[quote=Revlon,2011 11 24, 05:27]
Sveikos, mielosios, džiaugiuosi už Rugegėlę,kad ji taip greitai pasiryžo,nors dar ne kelio pabaiga...
Ir už Ilgakasę,kad pagaliau taip ilgai išlaukus artėja lemiamas momentas...Ar tu,Ilgakase,pirmiausiai darysi tiesinimo operaciją,ar dėsiesi implantus?
O kad jums būtų ramiau,pasakysiu,jog negalėjote susitikti, nes implantus daktaras deda Sporto traumų skyriuje (ten ir varžtus išiminėja), o konsultuoja didžiajame pastate.
Na,o aš galiu su jumis pasidalinti...žinokite,pamiršau,kas yra kelnės,džinsai...Visur einu su sijonu.Neįtikėtina,ar ne? Nemaniau,kad galvoje taip greitai išgaruos tas įsikaltas į galvą kreivumas,galvos juk neoperuoja...
Bet kai šimtus kartų veidrodyje matai tiesias kojas,tuo patiki
Nejaučiu jokių skausmų,net nebemaudžia prieš lietų,o ant 8 cm kulniuko pravaikštau visą dieną ir nelabai jaučiu.Jeigu ilgai tenka eiti,tai pavargsta tik pėdos. Taigi,visoms skeptikėms galiu pasakyti,kad verta.Ir dar pasikartosiu-labai labai gailiuosi,kad to neatradau anksčiau.Na,bet yra ir vyresnių už mane,kurios ryžtasi tokiai operacijai.Vadinasi,niekada ne per vėlu pasijausti tikra moterimi...To visoms ir linkiu.
Papildyta:
P.S. šiandien lygiai 3 mėnesiai,kaip man nuimti aparatai...
Aciu uz palaikyma, Revlon
Kokia laime, kad tu gali sitaip puikiai jaustis su dailiomis kojytemis . Labai, labai , labai dziaugiuosi uz kiekviena kuri eina i svajone. Zinojimas, kad musu daug irgi padeda
Man naktis po opercijos praejo labai lengvai. Be jokiu vaistu . Savijauta puiki ir viskas gerai
na zinoma gijimas laukia dar. Ideciau nuotrauku jeigu jus mane priimtumete i ta albumuka
Ir siaip labai noreciau paziureti kokios jus merginos buvot pries ir po operaciju. Jei galima supratama.