Sveikos, visos siekiančios savo svajonių Norėjau paprašyti, jeigu tik būtų tokia galimybė... Man atrodo, kad turiu mažą kojų iksiuką... Ramiai stovint jis nesimato, bet mano eisena nelabai graži. Kompleksuoju dėl to. Plokščiapadystės neturiu. Jeigu į internetą įkelčiau video su savo eisena ir nuotraukas, ar galėtumėte kuri nors pažiūrėti ir išreikšti nuomonę, ar verta eiti pas gydytoją, ar ne? Vieną kartą, prieš kokius 3 metus esu buvusi, sakė, kad tik išsigalvoju, bet man keista, kodėl vaikštant keliukai pas mane eina į vidų, glaudžiasi keliai ir panašiai. Man 23 metai. Ar galėčiau sulaukti Jūsų vertinimo?
QUOTE(Ilgakase @ 2013 06 25, 23:15)
Sveikutė, Ilgakase, jaučiuosi pakankamai gerai. Tempas mano darbų toks pat ,kaip prieš operaciją
Po aparatų nuėmimo praėjo jau beveik 4 mėnesiai. Kojytės į vakarą kažkiek dar paskauda ir patinsta, bet ryte vėl lakstau. Judesiai visai pilnai atsistatė, tik atsitūpti dar kažkaip nedrąsu
Stengiuosi neapsileisti ir kasdien darau mankštą. Mankštintis pradėjau po aparatų nuėmimo praėjus maždaug 3 savaitėms.
Tiesa, aukštakulniai kol kas ne man
O kaip tavo kojytės? Ar primena, kad buvo operacija?
Tai smagu girdeti, mamaRasyte, kad tau viskas gerai. Atsitupti tai atsitupsi, kai ateis tam laikas, pati pajausti. Gali i vonios krastus, ar dar kur nors, isikibusi vis bandyti, kad paspartinti si procesa
Mano kojos visikai sveikos, visiskai nesijaucia operuotos - tik randukai apie tai primena .... O aukstakulniai pas mane kasdien eina i trasa, nors iki operacijos ju visai nenesiojau
Mano kojos visikai sveikos, visiskai nesijaucia operuotos - tik randukai apie tai primena .... O aukstakulniai pas mane kasdien eina i trasa, nors iki operacijos ju visai nenesiojau
Sveikos merginos, o gal žinote ar Vilniui yra atliekama tokia operacija kur nors?
Deja...kol kas vienintele zinoma vieta, kur tikrai daro - tai Klaipeda ...
QUOTE(Ilgakase @ 2013 07 10, 18:15)
Deja...kol kas vienintele zinoma vieta, kur tikrai daro - tai Klaipeda ...
Negerai Jei būtų Vilniuje tikrai daryčiausi, dabar būtų šiek tiek keblu važinėtis
Sveikos Mergaites,
Vis paskaitineju sia opia tema,bet parasyti neisdristu. Kankinuosi seniai ir tyliai viduje del savo koju. O jus tikros saunuoles, kad ryztates ir siekiate savo tikslo.
Gal galetumet suteikti ir man daugiau info nuo ko viska reiktu pradeti ir kiek tas dalykas kainuoja. Kaip suprantu operacijas tokias daro Klaipedoje. O gal kas pasidalintumete patirtimi del blauzdos implantu?buciau labai dekinga.
Vis paskaitineju sia opia tema,bet parasyti neisdristu. Kankinuosi seniai ir tyliai viduje del savo koju. O jus tikros saunuoles, kad ryztates ir siekiate savo tikslo.
Gal galetumet suteikti ir man daugiau info nuo ko viska reiktu pradeti ir kiek tas dalykas kainuoja. Kaip suprantu operacijas tokias daro Klaipedoje. O gal kas pasidalintumete patirtimi del blauzdos implantu?buciau labai dekinga.
labukas visoms ir senbuvėms ir naujokėms :-) kaip sekasi, kažkaip nebeužeinu paskaitinėt kas čia vyksta, žiūriu Ilgakasė šaunuolė neapleidžia forumo kaip sekasi visoms? aš tai gyvenu puikiai, džiaugiuosi kiekviena diena ir dievinu aukštakulius Klausimas Arėa, o kodėl negali darytis Kaipėdoj, juk ten ne kiekvieną dieną reiks važinėti? aš pati iš Vilniaus, pasidariau ir vargo nematau, kiti žmonės į maskvą, Ukrainą važiuoja, o čia ta pati Lietuva, 300 km ir viskas Tu gerai pagalvok, atstumas tikrai nekliūtis jei labai nori Sėkmės visoms
O kiek maždaug kartų reikia važiuoti?
sveikute...atstumas tikrai ne kliutis..del to grizta merginos ir is uzsienio...todel is vilniaus i klaipeda nuvykti vieni juokai..reiktu vykti del konsultacijos, del opereracijos, apziurai ir aparatu nuemimui..manau 4 kartai nera jau tiek daug...juk visa tai del tiesiu kojyciu visam gyvenimui:)
kaip matau merginos laimingos po operacijos...laiminga ir as...net keista, parbego 1 metai, o operacija jau seniai liko praeityje...belieka megautis gyvenimu...
sekmes visoms kitoms siekiant svajones...skaitykit musu ankstesnes temeles ten yra visa info..jei dar kas neaisku, kreipkites i pasidariusias operacija merginas..tikrai padesim...
kaip matau merginos laimingos po operacijos...laiminga ir as...net keista, parbego 1 metai, o operacija jau seniai liko praeityje...belieka megautis gyvenimu...
sekmes visoms kitoms siekiant svajones...skaitykit musu ankstesnes temeles ten yra visa info..jei dar kas neaisku, kreipkites i pasidariusias operacija merginas..tikrai padesim...
QUOTE(raseliukste @ 2013 07 17, 19:21)
sveikute...atstumas tikrai ne kliutis..del to grizta merginos ir is uzsienio...todel is vilniaus i klaipeda nuvykti vieni juokai..reiktu vykti del konsultacijos, del opereracijos, apziurai ir aparatu nuemimui..manau 4 kartai nera jau tiek daug...juk visa tai del tiesiu kojyciu visam gyvenimui:)
Esu labai laiminga, kad radau šitą temą..
Labas visom. Nu as jau savo svajone issipildziau. As jau su blauzdu implantais. Nebuvau sio forumo aktyvi dalyve taciau jei kam idomu operacija blaudzu didinimas implantais tikrai pakaonsultuosiu kiek galesiu. Operacijos rezultatais esu begalo patenkinta. Jau greitai bus 3 men. po operacijos ir jau prie juros buvau ir taip nuostabiai gerai jauciausiu, kad nera zodziu apsakyti, tik randukai dar matosi, taciau del ju galvos nesuku. Su laiku jie matysisi tik minimaliai. Sekmes visoms kad ir koki ejima pasirinktumete. Tikrai nuostsbus jausmas eiti ir nieko nebijoti, nesekti zmoniu zvilgsiu ar jie pastebes tave ir pasisaipys. Sekmes visoms igyvendinti savo svajones.