....
Atsakyti
Aciu sause uz tokius grazius zodzius... 4u.gif

Su šventėmis visą mūsų gausų ir šiltą būrelį !
Atsakyti
Sveikos merginos, na ką šventės baigėsi, o svajonės toliau pildosi biggrin.gif jei neklystu tai šiandien Ilgakasės ilgai laukta diena atėjo ir ji turėtų būti ligoninėj, tikėkimės kad viskas pavyks puikiai ir greitu metu ji pati viską papasakos. Na o tu Dooniuk kaip laikaisi? jau turbūt sukimai senai baigti ir dabar lieka tis stiprėti ir išlaukti visą laiką. Stiprybės jums mergaitės, laikykitės, viskas greit praeis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos drasuoles!
Labai dziugu skaityti apie jusu ryzta ir drasa. Zaviuosi jusu uzsispyrimu ir atkaklumu siekiant tikslo. As jau kelis metus skaitineju si foruma, bet isdrisau prisijungti tik siandien. Vakar vaikstinejau po parduotuves noredama nusipirkti batus, bet aisku kaip dazniausiai nieko nenusipirkau. Tiek daug graziu batu, ypac ilgaauliu,bet niekas man netinka, nes kojos lyg isvirtusios i sonus. Net nekalbu kaip noreciau uzsideti suknele, ar sijona, kuriuos kiek pamenu nesiojau tik vaikysteje.
Labai noreciau jaustis pilnaverte, nesioti sukneles, sijonus, aptemptus dzinsus, bet kad tai pasiekti reikia jusu pagalbos. as labai noreciau nueiti pasikonsultuoti pas gydytoja, kuris jums dare ir ruosia jus operacijoms. Gal galetumete duoti jo kontaktus.
Labai noretusi suzinoti ar man pakaktu vienos operacijos ar reiktu ir implantu pedoms. Siaip as labai bijau operaciju, o ypac koju, bet manau surasciau jegu savyje, kad galu gale jausciausi visaverte, grazia, moteriska.
Labai prasau jusu padeti man.
Noriu palinketi visoms, kurios jau po operacijos ir kurios dar tik ketinate ja darytis kantrybes ir stiprybes!

Atsakyti