Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Sveikos
Smagu skaityti, kad savo svajones igyvendina vis daugiau mergyciu bigsmile.gif Dziaugiuosi uz jus biggrin.gif Tikiuosi ateis ir mano laikas patobulinti savo kojas.
Atsakyti
Sveikos, daug ir senai seku jūsų temutę, taip širdis džiaugiasi dėl kiekvienos įgyvendinusios savo svajonę wub.gif Vis mintyse kirba, o kodėl būtent man taip? Už ką?
Viską turiu atrodo, gerą darbą, šaunų vyrą, planuojame daryti remontus, susilaukt vaikelio, lyg ir viskas puiku, bet va, vienas dalykas kas neleidžia ramiai miegoti, tai kojos doh.gif
Norėčiau operacijos, bet nėra tam pinigėlių, na nepabūgčiau pasiimt paskolos jei ką, bet kažin kaip į tai reaguotų vyras, nes kai užsiminiau, tai jis pabūgo komplikacijų. O be to mėgstam abu slidinėti, tai spėju šito sporto atsisakyt reikėtų, bet kas tai palyginus prieš tiesias kojyte??
Sunku taip, kai negali užsidėt sijonėlio, tympų ir t.t., nors kartais užsidedu, bet jausmas toks, lyg visi žiūri, na gal nežiūri, bet pagalvoja tai tikrai verysad.gif Vakar mačiau vieną panelę su sijonėliu, bet jos kreivumas kojų mažesnis nei mano, tai atrodė visia gražiai mano akim žiūrint, tai jei mano tik toks būtų, nesukčiau galvos.
Atsakyti
Aij ir dar įdomu, kažkaip neužmačiau, o gal neprisiminu, kiek laiko užtrunka visas gijimo procesas maždaug?
Atsakyti
QUOTE(VIIDDA @ 2012 11 13, 12:49)
sveikos merginos

Papildyta:
Rdau ir as jusu tema, tik nezinau ar tai gerai ar ne:) turiu as irgi tokia beda, sleivos kreivos tos mano kojos:( po  ilgu dvejoniu uzsiregistravau pas palstikos chirurga, eisiu penktadieni! bet vakar vakare radau jusu tema, skaiciau visa nakti ir dabar suabejojau kas geriau - implantai ar operacija kuria jus daretes:( jus esat SAUNUOLES!!!!taip didziuojuosi jusu ryztu ir drasa!!! labai dziaugiuosi kad pasieket savo tikslo ir paglaiau galit lakstyti su sijoneliais:) na o as, aisku jei priimsit mane i savo temele, leksiu penktadieni pas chirurga pasikalbeti del implantu ir parasysiu ka sake jei kam idomu:)

Atsakyti
Nugi labas mergicos.. 4u.gif biggrin.gif džiugu kad forumas po truputi juda,smagu skaityt atsiliepimus,nuogastavimus ir išgyvenimus. na aš esu jau lygiai pusę metu po operacijos 4u.gif. tai mano viena koja po operacijos buvo silpnesnė,skaudesnė, tai taip ir liko- turiu sekt kad jai maziau krūvio tektų, pamaudžia beveik ištisai daugiau pjuvio kaulo vieta. kartais pasitepu su vaistukais kartais ir ne.. ax.gif stengiuosi ju dar labai neapkraut. o kitos kojos praktiškai nieko nejaučiu-sveika kaip buvus.. gal dar reikia laiko g.gif , bet manau ji ir bus tokia jautresnė- juk tiek visko daryta.
Labai idomu,kaip ten su impantais kitoms sekasi-ka gydytojai pataria - rašykit-dalinkitės viskuo,kad tik tų mūsų kompleksų butu mažiau. blush2.gif
O visoms linkiu ryžto - pati nėriau kaip sakoma "stačia galva". aš kitaip negaliu - arba darau arba net negalvoju.. ax.gif
Area - tikrai reiktų slidinėjimo atsisakyt, bent kuri laika. ir man dabar seilė varva- kaip norėčiau užsimaut pačiūžas,bet atėjo laikas,kai sveikata ir kojos svarbiau, nei traumos ir rizika..
IKI biggrin.gif
Atsakyti
O įdomu Vilniui kur nors daro tokias operacijas?

Ir šiaip įdomu, kokios gali būt atetyje pasekmės dėl to, ar jokių pasekmių? g.gif
Atsakyti
Labutis,
Ilgakase dekui tau. Bandziau parasyt i az, taciau pilna.
Buvau pas gydytoja. Po Nauju gulsiuos ciurnu operacijai. desiuos ciurnu implantus.
Atsakyti
Yra laisvi aparačiukai ax.gif čia informacija mergaitėms, kurios dar iki vasaros norėtų "susitvarkyti" kojytes....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2012 12 08, 18:13)
Yra laisvi aparačiukai  ax.gif čia informacija mergaitėms, kurios dar iki vasaros norėtų "susitvarkyti" kojytes....

Laba diena.Turiu ir as sia problema.Vis skaitau ir nesuprantu,tai kiek tiksliai si operacija kainuoja?Aciu.Noreciau su jumis pakalbet daugiau apie tai.Gal galetumem pabendraut per skype ar kt?Mano skype Snaigiukeee2.Lauksiu
Atsakyti
Sveikutes mergaites smile.gif smile.gif smile.gif esu naujoke, todel nepykite jeigu prirasysiu ne i tas grafas smile.gif Sia temele buvau radusi pries kelis metus. Dziagiausi mergaiciu rystu vaziuot net i pacia Maskva. Saunuoles 4u.gif bet net nenutuokiau, kad viskas yra taip arti. Kazkaip paskaiciau, paskaiciau, bet iki Lietuvos nepriejau. O pasirodo, kad ir LT situos setbuklus daro. Saunuoles, tos kurios jau pasidarete sia operacija. Isivaizduoju, kiek jus iki tos svajones ejote, kiek informacijos surinkote. Bet labiausiai dziaugiuosi, kad sia tema sukurete ir su kitomis pasidalinate ne tik savo patirtimi, bet ir isgyvenimais bei svajones issipyldimais. SAUNUOLES mergaites 4u.gif
Pati turiu nemaza X-siuka schmoll.gif trumpu sijonu vengiu, kaip kazko blush2.gif labai geda. Dar ziema su ilgais batais nieko, bet vasara tai neaaaaaaaa blush2.gif ne karta esu gatveje isgirdusi replika del koju blush2.gif Isivaizduojant, net melynanosiai gatveje mestelejo fraze, kazkaip pas ja kojos atvirksciai isuktos verysad.gif nu galvojau numirsiu verysad.gif nuo paauglyste isgyvenau labai del to verysad.gif placios kelnes, ilgi batai, ilgos sukneles. Tevai sakydavo, kad per jautri esi, labai jau isgyveni del nieko, bet tai ne niekas unsure.gif Todel visas, kurios cia issipasakojot labai suprantu. Noriu ir as to trumpo sijonuko, bet tas kompleksas man neleidzia jo uzsideti. Siaip kojytes mano proporcingos, bet tas x-sas. Netaisiklingai suauge kaulai doh.gif Itariu, kad x sunkiau istiesinti, nei o. Tiesiog idomu, ar katra nors is merginu tiesinosi x formos kojas? Idomu ir kaip su ta eile del aparaciuku???
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai ir šilčiausi linkėjimai visoms,kurios jau džiaugiasi naujomis kojytėmis ir toms, kurios dar tik planuoja pasigrąžinti. Su Naujais metais 4u.gif
Sako, kad jie bus sėkmingi visoms moterims 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielosios , su tais naujais metais drinks_cheers.gif, visoms forumo dalyvėms linkiu dideelio ryžto ir Jūsų norų išsipildymo.. santa2.gif Mylėkite save wink_3.gif .
Atsakyti