Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Sveikute, Dailla,

smagu, kad atradai mus, kad turesi vilti ir tu kada issitiesinti kojytes...na mano kraujas irgi "per skystas", 7 faktoriaus stoka, bet nebuvo jokiu kraujavimu dideliu, viskas gijo puikiai. Operacijos isvakarese suleido specialiu vaistuku ir viskas praejo labai gerai.

Gyvenimas puikus po koju operacijos, didziuojuosi savim...be proto gera eiti i darba su sijonais, jau net nekalbant apie vasara ir visos jos malonumus ax.gif

Sekmes!
Atsakyti
Dekoju tau, Ilgakase, kad atsiliepei. Patikėk, tikrai puiku, kad nepalieki pati patyrusi didžiules kančias, kapstytis svetimai. Džiaugiuosi tavo gebejimu surast zodzius. Dekui tau.

Ar galeciau tau parasyt i az?
Atsakyti
Labas, Daillla,
Labai džiaugiuosi,kad mus radai...
Kaip pasikeitė mūsų gyvenimas po operacijos,turbūt skaitei. Jeigu aš visa gyvenimėlį vaikščiojau su kelnėm,tai dabar neišlipu iš sijonukų ir jie vis trumpėja thumbup.gif Kitiems galbūt dabar keista,kad retai būnu su kelnėmis,bet kad jie visi žinotų mano istoriją,taptų aišku.Noriu atsinešioti sijonus ir būti moteriška,kokia negalėjau būti daugybę metų...
Apie implantus irgi buvo nemažai diskutuota, bet jeigu keliukai nesusiglaudžia,tai jie rezultato neduos.Išstorins blauzdas ir tarpas vis tiek bus.Paskaitinėk forumo temeles.
Bet kokiu atveju linkiu "brautis" į priekį ,siekti tos nerealios svajonės.Mums,moterims tai laaaaabai svarbu.Sėkmės ir ryžto!
Atsakyti
Dekui, Revlon, kad atsiliepei.
Sveikinu Tave už ryžtą ir įgytą džiaugsmą.

Prarast kaip ir nėr ko man (tikiuosi), tad dabar, paskatinta Jūsų - tik pirmyn.

Temas perskaičiau, todėl ir paklausiau gal jau merginos implantus turi įsidėjusios ir kaip viskas toliau vyksta. Kol kas yra tyla.

Noriu surinkt informaciją dėl implantų, ką pasiūlytų, todel į Nortway klinika uzsirasiau gruodžio pradžioje konsultacijai.

Bet kartu noreciau apsilankyti pas Jūsų surastą gydytoją ir isgirst jo nuomone.
O tada rinktis-Jūsų aparatėlis ar implantai.

Todėl kreipiuosi į Jus ir prašau gydytojo kontaktų.
Atsakyti
Sveika Daillla prisijungusi prie mūsų mirksiukas.gif smagu, kad mūsų patirtis pastūmėja ir kitas siekti savo svajonės. svarbiausia nenuleist rankų ir labai labai norėti pasiekti tikslą, todėl linkiu didėliausios sėkmės pradedant kelionę 4u.gif
p.s. jei reikia gydytojo kontaktus galiu parašyt į AŽ, jei Ilgakasė dar neatsiliepė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos

Papildyta:
Rdau ir as jusu tema, tik nezinau ar tai gerai ar ne:) turiu as irgi tokia beda, sleivos kreivos tos mano kojos:( po ilgu dvejoniu uzsiregistravau pas palstikos chirurga, eisiu penktadieni! bet vakar vakare radau jusu tema, skaiciau visa nakti ir dabar suabejojau kas geriau - implantai ar operacija kuria jus daretes:( jus esat SAUNUOLES!!!!taip didziuojuosi jusu ryztu ir drasa!!! labai dziaugiuosi kad pasieket savo tikslo ir paglaiau galit lakstyti su sijoneliais:) na o as, aisku jei priimsit mane i savo temele, leksiu penktadieni pas chirurga pasikalbeti del implantu ir parasysiu ka sake jei kam idomu:)
Atsakyti
Laba diena visoms merginoms. Jau praėjo kelios dienos,kai grįžau iš ligoninės. Tik užvakar baigiau sukinėjimus, tai šiandien jau jaučiuosi galinti normaliau bendrauti su pasauliu. Na ką galiu pasakyti-patirtis tai sunki unsure.gif . Būtų buvę daug lengviau,jei tos mano kojos nebūtų buvę super O.
Sukau vieną koją -13 dienų, kitą-17. Tai dabar galvoju, ar nebūsiu aš tik jūsų tarpe sukimo rekordininkė ax.gif . Gailiuosi, kad neišdrįsau savo kojelių nufotografuoti prieš operaciją ir jums parodyti. Būtų labai įdomu sužinoti, kiek jūsų kuri suko aparatus,kol pasiekėte rezultatą. Mačiau nuotraukas-nu visos atrodote puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Mama Rasyte. Tik galiu isivaizduoti Jusu patirta skausma. Taciau kaip rase merginos gyvenimas spalvingesnis taps.

Dar karta visoms merginoms aciu uz issakytas mintis, uz atlikta sekliu darba, uz dalinimasi tolesne patirtimi.
Tai tikrai suteikia sparnus.

VIIDDA, noreciau isgirst tavo gydytojo nuomone del implantu. Prasau, parasyk

As pati uzsirasiau gruodzio pradziai, nes tuo metu gydytojas priims Kretingoje.

Bet pries tai labai noreciau isgirst merginu gydytojo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(MamaRasyte @ 2012 11 15, 15:09)
Laba diena visoms merginoms. Jau praėjo kelios dienos,kai grįžau iš ligoninės.  Tik užvakar baigiau sukinėjimus, tai šiandien jau jaučiuosi galinti normaliau bendrauti su pasauliu. Na ką galiu pasakyti-patirtis tai sunki unsure.gif . Būtų buvę daug lengviau,jei tos mano kojos nebūtų buvę super O.
Sukau vieną koją -13 dienų, kitą-17. Tai dabar galvoju, ar nebūsiu aš tik jūsų tarpe sukimo rekordininkė ax.gif . Gailiuosi, kad neišdrįsau savo kojelių nufotografuoti prieš operaciją ir jums parodyti. Būtų labai įdomu sužinoti, kiek jūsų kuri suko aparatus,kol pasiekėte rezultatą. Mačiau nuotraukas-nu visos atrodote puikiai thumbup.gif

Sveeeeeeikinuuuuu su praėjusiu, tikrai labai sunkiu, etapu 4u.gif . Tuo metu, kai gulėjote ligoninėje, aš buvau pas gydytoją smile.gif .. ir labai nudžiugau, kai sužinojau, kad Jūsų operacija praėjo gerai:). Džiugu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sausis1 @ 2012 11 10, 20:27)
Sveika Daillla prisijungusi prie mūsų  mirksiukas.gif smagu, kad mūsų patirtis pastūmėja ir kitas siekti savo svajonės. svarbiausia nenuleist rankų ir labai labai norėti pasiekti tikslą, todėl linkiu didėliausios  sėkmės pradedant kelionę  4u.gif 
p.s. jei reikia gydytojo kontaktus galiu parašyt į AŽ, jei Ilgakasė dar neatsiliepė  biggrin.gif

labutis,

parasyk, prasau, gydytojo kontaktus,
Dekoju
Atsakyti
Labutis,
Rugiageles11 pilna az. jei skaitineji foruma, gal gali man bruksteleti i az? Dekoju
Atsakyti
Sveikinu, MamaRasyte, praėjus sunkiausią etapą! Nu odabar viskas eis geryn ir lengvyn..aišku, gali būti visko - ir uždegimų, ir kitokių nemalonių siurprizų bei nepatogumų, bet vistiek-sunkiausia jau praeity...Na tu mane pralenkei, tikrai esi sukimo rekordininke, as berods 11 d sukau (jau dabar nebepamenu tiksliai doh.gif ) ...būtų labai įdomu pamatyti tavo kojytes prieš operaciją ir dabar....galėtum įkelti foto į mūsų albumėlį ax.gif Sveikatos ir kantrybės - ir lauksim pasidalijimo patirtimi 4u.gif
Atsakyti