Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

QUOTE(rugyle @ 2015 10 28, 14:55)
Sveikos merginos,
sia temele skaitineju seniai, bet tik dabar isdrisau pati parasyti. smagu uz visas merginas, kurios taip atkakliai ejo link savo svajones, saunuoles. sveikatos ir stiprybes jums.

turiu tas pacias bedas ir pati, bet blogiausia tai, kad sia problema paveldejo ir mano dukra. kaltinu save, kad nesugebejau sutvarkyti jos kojiciu kai ji buvo dar mazute, tai butu buve zymiai paprasciau kaip jau dabar suzinojau. aisku veziau pas ortopedus vilniun, tik kad man daktare pasake, jog dukrytes kojos tiesios, o deformuotas yra seivikaulis. nezinau ir dabar kaip tai suprasti....
mano akimis kreivumas labai matosi, dabar manau padetu tik operacija, kurios deka cia visos sau pagelbejot.
todel jauciu, kad mums prireiks jusu visu pagalbos, kurios jau issitiesino savo kojytes, tiek su patarimais, tiek su aparaciukais.
ar as gerai supratau, kad vasren operacija daresi ne klaipedoj?
Atsakyti
Sveikos,
noriu padėkoti autorei už temos sukūrimą ir visoms, pasidalinusioms savo istorijomis. Jūsų istorijas perskaičiau jau du kartus nuo pradžios iki galo- buvo įdomu tarsi įtempto siužeto romanas.
"O" formos kojas turiu nuo vaikystės, mama sakė, kad kojos buvo ypatingai kreivos: nuo pat šlaunų viršaus iki apačios buvo didžiulis lankas. Vėliau kiek išsitiesė, tačiau nuo kelių liko ryškus "o". Pamenu kai jas pamačiau pirmą kartą: tai buvo mokyklos koridoriuje, buvau atėjusi su sijonuku. Einu priešais didelį veidrodį ir žiūriu į savo kojas, o jos tokie liesi lankiukai.. Net karšta pasidarė. Nepamenu, kaip iškentėjau dieną mokykloje... Ilgai staipydavausi prieš veidrodį negalėdama patikėti kojų kreivumu. Verkdavau, net melsdavausi. Paguodos iš nieko nesulaukiau, mama apšaukdavo ir tiek. Daug kas sakydavo, kad išsigalvoju, nesuvokdavo, apie ką aš iš viso kalbu. Ieškojau informacijos, ką galima daryti, radau pratimų, dariau - nepadėjo. Skaičiau ir tą operacijos istoriją "Panelėje".
Jūsų temą radau prieš keletą metų, perskaičiau, tada man pasirodė, jog operacija nepaprastai sudėtinga. Bet ji man niekaip neišeina iš galvos.
Esu moteriška, trokštu dėvėti sukneles, sijonus. Kartais dėviu, ypač prie jūros, tačiau ne akla, matau, kad atrodau šiaip sau.
Nesu iki galo apsisprendusi, ką daryti dėl kojų... Prieš keletą metų ryžausi kitai grožio procedūrai: nešiojau dantų kabes, o paskui patyriau žandikaulio operaciją. Rezultatu džiaugiuosi iki šiol: turiu labai lygius dantis ir pagražėjusį veido profilį, nes gamta man buvo numačiusi ne tik kreivus dantis, bet ir per mažą apatinį žandikaulį. Dabar labai mėgstu šypsotis. Kadangi žinau, ko tikėtis po tokio tipo operacijos (t.y. gauni pagražėjusį veidą, šypseną ar kojas, bet negauni daugiau meilės, draugų, vyrų dėmesio), manau, jog neturiu per didelių lūkesčių ir dėl kojų operacijos. Turėčiau daug tiesesnes kojas, galbūt liktų šioks toks X formos kreivumas, galėčiau nešioti sukneles ir sijonus (man ypatingai gražu iki kelių, t.y. ilgis, kuris man labai netinka).
Tiesiog labai norėjau padėkoti visoms, kurios taip nuoširdžiai dalinotės informacija, išgyvenimais. Jūsų tema man pakėlė ūpą ir suteikė viltį.
Norėčiau galutinai apsispręsti, ar pradėti taupyti šiai operacijai, ar galų gale nurimti ir gyventi taip, kaip iki šiol ir būti "kelnėta mergaitė".
Norėčiau paklausti, ar vis dar nuomojate aparatus-fiksatorius? Galbūt galite pasidalinti gydytojo Klaipėdoje kontaktais? Aš kol kas nesu apsisprendusi, bet susirinkti informaciją bet kuriuo atveju noriu- tai man padėtų apsispręsti.
Dėkoju
Atsakyti
Sveikutes senbuves ir naujokes. Buvau dingusi ne savo noru! Ilga laika negalejau naudoti savo vartotojo vardo ir ieiti i foruma. Po nesekmingu bandymu tiesiog pasidaviau. Na bet dabar as vel cia. Smagu, kad dar daugiau merginu prisijunge prie isipildytos svajones ir dziaugiasi tiesiomis kojomis. O kitoms linkiu dideles stiprybes ir noro siekiant tikslo. Manau jei yra nors kiek abejoniu reiskiasi dar neatejo laikas operacijai arba jos visai nereikia ir belieka dziaugtis gyvenimu! O jei pasiryzimas begalinis valio !! Su dideliu noru niekas nebaisu ir viskas isgyvenama bei greit pasimirsta. Kartais man atrodo kad mano operacija buvo pries simtmeti! Gyvenu iprasta gyvenima. Skausmu nejauciu...sportuoju...darbe atstoviu po 7 val su 6cm aukstakulniais. Bet svarbiausia dziaugiuosi gyvenimu ir rezultatu...kompleksai dingo, nereikia sukti galvos ka apsirengt! Po operacijos nesitikekit idealios formos! Koju Genetikos ji nepakeicia! Taciau galiu dziaugtis kas ryta suglausdama keliukus ir nematydama didelio O tarpo . Ne karta sulaukiau is savo kolegiu, kad turiu dalias kojas...hahaha... va taip... tai paglosto sirdi..reiskias viskas buvo ne veltui!!! Visad dekosiu likimui suvedusias mane su musu forumo pradininkem! Pupos mes padarem zygdarbi!!!! Viena kitai padedant ir palaikant ispildeme ne tik savo bet ir kitu mergyciu svajones!!!!
Atsakyti
Sveikos merginos,cia buvau sitame forume gal pries tris metus..skaiciau ir svajojau,bet deja jokiu galimybiu tuo metu darytis opercijos nebuvo. Stai ir vel as cia, sugryzau,nes nenustojau svajoti,tik dabar manau galiu bandyti pralauzti ledus...link savo svajones,Jau uzsiregistravau rugsejo men gale konsultacijai pas gydytoja smile30x30.png cia jau padarytas mazas zingsnelis.Noreciau kad atsilieptu senbuves,o gal naujokes kas zadate kanors darytis,su kompanija ir palaikymu linksmiau smile30x30.png .Gal atsirastu Kaunieciu..susibendrautume ir siektume tilso kartu.
Atsakyti
Auuuu merginos,moterys kur jus visos dingote? verysad.png ,nejaugi nebeliko tokiu nelaimeliu kaip as,kurioms dievulis pagailejo tiesiu koju?
Atsakyti
Labas rytas tongue30x30.png visoms..dar neprarandu vilties kad kasnors atsilieps ir prisijungs prie manes smile30x30.png
Atsakyti
Sveiki visi aš siūlau subalansuoti raumenų sistema.Kadangi raumenų sistema laiko kaulus tai, jei norite išsitiesinti kojas be operacijos... Jas reikia tiesinti su savęs masažo technikomis.

Prašau jūsų pamėginti natūralius būdus.
X formos kojų gydymas
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slodka: 01 gegužės 2017 - 15:58

Gal kas prisijungs ir pasakys kur kreiptis norint O formos kojų tiesinimo operacijos. Labai laukiu info.

Atsakyti

Sveika, ZOmeta. Aš mielai prisijungsiu.Kaip man žinoma ši problema, viskas iki kraujo skausminga ir išgyventa, tai ką aprašė merginos, deja, forumas apmiręs ..:(((( Kažkada buvau gavusi iš narės Raseliūkštė (berods) kontaktus gydytojo iš Klaipėdos, kuris sutvarkė joms, bet tarp žinučių nerandu mūsų susirašinėjimo :((( gal atsilieps kuri su kontaktais

Atsakyti

Sveika, ir as mielai prisijungciau, tik truputi veleliau. Ar jus jau merginos apsisprendusios del sios operacijos. Butu labai smagu su jumis pabendrauti apie tai. 

Atsakyti

ar jus gal jau pasidaret. Cia tema jau numirus :)

Atsakyti