QUOTE(donniukas @ 2011 11 24, 19:17)
laba vakariuka,
oij kaip as jaudinuosi del savo operacijos, bet kai perskaiciau Revlon komentara, tai laukiu nesulaukiu, kada man padarys ta operacija
Rugiagele saunu, kad tavo pirmoji operacija pavyko ir kad jautiesi gerai, linkiu lengvo gyjimo
Ilgakase as taip pat bijau susirgti ir bijau, kad gali netikti mano tyrimu rezultatai... O kada tave operuoja? Tas laukimas labai jau nemalonus..
oij kaip as jaudinuosi del savo operacijos, bet kai perskaiciau Revlon komentara, tai laukiu nesulaukiu, kada man padarys ta operacija
Rugiagele saunu, kad tavo pirmoji operacija pavyko ir kad jautiesi gerai, linkiu lengvo gyjimo
Ilgakase as taip pat bijau susirgti ir bijau, kad gali netikti mano tyrimu rezultatai... O kada tave operuoja? Tas laukimas labai jau nemalonus..
As pasiskyriau data - sausio 3d., nes noriu kad kuo greiciau viskas ateitu ir pasibaigtu, nes ir iki siltojo sezono pradzios reikia suspeti, nes darbe daug darbu prasides ir nesinori, kad bendradarbiai minetu mane blogu zodziu, kad juos palikau be to, norisi kad ir rasseliukste suplanuotu laiku spetu, tad nera ko delsti ir tempti guma....
tai ka, Donniuks, busim kuri laika abi kartu aparatuose, jei viskas gerai, ane? bus smagu pasidalinti patirtimi ir isgyvenimais, palyginti dar sviezius ispudzius. laabi jau smalsu, kokius tu aparaciukus isigijai, ar tuos pacius, kaip mes, ar kazkokius kitokius?
smagu girdeti, Revlon, kad tau sekasi is ties puikiai, ir kad jautiesi pagaliau tikra moterimi! labai greitai tas laikas bega, atrodo dar taip neseniai ligoninej gulejau, o va jau dabar viskas ok ir gali gyventi taip, kaip esi verta! ir sause pagaliau issilaisvins nerealu!!!!
o as jau uzsirasiau pas seimos gydytoja, paprasysiu siuntimo ir reikalingu operacijai tyrimu, dar del skydliaukes issitirsiu, ar gereja situacija, tikiuosi viskas bus gerai ir niekas nepakis kojos svajones issipildymui