Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

QUOTE(raseliukste @ 2013 03 28, 16:17)
na planeta, smagu kad jau esi namuose...tie sraigtai ir pas mane buvo nevienodi, sake gydytojas nekreipt demesio...tik butinai rasytis kiek kartu pati pasukai...kadangi klausimu kitom merginom nekyla, tai nera apie kita labai jau ir pliurpti....bet mes sekam temele, jei kam prireiktu palaikymo ar patarimo...ir nuosirdziai dziaugiames, kad ir kitu merginu svajone pildosi...kuo didziausios sekmes ir kuo lengvesnio sveikimo...

p.s. jei dar kuriai merginai kiltu noras igyvendinti svajone, tai yra dar vieni laisvi aparaciukai...del visos info kreiptis i ilgakase...

Ačiū už atsakymą. Šiandien buvau pas gydytoją po 6 dienų ir 2 kartų sukimo. Gydytojas rekomendavo vieną koją dar pasukti 1 dieną, o kitą 2 dienas ir už kelių dienų vėl reikės nuvažiuoti apžiūrai.
Įdėjau kelias savo nuotraukytes į albumą. Būtų malonu išgirsti jūsų komentarus. Labai sudėtinga vertinti, nes ir stovėti sunku ir suglausti kojyčių neina. Gal Jūs ką patarsite man 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
jau baigėsi sukimas. Iš viso 8,5 dienas abi kojas. Šiek tiek neramu, nes nesueina pėdutės ir kulniukai. Įdėjau naujų nuotraukų. Norėčiau sulaukti komentarų. Ačiū
Atsakyti
Laba diena!
Mielos panelės, kaip matau Jus ryžtatės tiesinti sau kojas ant operacinio stalo. Aš taip pat svajoju apie tiesias kojytes. Daug internete skaičiau visokios informacijos. Viename rusų tinklapyje yra labai geras forumas, kuriame merginos darydamos visokius pratimus, tiesina sau kojytes be jokių operacijų ir chirurginių įsikišimu!!! Tai užima nemažai laiko, kai kuriems užtenka 6 mėnesių, kai kuriems metų ar net daugiau, viskas individualiai. Juk mūsų organizme viskas susiję. Tiesi ir stipri nugara+teisinga klubo, pėdos sąnarių padėtis, stiprūs blauzdos raumenys = tiesesnės kojos. O ištiesinus kojas operaciniu būdu visų problemų neišsprendžiame, o tik padailiname kojas. Kam bus įdomu, įdėsiu nuorodą, galėsite pasiskaityti, pasižiūrėti nuotraukas. Aišku, jeigu suprantate ir mokate skaityti rusų kalba.
Atsakyti
QUOTE(planetaaa @ 2013 04 02, 14:20)
Laba diena,
jau baigėsi sukimas. Iš viso 8,5 dienas abi kojas. Šiek tiek neramu, nes nesueina pėdutės ir kulniukai. Įdėjau naujų nuotraukų. Norėčiau sulaukti komentarų. Ačiū

kojytes atrodo super...kadangi jos trombuosis, tai turi rezervo...dziaugiuosi uz tave....dabar belieka laukti kol kojytes sugis...
Papildyta:
QUOTE(kis8 @ 2013 04 02, 15:53)
Laba diena!
Mielos panelės, kaip matau Jus ryžtatės tiesinti sau kojas ant operacinio stalo. Aš taip pat svajoju apie tiesias kojytes. Daug internete skaičiau visokios informacijos. Viename rusų tinklapyje yra labai geras forumas, kuriame merginos darydamos visokius pratimus, tiesina sau kojytes be jokių operacijų ir chirurginių įsikišimu!!! Tai užima nemažai laiko, kai kuriems užtenka 6 mėnesių, kai kuriems metų ar net daugiau, viskas individualiai. Juk mūsų organizme viskas susiję. Tiesi ir stipri nugara+teisinga klubo, pėdos sąnarių padėtis, stiprūs blauzdos raumenys = tiesesnės kojos. O ištiesinus kojas operaciniu būdu visų problemų neišsprendžiame, o tik padailiname kojas. Kam bus įdomu, įdėsiu nuorodą, galėsite pasiskaityti, pasižiūrėti nuotraukas. Aišku, jeigu suprantate ir mokate skaityti rusų kalba.

smagu, kad kai kam uztenka sporto istiesinti kojas...sutaupo pinigeliu...bet mano manymu vienintelis sprendimas labai kreivu koju atveju yra operacija, t.y. pats kaulo tiesinimas...nes raumenynas senstant nyksta (taigi sprotas ne iseitis), o ir kai neteisingai suauges kojos kaulas tada kyla ir stuburo, ir kelio sanario, ir pedos, ir ciurnu, ir galvos skausmai... maziems vaikams galia istiesint kojytes manksteliu ir itvaru pagalba, bet suaugusiems kaulams sportas pades pagrazinti ar uzmaskuoti esama padeti, bet neistiesinti kojos kaula ir panaikinti klisuma....
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2013 04 02, 16:42)
kojytes atrodo super...kadangi jos trombuosis, tai turi rezervo...dziaugiuosi uz tave....dabar belieka laukti kol kojytes sugis...
[

4u.gif ačiū tau. Buvo linksma pabendrauti bigsmile.gif
Atsakyti
Kol esame jauni, prieš darant operaciją galima pabandyti tuos pratimus. Juk nuo pratimų kaulai nelūžta, o per operaciją būtent tai ir daro. Juk mes nežinome, kaip šis chirurginis įsikišimas atsilieps senatvėje... Čia ne agitacija, tiesiog tai yra realu. Pati mačiau merginų kojų nuotraukas prieš pradedant daryti pratimus ir po tam tikro laiko. Tai ikrai veiksminga. Kiekvieno teisė rinktis, kam kas labiau prie širdies. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(kis8 @ 2013 04 02, 20:23)
Kol esame jauni, prieš darant operaciją galima pabandyti tuos pratimus. Juk nuo pratimų kaulai nelūžta, o per operaciją būtent tai ir daro. Juk mes nežinome, kaip šis chirurginis įsikišimas atsilieps senatvėje... Čia ne agitacija, tiesiog tai yra realu. Pati mačiau merginų kojų nuotraukas prieš pradedant daryti pratimus ir po tam tikro laiko. Tai ikrai veiksminga. Kiekvieno teisė rinktis, kam kas labiau prie širdies. Sėkmės!

Laba
Idek nuoroda jei nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 04 02, 22:11)
Laba
Idek nuoroda jei nesunku ax.gif

Sveikos,

Ma irgi būtų įdomu. O čia radau palinuos nuoroda , kuria radau http://www.doctorvek...om/patients.htm, video, prieš ir po tokiu operaciju...
Atsakyti
Labas rytas!
http://www.woman.ru/...read/4168473/1/
Forumas ilgas, jeigu turite laiko butu gerai ji visa paskaityti, pasirinkti sau tinkamus pratimus bei buda istiesinti visa laikysena.
Ten labai daug nurodyta pratimu, nuotraukomis merginos dalinasi.
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(kis8 @ 2013 04 03, 08:39)
Labas rytas!
http://www.woman.ru/...read/4168473/1/
Forumas ilgas, jeigu turite laiko butu gerai ji visa paskaityti, pasirinkti sau tinkamus pratimus bei buda istiesinti visa laikysena. 
Ten labai daug nurodyta pratimu, nuotraukomis merginos dalinasi.
Sekmes!

Na man idomu pasidare, nepyk kad klausiu ar tavo kojytes irgi kreivos? ir as jas esi istiesinus tais stebuklingais pratimais? jei taip, butu idomu kad pasidalintu savo foto iki sporto ir po sporto kaip lygios jos atrodo...nes pati intensyviai sportavau nuo 5 metu iki 25...taciau deja kojos neissitiesino...
Papildyta:
100 procentu sutinku, kad sportas reikalingas zmogui..ir pratimais galima PADAILINTI kuno formas, bet sportas nevisagalis...kai kuriu dalyku jis pakeisti negali, kaip istiesinti kreivo kaulo ar uzauginti krutines ir pan.. zinoma, kai kuriu merginu kojos yra tiesios tik nera vidinio blauzdu raumens, tuomet DAUG ir REGULIARIAI sportuojant ir DERINANT SPEC. MAISTA imanoma ji uzauginti...taciau raumenu tendencija paprasta - nustoji sportuot, sunyksta ir raumuo... viskas turi savo desnius, o ka gyvenime pasirinkti cia jau kiekvieno reikalas... taciau visur reikia noro, valios, istvermes ir uzsispyrimo siekiant uzsibrezto tikslo, kad ir koks jis bebutu...to visom ir linkiu...
Atsakyti
Mano tai pat kreivos, deja... Aš tik pradėjau daryti pratimus, po poros mėn ziuresiu. 69 puslapyje, 3408 zinute - vienos merginos kojytes. Ji išlygino kojas per 6 mėnesius (palyginis labai greitai). Yra ir daugiau pazyzdziu, reikia skaityti visa foruma.
Atsakyti
QUOTE(kis8 @ 2013 04 03, 12:26)
Mano tai pat kreivos, deja... Aš tik pradėjau daryti pratimus, po poros mėn ziuresiu. 69 puslapyje, 3408 zinute - vienos merginos kojytes. Ji išlygino kojas per 6 mėnesius (palyginis labai greitai). Yra ir daugiau pazyzdziu, reikia skaityti visa foruma.

noreciau tave pakoreguot, galbut mergina patobulino kojas, jas uzpildydama raumenukais, taciau jei jos kaulas buvo kreivas, ji jo be chirurginio isikisimo neistiesino...puikiai nusimanau anatomija, bendrauju su fitneso cempione, todel zinau apie ka kalbu...PATOBULINIMAS ir ISTIESINIMAS yra du skirtingi dalykai. Kaip ir raumenynas bei kaulas...taciau pagal kiekvieno zmogaus genetika skirtingai pasiekiamas rezultatas, nes vieno zmogaus organizmas lengvai augina raumeni, o kitas sunkiai...be papildomu baltyminiu papildu, tam tikro maisto derinimo taisykliu, dietos raumens uzauginti nepavyks...nes raumenis reikia maitinti ir duoti kruvio (pompuoti raumeni)...linkiu kuo didziausios sekmes..tik idomu butu pamatyti tu merginu kojas iki sporto ir po to....ir dar po to, kai jos nesportuos kokius 2-3 men...rezultatas - sunykes raumuo...pirmiausia siulyciau paskaityti ne merginu grazias istorijas, o surasti koju kreivumo priezasti, po to isstudijuoti anatomija ir pasidometi body building...ne tik pratimais, bet ir kaip maitinti raumeni, kad jis augtu:)
Atsakyti