QUOTE(raseliukste @ 2013 03 28, 16:17)
na planeta, smagu kad jau esi namuose...tie sraigtai ir pas mane buvo nevienodi, sake gydytojas nekreipt demesio...tik butinai rasytis kiek kartu pati pasukai...kadangi klausimu kitom merginom nekyla, tai nera apie kita labai jau ir pliurpti....bet mes sekam temele, jei kam prireiktu palaikymo ar patarimo...ir nuosirdziai dziaugiames, kad ir kitu merginu svajone pildosi...kuo didziausios sekmes ir kuo lengvesnio sveikimo...
p.s. jei dar kuriai merginai kiltu noras igyvendinti svajone, tai yra dar vieni laisvi aparaciukai...del visos info kreiptis i ilgakase...
p.s. jei dar kuriai merginai kiltu noras igyvendinti svajone, tai yra dar vieni laisvi aparaciukai...del visos info kreiptis i ilgakase...
Ačiū už atsakymą. Šiandien buvau pas gydytoją po 6 dienų ir 2 kartų sukimo. Gydytojas rekomendavo vieną koją dar pasukti 1 dieną, o kitą 2 dienas ir už kelių dienų vėl reikės nuvažiuoti apžiūrai.
Įdėjau kelias savo nuotraukytes į albumą. Būtų malonu išgirsti jūsų komentarus. Labai sudėtinga vertinti, nes ir stovėti sunku ir suglausti kojyčių neina. Gal Jūs ką patarsite man