Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Na kojos nėra visiškai tiesios, bet mano manymu tikrai tikrai dar pakenčiamos ir smarkiai kompleksuoti nereikėtų. Juk visiškai tiesių ir nereikia. Mano kreivumas lygiai toks pats (šlaunys eina tiesiai, o po keliais blauzdos išlenktos), tik didesnis...Ir su laiku vis didėja...Kai buvau pirmoje klasėje, kojos buvo beveik tiesios. Todėl ir galvoju, kad man padėtų tik operacija. Tik vat kol kas net nežinau kur kreiptis, kad pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(vigvamas89 @ 2013 11 18, 14:18)
Na kojos nėra visiškai tiesios, bet mano manymu tikrai tikrai dar pakenčiamos ir smarkiai kompleksuoti nereikėtų. Juk visiškai tiesių ir nereikia. Mano kreivumas lygiai toks pats (šlaunys eina tiesiai, o po keliais blauzdos išlenktos), tik didesnis...Ir su laiku vis didėja...Kai buvau pirmoje klasėje, kojos buvo beveik tiesios. Todėl ir galvoju, kad man padėtų tik operacija. Tik vat kol kas net nežinau kur kreiptis, kad pasikonsultuoti.

Kaip įdomu, kad didėja g.gif Kaip čia taip g.gif Gal kokia liga tuomet yra, reiktų pasitikrinti manau, ypač jei pirmoje klasėje buvo tiesios g.gif pas mane nznau kada jos pradėjo kreivėti, bet tikrai jau senai, pradinėse buvo jau tokios, bet lyg jis toks ir laikosi g.gif tik pradinėse nekreipiau į tai dėmesio, nes nesupratau kol replikų neišgirdau, bet db kai foto žiūriu tai matau doh.gif

na aš galvoju gal jei ties kelėnukais biški dadėtų ir ties blauzdom, būtų jos išlinkusios, bet nebūtų toks tarpas, nesitikiu jau kažkokios stebuklo. Norėčiau operacijos, bet mb žinau, kad niekada jos neleis, nes bijo, kad po to neskaudėtų kojas ir t.t., sako juk čia vistiek lūžis, nors pati tai išdrįsčiau tikrai.
Susitariau dėl apsilankymo pas gyditoją, gaila, kad dar ilgokai teks laukti eilės, bet tiek išlaukus dar palauksiu, nors dar va šiandien nusiųsiu ir į kitas klinikas užklausą, reikia kelių nuomonių.

įmesk savo nuotraukėlę, gal pas tave tas pats kaip ir pas mane. Man tai kažkaip pas amne atrodo, kad jau labai labai kreivos, bet va vasara tai nesigėdiju po paplūdimi vaikščioti, dzin būna, ar į baseiną ar pirtelę, bet va į darbą tai blogiausia, nes reikia ne su džinsais, o su kelnėm ar sijonai, kelnių dar nerandu savo dydžio, o sijonų negaliu doh.gif
Atsakyti
Na pirmoje klasėje buvo BEVEIK tiesios, tikrai ne tokios kaip dabar. Vis neatrandu laiko nusifotkint ir įkelt - už kelių dienų būsiu laisvesnė tai gal tada. Bet tikrai kreivesnės už tavo Agorėa smile.gif O kada tavo vizitas? Gal kiti jau irgi atsakymus davė į užklausas? O kur siuntei?
Atsakyti
Daugiau niekas nedavė, gal ne tuo adresu siunčiau, hmm keista, reikės pasitikrinti. vizitas gruodžio pradžioj, laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
Būtų smagu, jei merginos, kurios įsidėjo implantus plačiau apie tai papasakotų, na koks gijimo periodas, kokia rizika, kokios galimos pasekmės ir t.t.
Atsakyti
Kiek pamenu, sioje temeleje buvo tik viena mergaite, pasidariusi operacija implantais, pasiieskok jos avrdo ir parasyk i az jai savo klausimus, nes gal sios temos ji nebeseka ax.gif

beje, po kaulu tiesinimo operacijos niekas neskauda (na bent jau man, kaip kitoms-nezinau), man jau tuoj 2 metai sukaks po istiesinimo, kojos kaip nieko nebutum dares, tik randukai apie save primena, bet ir jie jau tapo beveik nebepastebimi....
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2013 11 18, 12:28)
O kodėl tau padėtų tik operacija?

gavau atsakymą iš gydytojo, kviečia atvykti apžiūrai, bet nieko neparašė, ar gausis kas ar ne  g.gif
Papildyta:
Pas mane va jos tokios  verysad.gif
user posted image

labas,

mano kojos panasios i jusu, ir turbut i daugelio, kas cia raso smile.gif
slaunys tiesios, o nuo keliu blauzdos islinke verysad.gif
seku ta tema jau ilga laika, noreciau implantu irgi, gal vaizdas pageretu...
nors su metais igavau drasos, ir jei kokia svente, deduos sujonuka ar suknele ir stengiuos negalvoti, kad ziuri ir aptarineja is sono mano kojas...
Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2013 11 25, 09:36)
labas,

mano kojos panasios i jusu, ir turbut i daugelio, kas cia raso smile.gif
slaunys tiesios, o nuo keliu blauzdos islinke verysad.gif
seku ta tema jau ilga laika, noreciau implantu irgi, gal vaizdas pageretu...
nors su metais igavau drasos, ir jei kokia svente, deduos sujonuka ar suknele ir stengiuos negalvoti, kad ziuri ir aptarineja is sono mano kojas...

Šiandien aš ir apie tai pasikalbėjau su gera bendradarbe, tai ji mane visaip kaip išvadino, sako tu pagalvok, kas gali ateityje būti, bet lengva kalbėti, kai neturi patys tokių problemų.... Gal ji teisi, gal per daug sureikšminu, bet... Noriu bent kažkiek jaustis geriau, gal nusipelniau to jau pagaliau?
Atsakyti
Sveikos, bendramintės, ar tiksliau, bendro likimo draugės. Seniai jau seku šitą temą, bet tik dabar susiruošiau parašyti. Kiek džiaugsmo buvo kai atradau – kad ir virtualus, bet vis kampelis žmonių, kurie supranta, kiek vargo sukelia tos nelemtos kojos. Man vien tas žodis kreiv.. toks baisus ir įgrises iki gyvo kaulo. Atsimenu, ir juokiausi ir verkiau skaitydama kai kuriuos jūsų pasakojimus čia – kaip tai artima ir pažįstama, ir kaip kartu pasidaro lengviau, kai supranti, kad yra daugiau žmonių, išgyvenančių tą patį. Vis apleisdavau temą, nes prasidėjo kalbos apie operacijas Rusijoje ar Ukrainoje, maniau, vis tiek niekada aš jų nesidarysiu, kam kankintis žinant, kad yra būdas ištiesinti, bet jo vis tiek nesiimsiu. Be to vis užeidavo kažkokie optimizmo periodai, kai galvodavau – velniop, nu ir kreivos, nu ir ką. Ir kurį laiką nesukdavau galvos. Bandžiau įtikinti save – nematau, negalvoju ir problemos nėra. Bet vis tiek po to grįžtu į temą, paskaitau..galvoju. O kai atsirado galimybė Lietuvoje, pagaunu save vis dažniau galvojant, kad va, kai pasidarysiu, va tada tai bus.. Tada nebereikės galvoti, ką rengtis, kad neatrodytų labai baisiai, o bent pakenčiamai, nešioti tų pačių kelnių n metų. Bet kartu ir baisu, kai jau taip prisirišau prie šitos savjonės, o jei nepadės, jei mano atveju ta operacija netiks..tada nebeturėsiu į ką įsikibti ir sakyti, kad va, po šito svajonė išsipildys. Baisu, kai po tiek metu atsirado viltis turėti tiesias ar apytieses kojas, vėl prarasti tą viltį. Sakau apytieses, nes maniškės tikrai kreivos, neužtektų kaip kai kurios šios temos pradininkės rašė – pasikimšti ilgaaulius smile.gif. Apie jokius ilgaaulius nė kalbos, tik plačios kelnės...Arba sijonai iki žemės. Viskas. Dabar atrodo, kad jei galėčiau nešioti ilgaaulius, išvis būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje ir nieko daugiau nereikėtų smile.gif Aišku, tikrai yra svarbesnių dalykų gyvenime nei tos kojos, bet tiesiog taip norėtųsi nebegalvoti apie jas, nederinti visos savo išvaizdos ar net veiklos pagal tas nelemtas kojas. O ir šiaip į senatvę turbūt nėra joms gerai toks išbalansuotas krūvis. Taigi, būčiau labai dėkinga, jei senbuvės pakviestų prisijungti prie grupės, kur galėčiau pamatyti jūsų laimingas istorijas, parodyti savo atvejį, palyginti, ar yra šansų, nes kaip minėjau, mano kreivumas tikrai nemažas. Tai va, dar viena o raidė beldžiasi į jūsų gretas smile.gif

Atsakyti
"Numirusi" tema kažkaip... negi nėra besioperuojančių? Landri,parašysiu tau į až. Aš čia jau "palyginti "senbuvė", ir jau trečius metus džiaugiuosi neatsidžiaugiu idealiomis kojomis....Kaip Ilgakase, tu ,laikaisi?Kaip kitos senbuvės,kurias teko bent pamatyti?
Atsakyti
tai, tikrai kažkaip ramu čia :-) aš kažkaip irgi nebeužeinu, šiandien netyčia atsidariau vieną seną pašto dėžutę, o ten pranešimų iš supermamos nors vežimu vežk :-) tik bėda, kad mano dėžutė buvo perpidyta, tai jei kam reikia kokios info galit drąsiai rašyt, pratryniau dėžutę, pasižadu patikrinti dažniau nei kartą į metus :-) sėkmės visoms siekainčioms savo svajonės.
Atsakyti
Sveikos, Revlon, Sause,

as irgi nebe taip daznai aplankau temele, bet sulaukiu asmeniniu zinuciu, i jas stengiusoi atsakyti kaip galima detaliau...Dabar pagalvojau, kad pavydziu dabartinems "naujokems", kad jos turi galimybe paprasciau ispildyti savo svajone, nes keliai jau praminti, yra daug patirties, informacijos, galima net ir gyvai pamatyti operacijos rezultatus ir t.t. bet keista, kad kuo lengviau visa tai gaunama, tuo mazesnis ryztas operuotis ir tu besioperuojanciu yra kuo toliau, tuo maziau smile.gif Prisiminiau dabar laikus, kai kasdien ieskojau informacijos internete ir nieko gero nerasdavau, kaip su baime ir geda kuriau sia temele Supermamose...Ir ta nerealu jausma, kai temele eme "pilneti" nuostabiu mergaiciu patirtimi ir viltingomis mintimis...Prisiminiau musu ieskojimu labirintus, kaip ne karta teko atsimusti i siena, kai ieskojom gydytoju, kliniku, informacijos, kai niekas nesutiko operuoti, o noras buvo milziniskas, nusveriantis visas baimes ir rizikas, buvom pasiryze netgi keliems menesiams palikti seimas ir vykti gydytis i Rusija....Dziaugiuosi, kad gyvenimo kely teko sutikti ir tokias saunias, drasias, ryztingas, istvermingas mergaites kaip Revlon, Sause ir kitos drinks_cheers.gif Viena kitoms padejom pereiti sunkiausias akimirkas ir dabar kartu galim dziaugtis gyvenimu....
Dziaugiuosi uz visas mus, kurios issitiesinom kojytes ir gyvenam normalu nebe kompleksuota gyvenima, ir uz visas tas, kurios apie tai dar tik svajoja - nes jus visa tai turite galimybe igyvendinti daug paprasciau...Kreipkites drasiai - padesim kuo galesim....Net ir toms, kurios nesioperuos, manau, kazkiek lengviau, zinant kad nesi vienas, kad yra likimo draugiu....
Atsakyti