Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

QUOTE(donniukas @ 2011 11 24, 19:17)
laba vakariuka,

oij kaip as jaudinuosi del savo operacijos, bet kai perskaiciau Revlon komentara, tai laukiu nesulaukiu, kada man padarys ta operacija  rolleyes.gif
Rugiagele saunu, kad tavo pirmoji operacija pavyko ir kad jautiesi gerai, linkiu lengvo gyjimo  mirksiukas.gif
Ilgakase as taip pat bijau susirgti ir bijau, kad gali netikti mano tyrimu rezultatai... O kada tave operuoja? Tas laukimas labai jau nemalonus..  unsure.gif

As pasiskyriau data - sausio 3d., nes noriu kad kuo greiciau viskas ateitu ir pasibaigtu, nes ir iki siltojo sezono pradzios reikia suspeti, nes darbe daug darbu prasides ir nesinori, kad bendradarbiai minetu mane blogu zodziu, kad juos palikau smile.gif be to, norisi kad ir rasseliukste suplanuotu laiku spetu, tad nera ko delsti ir tempti guma.... lotuliukas.gif

tai ka, Donniuks, busim kuri laika abi kartu aparatuose, jei viskas gerai, ane? bus smagu pasidalinti patirtimi ir isgyvenimais, palyginti dar sviezius ispudzius. laabi jau smalsu, kokius tu aparaciukus isigijai, ar tuos pacius, kaip mes, ar kazkokius kitokius?

smagu girdeti, Revlon, kad tau sekasi is ties puikiai, ir kad jautiesi pagaliau tikra moterimi! labai greitai tas laikas bega, atrodo dar taip neseniai ligoninej gulejau, o va jau dabar viskas ok ir gali gyventi taip, kaip esi verta! ir sause pagaliau issilaisvins wub.gif nerealu!!!!

o as jau uzsirasiau pas seimos gydytoja, paprasysiu siuntimo ir reikalingu operacijai tyrimu, dar del skydliaukes issitirsiu, ar gereja situacija, tikiuosi viskas bus gerai ir niekas nepakis kojos svajones issipildymui smile.gif
Atsakyti
Imeciau kelias savo nuotraukas. Ar galetumet mane aptarti mirksiukas.gif Beje as zadu detis antrai kojai implanta sausio pradzioje. Tai gal as jus aplankysiu ligonineje thumbup.gif Susitiksim gal smile.gif
Atsakyti
sveikutes senbuves ir naujokes....wink.gif na zinau buvau dingus is zydruju ekranu...na bet turejau nuostabias atostogas lazaroteje, o po to grizau i darbo rutina...tai nebuvo kada prisesti prie pc...bet jusu mergaites nepamirsau ir vis paskaitineju kaip kam sekasi...labai dziaugiuosi uz mergaites kurios jau dziaugiasi dailiomis kojytemis...ir linkiu stiprybems toms, kurios dar tik isoks i pasikeitimu traukini ir su nekantrumu laukia savo eiles.....na as laukiu savosiu...geri 5 menesiai ir mano dienele isaus:) na mergaites kurios klause apie implantu operacija atrasiau jums i AZ....jei dar kas nors domins visada galit rasyti ir klausti....po operacijos man jau 7 menesiai prabego...visi vargeliai pasimirso...pries menesi vel persokau i savo megstamus aukstakulnius.....smile.gif oru pasikeitimai praktiskai nebejauciami.....na daugiau maziau grizau i normalaus gyvenimo rutina...tik zmeletas papludimys, akmenukai ir duobetas kelias primena man kad varzteliai yra mano pedose...todel jau atomatiskai vengiu netycinio kryptelejimo....;)cirna stabilizavosi, blazdu vidinis raumenukas atsisukes kaip ir turi buti....na tikekimes visa tai pades graziai istieisnti kojytes....nes kaip minejau as NETURIU PLOKSCIAPEDYSTES........pas mane buvo CIURNOS RAISCIU LAISVUMAS.....del jo gydytojas negalejo matyti tikrojo kreivumo, nes kojyte sukinejosi kaip jai patogiau buvo.....todel ir ryzausi siai operacijai, kad stabilizuociau ciurna.....o ne del to kad kenciau nuo ploksciapedystes ar kokiu nors koju skausmu....nes aukstakulniai mano viso gyvenimo palydovai......buvo sunku be ju visus tuos 6 menesius:)

na sause o mes lauksim nuotraukyciu jau po aparateliu nuemimo......rugiagele stiprybes tau ir lengvo reabilitacinio laikotarpio....jei kas domins rasyk.....klausk gydytojo del pratimuku ir stenkis juos daryt ...mankstint pedyte, kad nesustinktu..... na lyg ir tiek siam kartui....

na o revlon dziugu kad sijonukai tavo vizitine kortele dabar...as laukiu nesulaukiu kad isivaduosiu nuo kelniu.....ir smagiausai dalis bus - shoping:)

gero savaitgalio visoms...
Atsakyti
Aciu, Donniuk smile.gif , As gyju visai neblogai thumbup.gif . Jau vaikstineju po kambari po truputi. Bet prisiremiu dar su ramentu. Kaip jusu nuotaikos , mergaites?

Atsakyti
Smagu girdeti Rugiagele, kad tau sekasi visai neblogai thumbup.gif

O as ka tik gavau kraujo tyrimu rezultatus ir vos nezliumbiu.....ne ne viskas, gerai, nesijaudinkit smile.gif tiesiog jauciu, kad kartais gyvenime is tiesu buna stebuklu!

Tiesiog planuodama operacija, pries menesi nuejau pas endokrinologa pasitikrinti savo skydliaukes (jau keli metai vargstu su ja, tai pagereja, tai pablogeja). siaip nieko blogo neitardama, nes jauciausi gerai. o pasirodo hormonai vos ne keliskart nukrye normos buvo ( o man negalima operuotis, kol hormonai netvarkoj, bent jau taip sako gydytojas)....taigi visa menesi skrupulingai geriau vaistus ir prasiau savo skydliaukes susinormalizuoti...na ir ka jus manot, siandien gaunu rezultatus - o gi viskas normoj! thumbup.gif wub.gif

visa menesi mamai sakiau, kad dabar tik skydliauke gali pakisti koja svajones issipildymui, o ji eme ir susitvarke! ketvirtadieni dar eisiu pas gydytoja, tikiuosi jis palaimins mano operacija! net ir kalcio kieki kraujyje issityriau ir jis puikus!

Tai va, tokiom dziugiom naujienom atejau pasidalinti, laikykit mergaites uz mane kumscius, kad ir toliau viskas klotusi gerai!

mergaites, kurios jau operavosi, ar galit parasyti (bent jau tai, ka prisimenat), kokiu vaistu jums prireike po operacijos, as juos noriu is anksto nusipirkti, nes paskui gali buti sudetinga iki vaistines nusitarabanyti smile.gif

Ir dar del siuntimo is seimos gydytojo? ar jums israse konsultuoti ar operuoti? (pamirsau paklausti gydytojo, kai buvau ax.gif )

Na jei dar sia savaite iseis vinutes isigyti, is vis bus fantastika! Ech kaip laukiu Nauju metu!
Atsakyti
Kazin kaip Doniukui sekasi, kaip praejo operacija? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Ketvirtadieni bus jau savaite, kaip padaryta operacija. O operacija pavyko gerai, tik as biskeli ilgokai atsigaudinejau nuo narkozes, bet dabar viskas gerai. Vakar is lovos buvau islipusi pirma karta ir tik palatoj pabandziau pavaikscioti, o siandiena jau pamrsiruoju i tualeta ir po koridoriu pavaikstau. Man kaip ir visom kaire koja nenori klausyti, jei ji butu tokia kaip desine, tai viskas butu super.. Nuotaikos pas mane vyrauja nenuspejamai, tai sypsaus, tai verkiu, nebesuprantu saves doh.gif Sudetingiausia yra islipti ir ilipti i lova, nu dar ir sedeti nemalonu, o vaiksciojimas puse velnio ax.gif Dabar turiu vaiksciot, vaiksciot ir dar karta vaiksciot, kad greiciau galeciau vaziuoti namo, nes siaubingai ju pasiilgau... unsure.gif
Kazkaip ramu cia forume, tikriausiai visos ruosiates sventems, smagus dabar laikas, tokie smagus rupesciai, kaip namus pagrazinti, ka dovaneliu nupirkti.. butu ir man smagu dabar tais rupesciais gyventi.. biggrin.gif
Ir Ilgakase tikriausiai sventinemis nuotaikomis gyvena, nei apie operacija galvoja rolleyes.gif O man siu metu sventes bus ramios, bet negaliu sakyti, kad blogos, nes issipilde mano svajone.. thumbup.gif

Smagiu sventiniu pasiruosimu mirksiukas.gif
P.S. Eglutes tikriausiai jau pasipuosete biggrin.gif
Atsakyti
Smagu Dooniuk kad tu jau po operacijos smile.gif Dėl kairės kojos tu nepergyvenk, na žinoma, legva man taip kalbėt kai pas mane jau viskas praeityje biggrin.gif bet iš savo patirties galiu pasakyti tik tiek ,kad iš pradžiu aš irgi kai tu kartojau, va, kad kairė būtų kaip dešinė, paskui viskas susitvarkė ir prasidėjo prie dešinėj kojos prie vinutės uždėgimas, tada ji nesilankstė, o aš kartojau, o kad dešinė būtų kaip kairė lotuliukas.gif tiesiog reikia laiko ir viskas susitvarkys, pradžia visada kiek sunkesnė. Na o aš jau ryt būsiu laisvas paukštis, pagaliau mano svajonė išsipildė biggrin.gif Jei nori Dooniuk galiu užsukt aplankyt tavęs po visko. Sėkmės tau gyjant 4u.gif Jei kas domins klausk, manau visos kurios praėjo jau šį kelią tikrai pasidalins savo patirtimi.Gerų visoms artėjančių švenčių smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Kazkaip forume visai netiketai uztikau jusu temute. Matau merginos kalbate apie rimtus koju defektus, o pas mane taip pat sioks toks yra, turiu kojas x formos, ir labai del to kompleksuoju, nors visada gaunu komplimentus del koju (drasiai nesioju trumpus sijonukus), bet man ta forma nepatinka ir kazkaip labai juokingai atrodau sau, jei bunu su trumpa palaidine...Tad labai ydomu suzinoti, ka darote ir kaip slepiate merginos si savo defekta, o gal tiesiog del to sau net nesukate galvos? ax.gif
Atsakyti
na ka mergaitės, viskas, svajonė išsipildė ir aš jau be aparatų. Kartais stebiuosi savimi kaip aš viską tai lebgvai pakeliu. Apie 10.30 buvau operacinėje o po 12.12 jau laukiau kada ateis gydytojas ir leis važiuot namo biggrin.gif teko kiek luktelt, nes gydytojas buvo kitoj operacijos, bet pusę dviejų jau judėjau namo. Dabar belieka palaukt dienelę kol nuimsiu tvarscius, nes jų tai taip sočiai pridėta, kojos tokios storuliukės atrodo biggrin.gif Tai va, ryt ar poryt įmesiu foto, galėsim palyginti vaizdą prieš ir po. Sėkmės visos kurių dar tik laukia ši operacija. Dooniuk gyk greičiau, Ilgakase stiprink sveikatą, na o Rugiagele gydyt savo čiurnas, tavo laikas irgi ne už kalnų 4u.gif sėkmės visoms
Atsakyti
įmečiau porą foto ax.gif
Atsakyti
Maciau tavo kojytes albume, sause, na super! drinks_cheers.gif taip smagu, kad jau tau pagaliau visi vargai vargeliai praeity ir tikiusoi, tas keliu menesiu laikotarpis visai netrukus pasimirs ir nuo siol visur lydes dziugesys del svajones igyvendinimo! Gali drasiai didziuotis savimi ir sveika prisijungusi prie kitu didvyriu burelio! smile.gif

Lizing, sveika prisijungusi mirksiukas.gif matyt tavo probelemele tikrai nedidele, kad drasiai nesioji sijonukus ir dar sulauki komplmentu...as tavo vietoj tikriausiai nesukciau del to x-siuko galvos (juk niekas nesitycioja, nepastebi ir gyventi netrukdo;) ....kas x-siuka maskuoja as nezinau ir patarti nelabai ka galiu....

Doniuk, ar gali man parasyti savo tel. numeri i az ax.gif jeigu tu nieko pries, noreciau su tavimi gyvai pakalbeti...

Sause, ar aplanke Doniuka ligonineje? wink.gif
Atsakyti