Su Naujaisiais Metas visas
Greitai ir mano eilė ateis Laukiu labai.
Planetaa, kada tavo operacija numatyta????? Dziaugiuosi uz tave, laukiame kartu su tavim Tos dienos Kazin kaip mamaiRasytei sekasi?
Nuoširdžiausi sveikinimai visoms Naujų metų proga
Man (dabar)sekasi sakyčiau puikiai. Kojos nebeskauda. Kaulai gyja gerai. Vaikštinėju kol kas su vienu ramentu, bet iki mėnesio galo jau vaikščiosiu be ramentų. Tikiuosi.
Aparatus dar teks panešioti iki vasario vidurio.
Dienos bėga labai greitai-tai manau ir likęs laikas man neprailgs.
Man (dabar)sekasi sakyčiau puikiai. Kojos nebeskauda. Kaulai gyja gerai. Vaikštinėju kol kas su vienu ramentu, bet iki mėnesio galo jau vaikščiosiu be ramentų. Tikiuosi.
Sveikos merginos,
"Turėk tikslą visam gyvenimui, tikslą tam tikram savo gyvenimo tarpsniui, tikslą tam tikram laikui, tikslą metams, mėnesiui, savaitei, dienai, valandai ir minutei, aukok mažesnius tikslus dėl didesnių."
Džiaugiuosi už jūsų ryžtą ir pasitikęjimą, kurios pasidariusios operaciją. Ypač Anil ir Ilgakase bei kitomis merginomis. Tikiuosi ir aš būti viena tarp jūsų. Sėkmes
"Turėk tikslą visam gyvenimui, tikslą tam tikram savo gyvenimo tarpsniui, tikslą tam tikram laikui, tikslą metams, mėnesiui, savaitei, dienai, valandai ir minutei, aukok mažesnius tikslus dėl didesnių."
Džiaugiuosi už jūsų ryžtą ir pasitikęjimą, kurios pasidariusios operaciją. Ypač Anil ir Ilgakase bei kitomis merginomis. Tikiuosi ir aš būti viena tarp jūsų. Sėkmes
QUOTE(jola* @ 2013 01 06, 02:45)
Sveikos merginos,
Sveikutės,
Su naujais visas . Linkiu naujų atradimų , gražiausių norų išsipildymo.
QUOTE(MamaRasyte @ 2013 01 05, 18:55)
Papildyta:
QUOTE(MamaRasyte @ 2013 01 05, 18:55)
Sveiki , turiu ir as sia problema .Rimtai mastau apie operacija . Gal galetumete man parasyti gydytojo kontaktus ir pas ka galeciau kreiptis del aparatuku. Gal galetumete smulkiau parasyti apie pacia operacija ir kainas . Buciau labai dekinga.
Sveikutes, kaip smagu, kad temele "sujudejo" MamaRasyte, dziugu girdeti, kad viskas klojasi puikaii, saugok save, nepaslysk, be to, nepamirsk mankstinti, judint kojas per keliukus, kad nesustabaretu sanariai.
assorti, is kokio tu miesto? parasysiu i az savo kontaktus, kad galetume susisiekti ir galeciau suteikti daugiau informacijos. O siaip laisvalaikiu pasiskaitinek musu temeles, labai smulkiai nupasakota musu visu issioperavusiu patirtis ir ktii niuansai
sekmes!
assorti, is kokio tu miesto? parasysiu i az savo kontaktus, kad galetume susisiekti ir galeciau suteikti daugiau informacijos. O siaip laisvalaikiu pasiskaitinek musu temeles, labai smulkiai nupasakota musu visu issioperavusiu patirtis ir ktii niuansai
sekmes!
Sveikutes merginos, paveluotai, bet visas su praejusiom sventem:-)) Visoms jums visu Jusu svajoniu issipyldymo. Svajones gi pyldosi:-)
As taip pat jeigu butu imanoma noreciau pasikonsultuoti su tuo gydytoju. Man kaip isaiskino ilgakase( aciu tau mieloji) pas mane visai kiti reikalai, todel LT operacija kazin ar imanoma:(((( bet pas gydytoja nueiti noreciau. Jeigu butu imanoma, gal galima suzinot jo kontaktus Tada bent ant sirdies butu ramu:-)
As taip pat jeigu butu imanoma noreciau pasikonsultuoti su tuo gydytoju. Man kaip isaiskino ilgakase( aciu tau mieloji) pas mane visai kiti reikalai, todel LT operacija kazin ar imanoma:(((( bet pas gydytoja nueiti noreciau. Jeigu butu imanoma, gal galima suzinot jo kontaktus Tada bent ant sirdies butu ramu:-)
MamaRasyte, gal jau tau nueme aparaciukus?
QUOTE(Ilgakase @ 2013 02 04, 19:59)
MamaRasyte, gal jau tau nueme aparaciukus?
Sveika, Ilgakase, aparatus dar tebenešioju. Reikės su jais pabūti iki vasario pabaigos. Bet tai jau atrodo visai nedaug. Gal galėtum pasakyti, kaip jauteisi pirmas dienas po aparatų nuėmimo. Ar skaudėjo mažiau, negu po operacijos?
Mama Rasyte, na tikrai greit prabegs tas laikas ir busi "laisveje"! Net knygele pasiemiau, kad prisiminti tiksliai, ar skaudejo po nuemimo. Tai pasirodo, ta diena, kai nueme, tai neskaudejo (pries isleidziant namo suleidzia nuskausminamuju, gal del to. O skaudejo sekancia diena stiprokai, taciau dar kita diena jau beveik nebeskaudejo ir buvo zymiai lengviau vaiskcioti. Tik raumenys dar pora savaiciu buna isitempe, kojos sunkiau lansktosi ir greit pavargsta. Ir butinai uzsirasyk mansktoms ar kitoms proceduroms savo poliklinikoje, jei turi galimybe, nes po ju pamatysi, kaip viskas bus dar lengviau ir greiciau grisi i vezes