Aciu uz grazius komentarus, bet mano kojos tikrai baisios... Klases, isleistuviu nuotraukose is vis baisu ziureti, kai visu iki vienos paneliu kojos tiesios grazios, o mano tarsi isnarintos atrodo, verkti norisi ziurint.
Labai svajoju jas susitvarkyti, bet cia kelios temos su labai daug puslapiu, sunku susigaudyti, kas ir kaip... Dauguma puslapiu rusiski, nelabai as ka ten suprantu... Kurios jau daretes su tais aparatais, gal galetumete pasakyti kur daretes? Ir kur galima pamatyti jusu rezultatus, nes kiek perverciau puslapiu nerandu niekaip...
Jei tik tureciau pinigu tam, net nedvejociau, tiesiu taikymu, nes didziulis kompleksas, vis dazniau gatveje uzkabineja del tu koju pagrindine mano motyvacija mokslams galima sakyti mano kreivos kojos...
Baby_love kiek tau metų? Dėl tavo kreivom tikrai nereiktų sukti galvos. Na taip, jos nėra tiesiog, bet ir nėra baisiai kreivos, su laiku manau tai suprasi pas mane matei kreivom as didesnis, reikėjo daug laiko susitaikyti su tuo ir negaliu sakyt, kad visiškai nebesvarbu, bet kad mažiau svarbu tai tikrai. Deduosi ir sijonus, db va šiandien kaip tik odinį miniaka užsidėjus ir nesijaučiu blogai parodyk foto iš toliau su sijonuku, apžiuūrėsim ir pasakysim ar tikrai taip baisu, kaip tu įsivaizduoji
QUOTE(Agorėa @ 2014 03 01, 10:27)
Baby_love kiek tau metų? Dėl tavo kreivom tikrai nereiktų sukti galvos. Na taip, jos nėra tiesiog, bet ir nėra baisiai kreivos, su laiku manau tai suprasi pas mane matei kreivom as didesnis, reikėjo daug laiko susitaikyti su tuo ir negaliu sakyt, kad visiškai nebesvarbu, bet kad mažiau svarbu tai tikrai. Deduosi ir sijonus, db va šiandien kaip tik odinį miniaka užsidėjus ir nesijaučiu blogai parodyk foto iš toliau su sijonuku, apžiuūrėsim ir pasakysim ar tikrai taip baisu, kaip tu įsivaizduoji
Man 20 m.
Labai sunku prisiversti save fotografuotis taip ir ziureti i tokias foto bet... veliau istrinsiu...
(buvau idejusi nuoroda, bet isimu, nes pastebejau, kad senu zinuciu redaguoti cia neleidzia... ikelsiu kai rasiu kur galima butu patalpinti ir veliau istrinti)
Visiskai neguodzia tokie zodziai "nera tiesios, bet ir nebaisiai kreivos" ir panasiai... Man cia yra baisu, ziuriu ir galvoju, uz ka man, gatveje tiek daug praeinanciu su dailiom kojom, kartais atrodo, lyg vienintele toka buciau... Is priekio dar dar, bet is nugaros siaubas, deviu as irgi tuos sijonus, bet kuo toliau, tuo maziau noro juos detis, nes nuolat mintyse kojos, kaip atsistoti kad nesimatytu, dazniausiai stoviu sukryzminusi kojas, jei salia yra vaikinu, stengiuosi pasisukti sonu i juos, kad nematytu... Anskciau kazkaip ne taip ir sukdavau galva,galvodavau vis, na gal kiti nepastebi mano trukumu, o anaiptol...
QUOTE(baby_love @ 2014 03 01, 20:42)
Man 20 m.
Labai sunku prisiversti save fotografuotis taip ir ziureti i tokias foto bet... veliau istrinsiu...
(buvau idejusi nuoroda, bet isimu, nes pastebejau, kad senu zinuciu redaguoti cia neleidzia... ikelsiu kai rasiu kur galima butu patalpinti ir veliau istrinti)
http://www.tiikoni.c...iew/?id=b9076ee
QUOTE(baby_love @ 2014 03 01, 19:42)
Man 20 m.
Visiskai neguodzia tokie zodziai "nera tiesios, bet ir nebaisiai kreivos" ir panasiai... Man cia yra baisu, ziuriu ir galvoju, uz ka man, gatveje tiek daug praeinanciu su dailiom kojom, kartais atrodo, lyg vienintele toka buciau... Is priekio dar dar, bet is nugaros siaubas, deviu as irgi tuos sijonus, bet kuo toliau, tuo maziau noro juos detis, nes nuolat mintyse kojos, kaip atsistoti kad nesimatytu, dazniausiai stoviu sukryzminusi kojas, jei salia yra vaikinu, stengiuosi pasisukti sonu i juos, kad nematytu... Anskciau kazkaip ne taip ir sukdavau galva,galvodavau vis, na gal kiti nepastebi mano trukumu, o anaiptol...
QUOTE(baby_love @ 2014 03 01, 20:05)
Tavo tikrai tiesesnės už mano, tai gali džiaugtis bent tuo aišku anoks čia džiaugsmas Žinau, kad tokie pasakymai neguodžia, buvo metas, kai manęs ir neguodė, jaučiausi baisiai, , vis galvojau už ką čia man taip ilgą laiką norėjau operacijos, bet vyras griežtai pasakė jokių, liepė susitvarkyt pradžioj galvą, o po to jau kojas, galvą turėjo omeny protą sako turi mylintį vyrą, ko dar tau reikia, ar būsi laimingesnė? O jei tai atsilieps senatvėje? neverk tada man ant peties, kai per orų permainas skaudės griežtai uždraudė, sako noriu turėti sveiką visavertę moterį šalia, o ne ligotą, kuriai skaudėjo kojas, kuri galbūt nebegalės užsiimti žiemos sportu ir t.t., bet labiausiai mano požiūrį pakeitė bendradarbė, išplovė man smegenis kitaip tariant nesakau, kad aš džiaugiuosi tokiom kojom, anaiptol tol, bet mokausi su jomis susigyventi, nebe taip bijau užsidėti sijonuką, o svarbiausi jaučiuosi gerai su juo. Gal kas ir mato, pagalvoja, aišku kad pagalvoja, bet aš jau nebepauglė, kuriai svarbi pašalinių nuomonė, man svarbu šalia manęs esančių brangių žmonių nuomonė o kaip matai kojos čia visoms esančioms nesutrukdė susirasti mylinčių vyrus, sukurti šeimas
Džiaugiuosi už tas kurios pasidarė operacijas, bet aš tam nepasirįžau ir nepasirįšiu ir daugiau net nebesvarstysiu to, nes jei nusprendžiau tais nusprendžiau
QUOTE(baby_love @ 2014 03 01, 20:05)
Mano kojos panasios, gal siek tiek kreivesnes uz jusu, bet nesioju sijonus, pagrinde su ilgais batais.
Agorea, mano vyras irgi nepritaria operacijai, bet as matau, kokios mano mamos kojos dabar (jai virs 70 m.), kaip ji kencia, nes jos vis labiau kreiveja, todel noreciau pasidaryti operacija. Manau ar taip, ar taip kesit skausma senatvej - tiek nuo kreivejanciu koju su laiku, tiek nuo oro permainu. As geriau kesciau skausma nuo oro permainu.
QUOTE(Neringiux @ 2014 03 02, 11:51)
Mano kojos panasios, gal siek tiek kreivesnes uz jusu, bet nesioju sijonus, pagrinde su ilgais batais.
Agorea, mano vyras irgi nepritaria operacijai, bet as matau, kokios mano mamos kojos dabar (jai virs 70 m.), kaip ji kencia, nes jos vis labiau kreiveja, todel noreciau pasidaryti operacija. Manau ar taip, ar taip kesit skausma senatvej - tiek nuo kreivejanciu koju su laiku, tiek nuo oro permainu. As geriau kesciau skausma nuo oro permainu.
Bet tai gal čia kokia liga yra? gal reikia stiprint kaulus? o jei liga tai ir išeities indus ar jos vėl nekreivės?
QUOTE(Agorėa @ 2014 03 02, 12:16)
Bet tai gal čia kokia liga yra? gal reikia stiprint kaulus? o jei liga tai ir išeities indus ar jos vėl nekreivės?
Nemanau, kad cia liga. Tiesiog paveldejau kreivas mamos kojas. Su amzium mamos svoris dideja, tai ir kojos krypsta. Mano kojos dar nekreiveja, nes svoris nedidelis, bet su amzium manau bus tas pats. anytos kojos jaunystej nebuvo kreivos, dabar nuo svorio stipriai iskrypo.
Sveikos, as vis paskaitineju sia tema. Mano kojos irgi kreivos, bet vis negaliu apsispresti del operacijos. Man baisiausia atrodo pasekmes po operacijos. Vistiek gi sulauzomos kojos. O taip pat du menesius buti su tais prikaltais aparatais... jau i zmones iseiti ta laikotarpi negalesiu. O jei pasirodysiu, tai tikrai niekas nesupras kam man to reikia. Ir artimieji taip pat bijo del pasekmiu. Bet pastebejau, kad kuo toliau, tuo labiau tos kojos kreiveja, o senatvej, jei sulauksiu, tai bus ziauru. Kartais atrodo, kad su tom kojom susigyvenu, o kartais depresija del to slepimo po kelnem uzpuola. Bet cia turbut tik man vienai taip sunku apsispresti
Sveikutes as kaip ir jus turiu ta pacia beda... Perskaiciau visa jau pasidariusiu operacija merginu susirasinejima ir taip pat pasiryzau operuotis tiesa, labai bijau, bet noras didesnis uz baime pinigelius jau beveik turiu, dabar reikia tik info parasykite koks daktaras operuoja ir kokia situacija su aparaciukais? Labai lauksiu ziniu
Sveikutes, skaitinejau straipsni, apziurejau nuotraukas ir sugalvojau pasidalinti cia, pamastymui....
My Webpage
kad visai gerai ta panale ziurisi ir va kaip drasiai ir viesai... o pas daug ka cia panasios kojytes
(pas mane panasios kojos, na truputi kreivesnes... cia jei kam sautu i galva mintis kokia itartina... )
My Webpage
kad visai gerai ta panale ziurisi ir va kaip drasiai ir viesai... o pas daug ka cia panasios kojytes
(pas mane panasios kojos, na truputi kreivesnes... cia jei kam sautu i galva mintis kokia itartina... )
Sveikos
neseniai pamačiau vienos lietuvių modelės kojikes.
Po šito kažkaip dėl savų taip nebepergyvenu
ir šiaip, mokausi priimti save tokią, kokia tapau dėl nuo manęs nepriklausančių priežasčių. Kitas - stengiuos keisti
neseniai pamačiau vienos lietuvių modelės kojikes.
Po šito kažkaip dėl savų taip nebepergyvenu
ir šiaip, mokausi priimti save tokią, kokia tapau dėl nuo manęs nepriklausančių priežasčių. Kitas - stengiuos keisti