Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Sutinku, kad pratimus reikes daryti reguliariai. Tai yra geras budas pagrazinti, maksimaliai padailinti ir istiesinti (gal ir ne iki visisko tiesumo) savo kojas. Juk yra paneliu, kurios niekada nedarys operacijos. Juk geriau nors kazka pabandyti daryti, o ne verkti, kad kojos yra kreivos...
Atsakyti
QUOTE(planetaaa @ 2013 03 24, 13:39)
Ačiū  smile.gif, būtinai pasidalinsiu, o kolkas - trečia, iš planuojamų septynių, sukimo diena ir beveik gulimas rėžimas, bet vis dar be leidžiamų vaistų nuo skausmo, nes kol guliu, skausmo nejaučiu, tik nepatogumas. O geriu Vimovo kapsules, jos berods irgi nuo skausmo padeda ir skranduką kažkiek tausoja.Tiesa, vakar nepasukau visų 4 kartų, o pasukau tik 2, nes gydytojas rekomendavo neskubėti labai, nors man taip norisi viską greit atlikti  smile.gif. Na, nieko, greit pralėks tos sukimo dienos  ir tada lauksiu artėjančios judėjimo laisvės smile.gif.
Įdomu, kuriai teko sukti apie 7 dienas? Ir ar visus 4 kartus sąžiningai išsukote? Doniukas minėjo, kad suko po du kartus berods, bes aš labai norėčiau kasdieną visus juos ir išsukti, kad tik greičiau sugrįžti į normalų gyvenimo ritmą  smile.gif
Kaip Jums atrodo, kas geriau - sukti po truputį, bet daugiau dienų, ar sukti visus keturis kartus ir pakentėti? Nes man atrodo, kad tas skausmas ar 2, ar 4 kartai.. vistiek vaikštant jis yra ir smarkiai niekas nesikeičia.

As issukau, jei gerai pamenu, saziningai visus 4 kartus kasdien smile.gif labai norejosi kuo greiciau pamatyti rezultata ...ir is ligonines isvaziuoti jau pilnai issitiesinus kojytes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2013 04 03, 19:15)
As issukau, jei gerai pamenu, saziningai visus 4 kartus kasdien smile.gif labai norejosi kuo greiciau pamatyti rezultata  ...ir is ligonines isvaziuoti jau pilnai issitiesinus kojytes... ax.gif

Ir aš sukau, visus likusius kartus, sąžiningai, kad tik greičiau, greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(planetaaa @ 2013 03 27, 10:45)
labas rytas,
temutė miega  smile.gif, turbūt pačios didžiausios kreivakojos, tarp kurių ir aš,  jau susitvarkė ir Lietuvoje jų nebeliko biggrin.gif, o jei rimtai.. visiškai suprantu temos senbuves, jos labai daug čia diskutavo, daug visokios infomacijos mums pateikė ir dabar, kai jos jau po visko, turbūt nebėra noro ir stimulo toliau tęsti pokalbius  smile.gif.
O man šiandien šešta sukimo diena. Jaučiuosi normaliai, tik vakar vakare jaučiau nemalonų kojų tempimą, bet ryte visada yra geriau ir nuotaika gera  smile.gif.
Klausimas - vat aparatėlius atrodo vienodai suku, o sraigtas vienos kojos labiau atsuktas nei kitos.. ar tai reiškia, kad viena koja smarkiau sukta?
Įdomu kiek iš viso mūsų išoperuotų yra? Suskaičiuoju 8.. gal tiek ir yra  g.gif

Labas visoms, pasirodo diskusija įgauna pagreitį - valioo. Atsakau Planetai apie operacijų skaičių - aš -pantera11- buvau 8. ir operacija dariau praeitų metų gegužę. tai po manęs jau - belieka suskaičiuot. mėnuo po mėnesio vis atliekamos po truputuką naujos operacijos ir mūsų daugėja. smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera11 @ 2013 04 07, 13:53)
Labas visoms, pasirodo diskusija įgauna pagreitį - valioo. Atsakau Planetai apie operacijų skaičių - aš -pantera11- buvau 8. ir operacija dariau praeitų metų gegužę. tai po manęs jau - belieka suskaičiuot.  mėnuo po mėnesio vis atliekamos po truputuką naujos operacijos ir mūsų daugėja. smagu biggrin.gif

ooo tai reiškia mūsų jau 10 bigsmile.gif . Kaip sekasi, Pantera, juk jau metai praėjo. Būtų gerai, jei pakomentuotum nuotraukytes 4u.gif, nors kaip ir esu apsisprendusi.
Tiesa, apie tai temose neradau - prieš eidama į dušą, ant aparatų uždedu po mažą rankšluostuką ir nuo kelio viršaus iki galo apvynioju maistine plėvele thumbup.gif . Dušintis miela ir malonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetaaa: 07 balandžio 2013 - 16:42
Laba Planeta 4u.gif . Peržiūrėjau tavo kojytes - gi dailios ir gražios biggrin.gif ir parašiau kelis komentarus. smile.gif Aš sukau berods 6 dienos ir 2 pasukimai. šiai dienai sakau - pritrūkau vienos dienos pasukimo. gal dėl to - kad kai nuėmė nebuvo pilnai kaulai sugiję. o buvo taip - buvo paskirta diena ir likus 5 dienoms iki oficialaus nuėmimo - man pradėjo skysčiai kauptis iš vienos vinies - ir taip staigiai, kad po pusvalandžio nebegalėjau jau kelio sulenkt. unsure.gif o visa aparatų nešiojimo laiką apsiėjau visai be antibiotikų. biggrin.gif tai gydytojas liepė tuoj pat atvykti ir ekstra buvo nuimti aparatai. vardan to kad nebepradėt vartot antibiotikų kurso. ryte po nuėmimo - pati sėdau už vairo ir parvairavau namo. Nelabai gydytojas tuo patenkintas buvo, bet aš pati neturėjau kito pasirinkimo. smile.gif . tikriausiai dėl to mano kojos truputuką daugiau ir trombavosi. bet vistiek man pačiai - kalnai džiaugsmo iki šiolei. clap.gif
Atsakyti
na as isvaiskcojau visa skirta laika ir mano kojos pacios matet kaip trombavosi..sakiau sau, geria veliau maza iksiuka turesiu nei po to tarpas bus...kai nueme aparatus biski sokas buvo nes ejau kaip pingvinas..kojos isskestos...galvoju vaje...net depresija biski buvo, kad per daug prisukau...o po to kojytes eme sparciai keistis...todel reiktu palikti sioki toki rezerva... tikrai sagu kad musu jau 10 laiminguju...tikekimes ta laiminga grandine nenutruks ir kuo daugiau merginu rysis igyvendinti savo svajone:)

beje, yra pasiulymas surengti susitikima vasara...kaip manot?
Atsakyti
Taip Raseliukste, būtų smagu susitikt ir pabendraut. 4u.gif o gal tuo pačiu galėtume kviesti ir norinčias pasidaryti operacijas ar "gyvai" pamatyti mūsų kojytes, gal ir joms tada būt drąsiau smile.gif . bet čia tik pasiūlymas - galit visos savo nuomonę pareikšti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera11: 10 balandžio 2013 - 15:59
As irgi labai noreciau susitikimo smile.gif
Atsakyti
kaip ramu cia pas mus... rolleyes.gif visos susikaupe laukia pavasario ar kaip? na planetai linkiu stiprybes...dar 2 menesiukai ir dziaugsies tiesiom kojytem...valio...desimtoji mergaite ispildziusi savo svajone...
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2013 04 14, 10:46)
kaip ramu cia pas mus... rolleyes.gif visos susikaupe laukia pavasario ar kaip? na planetai linkiu stiprybes...dar 2 menesiukai ir dziaugsies tiesiom kojytem...valio...desimtoji mergaite ispildziusi savo svajone...

4u.gif Ačiū, kad esi, dar kartą, pupa.
Atsakyti
QUOTE(planetaaa @ 2013 04 15, 10:31)
4u.gif Ačiū, kad esi, dar kartą, pupa.

Sveikutes smile.gif esu naujoke, bet jau anksciau buvau perskaicius visus jusu susirasinejimus, susitaupiau pinigelius ir ZIAURIAI, ZIAURIAI noriu atlikti sia koju operacija. Bukite geros parasykite man, kur reikia kreiptis del tu aparaciuku, koks gydytojo tel numeris. ACIU JUMS LABAI!!!
Atsakyti