Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

QUOTE(judita905 @ 2013 07 29, 17:03)
Labas visom. Nu as jau savo svajone issipildziau.  lotuliukas.gif As jau su blauzdu implantais. Nebuvau sio forumo aktyvi dalyve taciau jei kam idomu operacija blaudzu didinimas implantais tikrai pakaonsultuosiu kiek galesiu. Operacijos rezultatais esu begalo patenkinta. Jau greitai bus 3 men. po operacijos ir jau prie juros buvau ir taip nuostabiai gerai jauciausiu, kad nera zodziu apsakyti, tik randukai dar matosi, taciau del ju galvos nesuku. Su laiku jie matysisi tik minimaliai.  thumbup.gif  thumbup.gif Sekmes visoms kad ir koki ejima pasirinktumete. Tikrai nuostsbus jausmas eiti ir nieko nebijoti, nesekti zmoniu zvilgsiu ar jie pastebes tave ir pasisaipys. Sekmes visoms igyvendinti savo svajones. biggrin.gif

Laba
Gal galit papasakoti kur jums dejo blauzdu implantus?Kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judita905 @ 2013 07 29, 17:03)
Labas visom. Nu as jau savo svajone issipildziau.  lotuliukas.gif As jau su blauzdu implantais. Nebuvau sio forumo aktyvi dalyve taciau jei kam idomu operacija blaudzu didinimas implantais tikrai pakaonsultuosiu kiek galesiu. Operacijos rezultatais esu begalo patenkinta. Jau greitai bus 3 men. po operacijos ir jau prie juros buvau ir taip nuostabiai gerai jauciausiu, kad nera zodziu apsakyti, tik randukai dar matosi, taciau del ju galvos nesuku. Su laiku jie matysisi tik minimaliai.  thumbup.gif  thumbup.gif Sekmes visoms kad ir koki ejima pasirinktumete. Tikrai nuostsbus jausmas eiti ir nieko nebijoti, nesekti zmoniu zvilgsiu ar jie pastebes tave ir pasisaipys. Sekmes visoms igyvendinti savo svajones. biggrin.gif

tikrai labai idomu ir sis koju "tiesinimo" metodas. Labai noretusi pamatyti rezultata ir suzinoti daugiau ir smulkaiu wink.gif
Atsakyti
Norėtųsi pamatyti foto prieš ir po, kokie pokyčiai smile.gif
Atsakyti
Laba visoms. Operacija dariausi Kaune plastines estetines chirurgijos centre, pas Kristina Vaisvilaite. Tikrai labai nuostabi gydytoje.Po paros laiko jau buvau namie . Pooperacinis periodas truko apie 2-3 sav. Taciau po 2 sav jau buvau darbe Dar jautesi skausmas bet, jau vauiksciojau labai gerai. Po 10 dienu jau vairavau automobili Skausmingiausia buvo kokias 5d. Po to tik geriau ir geriau. Nuotraukeliu ideti negaliu nes neturiu prisijungimo. Jokiu melyniu po operacijos nebuvo. Man kelieniu nusiurbti nereikejo. Zodziu rezultatu labai patenkinta. Apie sia operacija labai daug informacijos galima rasti rusijoj. Ten panasu kad tokio pobudzio operacijos papuliarios. pasiziurekit pacios.Labai daug nuotrauku pries ir po. Labai daug operaciju atlikes daktaras Sokolavas. Jei ka klauskit atsakysiu jei tik galesiu. clap.gif
Papildyta:
Tiesa kaina labai individuali Orentacine kaina apie 7000-8000lt. O rezultatas tai labai matosi atrodo kad kitas zmogus ir kitos kojos.
Atsakyti
QUOTE(judita905 @ 2013 07 30, 08:20)
Laba visoms. Operacija dariausi Kaune plastines estetines chirurgijos centre, pas Kristina Vaisvilaite. Tikrai labai nuostabi gydytoje.Po paros laiko jau buvau namie . Pooperacinis periodas truko apie 2-3 sav. Taciau po 2 sav jau buvau darbe Dar jautesi skausmas bet, jau vauiksciojau labai gerai. Po 10 dienu jau vairavau automobili Skausmingiausia buvo kokias 5d. Po to tik geriau ir geriau. Nuotraukeliu ideti negaliu nes neturiu prisijungimo. Jokiu melyniu po operacijos nebuvo. Man kelieniu nusiurbti nereikejo. Zodziu rezultatu labai patenkinta.  Apie sia operacija labai daug informacijos galima rasti rusijoj. Ten panasu kad tokio pobudzio operacijos papuliarios. pasiziurekit pacios.Labai daug nuotrauku pries ir po. Labai daug operaciju atlikes daktaras Sokolavas. Jei ka klauskit atsakysiu jei tik galesiu. clap.gif
Papildyta:
Tiesa kaina labai individuali Orentacine kaina apie 7000-8000lt. O rezultatas tai  labai matosi atrodo kad kitas zmogus ir kitos kojos.

Judita905, o kaip su implantu keitimu praejus 10 ar daugiau metu? Ar ju nereikes atetityje keisti kitais (kaip kad krutu implantu atveju)?????
Atsakyti
Ilgakase, pas jus pernai buvo seimos pagausejimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 08 04, 21:31)
Ilgakase, pas jus pernai buvo seimos pagausejimas? bigsmile.gif

cia kai kas kitas, ne vaikas, tik zmogaus vardu wink.gif
Atsakyti

Laba. Taip implantus reikes keisti. Jau po kokiu 10m reikia tikrintis. O kiek jie laikys tai niekas nezino.Tai individualu. Labai priklauso nuo zmogaus gyvenimo budo, zalingu iprociu ir panasiai. Vieni daktarai sako 10m kiti 20m Zodziu niekas nezino
Matot mano blauzdos buvo labai plonos ir man reikejo apimties, todel man implantai buvo vienintele iseitis. Taip yra truputeli tas iksiukas, bet man jis netrukdo.

http://www.karpyuk.r...-tibia/125.html
http://doktorsokolov...photogallery213

Cia adresiukai kur galite pasiskaitinet ir pasiziureti pries ir po. Tik taip ikelti pavyko.
Atsakyti
na, nuorodose tikrai graziu rezultatu yra wub.gif kai keliukai susiglaudzia, o truksta tik raumens, turbut tai viena geresniu iseiciu - implantai....tik taip gaila, kad po 10 metu vel is naujo reikes kojas draskyt ir naujus det....tie metai taip greitai praeina....butent del tos priezasties, esant tikrai O formai visgi gal geriau kaulo sukimas, nes atkentejus viena karta, ta forma bent jau amziams lieka....bet su implantais estetinis vaizdais tikrai grazus, ir gijimo periodas zenklaii zenkliai trumpesnis...
na, vienaip ar kitaip, gerai kai yra keletas budu rinktis svajonems igyvendinti ax.gif ir kad musu ratelyje yra skirtingus budus isbandziusiuju, tad"naujokems" bus lengviau apsispresti....
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir as turiu sia beda nuo pat vaikystes,mano kojos nuo keliu X formos,paauglysteje buvo luzusi koja,tai daktarai pries gipsuojant kiek ymanoma atstate kaula ir dabar vos matosi,o kita koja labia stipriai matosi.Noreciau ja pasitiesinti kiek ymanoma,bet problema ta,kad mano kaulai labia sunkiai gyja su gipsu tuomet isbuvau 3men. sad.gif Tad ir mastau visus uz ir pries.
Atsakyti
Sveikutes merginos, vis paseku jusu temele, paskaitau. Negaliu taip kirba viduje, taip norisi susitvarkyti kojas. Zodziu, meginsiu susisiekti su gydytoju ir pasikonsultuoti, ka jis man patars. Pas mane X ir ryskus. Neaisku, tik kaip del aparatu. Sakykit prasau, o cia kokia eilute laukianciu, ar galima issinuomoti ju dar kur? kaip suprantu aparatelius reik tureti jau savo. Aisku, reiks issiaiskinti ar apskritai x formos kojoms nereik dar kokiu ypatingesniu. Kaip noriu tiesiu koju. Kaip noriu trumpo sijonuko ir be kompleksu vaikscioti. Del nieko nesivarzyti.
Atsakyti
QUOTE(vasare33 @ 2013 08 11, 08:41)
Sveikutes merginos, vis paseku jusu temele, paskaitau. Negaliu taip kirba viduje, taip norisi susitvarkyti  kojas. Zodziu, meginsiu susisiekti su gydytoju ir pasikonsultuoti, ka jis man patars. Pas mane X ir ryskus. Neaisku, tik kaip del aparatu. Sakykit prasau, o cia kokia eilute laukianciu, ar galima issinuomoti ju dar kur? kaip suprantu aparatelius reik tureti jau savo. Aisku, reiks issiaiskinti ar apskritai x formos kojoms nereik dar kokiu ypatingesniu. Kaip noriu tiesiu koju. Kaip noriu trumpo sijonuko ir be kompleksu vaikscioti. Del nieko nesivarzyti.

Labas mieloji vasarėle 4u.gif . kojoms su x forma naudojami tie patys aparatai, kaip ir turinčioms O formą, tik esmė bus sukime - reikės juos sukt į kita puse. ir gydytojas buvo suinteresuotas daryti x formos kojų korekciją - čia kai aš gulėjau ir tuo metu mes ta tema diskutavome. taigi gali pilnai susitvarkyti kojeles. smile.gif . o dėl aparatų parašyk į až donniukui - ji turi. ( aš buvau iš jos išsinuomavusi ). pagal forumą - supratau kad dabar nė viena nesioperuoja - tai ir aparatai turėtų but laisvi. 4u.gif
Atsakyti