Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

QUOTE(Ilgakase @ 2013 02 09, 00:04)
Mama Rasyte, na tikrai greit prabegs tas laikas ir busi "laisveje"! Net knygele pasiemiau, kad prisiminti tiksliai, ar skaudejo po nuemimo. Tai pasirodo, ta diena, kai nueme, tai neskaudejo (pries isleidziant namo suleidzia nuskausminamuju, gal del to. O skaudejo sekancia diena stiprokai, taciau dar kita diena jau beveik nebeskaudejo ir buvo zymiai lengviau vaiskcioti. Tik raumenys dar pora savaiciu buna isitempe, kojos sunkiau lansktosi ir greit pavargsta. Ir butinai uzsirasyk mansktoms ar kitoms proceduroms savo poliklinikoje, jei turi galimybe, nes po ju pamatysi, kaip viskas bus dar lengviau ir greiciau grisi i vezes smile.gif

Ačiū, Ilgakase, paskutinė savaitėlė man dar liko. Stumiu dieneles. Atsirado nedidelis uždegimėlis prie vienos vinutės. Tai vis dažniau perrišu ir laukiu,kad greičiau ta savaitė praeitų.
Mano kojos lankstosi labai gerai. Kol nebuvo uždegimo,tai lankstydavau kaip sveikas. Ir vis galvoju, kad baisoka bus stotis be aparatų. Pripranti žmogus prie visko g.gif
Atsakyti
MamaRasyte,
kaip einasi, jau tikriausiai issilaisvinusi is aparaciuku? ar jau praeina koju skausmai, ar lengviau vaikscioti? Butinai uzsirasyk i mankstas, jei turi galimybe, zymiai greiciau raumenys atsistatys:)
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
šiandien mano pirmoji sukimo diena smile.gif. Jaučiuosi praėjusi trečdalį ilgo kelio, nors prieš akis dar 3 mėnesiai aparatų nešiojimo, bet jie manęs negąsdina..svarbu, kad tik viskas būtų gerai smile.gif .
Noriu Jums visoms padėkoti už visą informaciją, už malonų bendravimą. Doniukui už aparatus, MamaiRasytei už išsamius pasakojimus, temos įkūrėjoms ir svarbiausia mūsų gydytojui, kurio dėka aš turėjau tokią galimybę..
Labai tikiuosi jog viskas pasiseks gerai, nes man svarbi ne tik estetika, bet ir savijauta, kuri nebuvo pati geriausia. Jau keli metai jaučiau kelio sąnarių skausmą..ypač sėdint ir tas skausmas kiekvienais metais tik didėjo. Manau, kad tai buvo ir dėl kojos ašies, kurią mes ir suremontuosime smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutė, Planeta, na kaip šiandien jautiesi? Ar iškenti be vaistukų? Kaip tik ant vasaros turėsi gražias kojeles smile.gif Gerai bus vaikščioti lauke, nes jau šilta bus.
Man tai tos šilumos labai trūksta,nes vaikštant lauke, kojos stingsta ir sunkiai lankstosi.
Anot vieno žinomo laidų vedėjo-''jei ir toliau taip klimatas šils, tai mes čia visai sušalsime'' biggrin.gif
Visoms šiltų ir gražių ateinančių šv. Velykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRasyte @ 2013 03 23, 13:58)
Sveikutė, Planeta, na kaip šiandien jautiesi? Ar iškenti be vaistukų?  Kaip tik  ant vasaros turėsi gražias kojeles smile.gif Gerai bus vaikščioti lauke, nes jau šilta bus.
    Man tai tos šilumos labai trūksta,nes vaikštant lauke, kojos stingsta ir sunkiai lankstosi.
    Anot vieno žinomo laidų vedėjo-''jei ir toliau taip klimatas šils, tai mes čia visai sušalsime'' biggrin.gif
    Visoms šiltų ir gražių ateinančių šv. Velykų 4u.gif

Sveika, MamaRasyte,
tikrai, šilumos labai trūksta, nusibodo šaltukas smile.gif. Šiandien irgi neblogai jaučiuosi tik vaikščioti, po kiekvieno sukimo, vis sunkiau, jaučiasi toks lyg tempimo jausmas smile.gif. Kol guliu viskas pakenčiama, o vat eiti sudėtingiau, tai ir nesistengiu per daug judėti smile.gif. Vaistukų kolkas neprašiau, bet jei reiks prašysiu ir nekentėsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Planetaa, sekmes tau ir kantrybes..su kiekviena diena sukimo bus siek tiek sunkiau ir sunkaiu vaiksciot, bet laikykis - visa tai laikina! kelios dieneles ir vel galesi normaliau judet! Lauksim pasidalinimo patirtimi.

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2013 03 23, 22:06)
Planetaa, sekmes tau ir kantrybes..su kiekviena diena sukimo bus siek tiek sunkiau ir sunkaiu vaiksciot, bet laikykis - visa tai laikina! kelios dieneles ir vel galesi normaliau judet! Lauksim pasidalinimo patirtimi.

Ačiū smile.gif, būtinai pasidalinsiu, o kolkas - trečia, iš planuojamų septynių, sukimo diena ir beveik gulimas rėžimas, bet vis dar be leidžiamų vaistų nuo skausmo, nes kol guliu, skausmo nejaučiu, tik nepatogumas. O geriu Vimovo kapsules, jos berods irgi nuo skausmo padeda ir skranduką kažkiek tausoja.Tiesa, vakar nepasukau visų 4 kartų, o pasukau tik 2, nes gydytojas rekomendavo neskubėti labai, nors man taip norisi viską greit atlikti smile.gif. Na, nieko, greit pralėks tos sukimo dienos ir tada lauksiu artėjančios judėjimo laisvės smile.gif.
Įdomu, kuriai teko sukti apie 7 dienas? Ir ar visus 4 kartus sąžiningai išsukote? Doniukas minėjo, kad suko po du kartus berods, bes aš labai norėčiau kasdieną visus juos ir išsukti, kad tik greičiau sugrįžti į normalų gyvenimo ritmą smile.gif
Kaip Jums atrodo, kas geriau - sukti po truputį, bet daugiau dienų, ar sukti visus keturis kartus ir pakentėti? Nes man atrodo, kad tas skausmas ar 2, ar 4 kartai.. vistiek vaikštant jis yra ir smarkiai niekas nesikeičia.
Atsakyti
Aš tai sukčiau po keturis kartus-viskas greičiau pasibaigs. O dar jei ir be vaistų gali apsieiti, tai iš vis super smile.gif Labai smagu girdėti, kad tau taip gerai sekasi.
Nebent daktaras nutars kitaip. Aš tai buvau linkusi daryti taip, kaip jis sako ax.gif
Atsakyti
smagu, kad dar viena svajone pildosi..stiprybes ir kantrybes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 25 kovo 2013 - 20:16
QUOTE(raseliukste @ 2013 03 25, 18:41)
smagu, kad dar viena svajone pildosi..stiprybes ir kantrybes...

Tikrai smagu 4u.gif, mano nuotaika puiki, džiaugiuosi, kad turėjau šią galimybę, kad pasiryžau, kad netyčia Jus čia radau, kad yra toks nuostabus gydytojas... Smagu smile.gif
Šiandien aš jau namie.. nepaprastai gera grįžti smile.gif. Namie viskas daug paprasčiau atrodo, lyg ir vaikščioti lengviau smile.gif, lyg ir neskauda visai smile.gif. Šiandien ketvirtoji sukimo diena ir kolkas galiu pasakyti, kad įsivaizdavau jog viskas bus daug sudėtingiau, o gal dar ir bus... bet tikiuosi išvengti didelių sunkumų.
Atsakyti
labas rytas,
temutė miega smile.gif, turbūt pačios didžiausios kreivakojos, tarp kurių ir aš, jau susitvarkė ir Lietuvoje jų nebeliko biggrin.gif, o jei rimtai.. visiškai suprantu temos senbuves, jos labai daug čia diskutavo, daug visokios infomacijos mums pateikė ir dabar, kai jos jau po visko, turbūt nebėra noro ir stimulo toliau tęsti pokalbius smile.gif.
O man šiandien šešta sukimo diena. Jaučiuosi normaliai, tik vakar vakare jaučiau nemalonų kojų tempimą, bet ryte visada yra geriau ir nuotaika gera smile.gif.
Klausimas - vat aparatėlius atrodo vienodai suku, o sraigtas vienos kojos labiau atsuktas nei kitos.. ar tai reiškia, kad viena koja smarkiau sukta?
Įdomu kiek iš viso mūsų išoperuotų yra? Suskaičiuoju 8.. gal tiek ir yra g.gif
Atsakyti
na planeta, smagu kad jau esi namuose...tie sraigtai ir pas mane buvo nevienodi, sake gydytojas nekreipt demesio...tik butinai rasytis kiek kartu pati pasukai...kadangi klausimu kitom merginom nekyla, tai nera apie kita labai jau ir pliurpti....bet mes sekam temele, jei kam prireiktu palaikymo ar patarimo...ir nuosirdziai dziaugiames, kad ir kitu merginu svajone pildosi...kuo didziausios sekmes ir kuo lengvesnio sveikimo...

p.s. jei dar kuriai merginai kiltu noras igyvendinti svajone, tai yra dar vieni laisvi aparaciukai...del visos info kreiptis i ilgakase...
Atsakyti