Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Svajone, ar skambinaisi gydytojui ? ir del vinuciu?
Atsakyti
Mieloji Siaule smile.gif
siunčiau tau atsakyma, bet man atrodo kad pilna tavo az dežute. jei gali pratrink kai ka, tada galesiu ir atsakyt. 4u.gif

O visoms - pasimėgaukim besibaigiančio rugsėjo saulute kol ji dar yra.... biggrin.gif
Atsakyti
Labas visos! Kur dingusios g.gif ale ir ramu cia padidare unsure.gif
Atsakyti
Sause, o kaip tavo randukai praejus mazdaug metams po operacijos? ar vis dar violetiniai, o gal jau balti? ax.gif
Atsakyti
aha forumas aprimes...laukiam nauju laimingu istoriju...bet kol kas tylu....:9
Atsakyti
Sveikos merginos.Labai tikiuosi, kad mano laiminga istorija prasidės jau kitą savaitę. ax.gif
Atsakyti
Sveikinu, mamaRasyte drinks_cheers.gif labai tikiuosi, kad viskas gerai praeis, saugok save dabar kad nepersaltum ir nesusirgtum pries operacija....labai lauksim ziniu is taves, tikiuosi turesi interneto rysi ligonineje ir parasysi visas naujienas....laikysim kumscius uz tave, kad viskas gerai praeitu ir lengvai gytum....labai tikiuosi, kad palatoje jau bus ijungtas sildymas, nes kojytems bus lengviau...sekmes didziausios ir nepamirsk parasyti, kaip eisis viskas!
beje, ar aparaciukus is Doniuko nuomavaisi, ar savo nusipirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2012 10 09, 20:43)
Sveikinu, mamaRasyte drinks_cheers.gif labai tikiuosi, kad viskas gerai praeis, saugok save dabar kad nepersaltum ir nesusirgtum pries operacija....labai lauksim ziniu is taves, tikiuosi turesi interneto rysi ligonineje ir parasysi visas naujienas....laikysim kumscius uz tave, kad viskas gerai praeitu ir lengvai gytum....labai tikiuosi, kad palatoje jau bus ijungtas sildymas, nes kojytems bus lengviau...sekmes didziausios ir nepamirsk parasyti, kaip eisis viskas!
beje, ar aparaciukus is Doniuko nuomavaisi, ar savo nusipirkai?  ax.gif

Miela Ilgakase, labai ačiū už už tokius gerus palinkėjimus ir palaikymą. Turiu jau visus ''popierius'' ir esu labai ryžtingai nusiteikusi. Interneto ligononėje turbūt neturėsiu, bet savo patirtį aprašysiu grįžusi namus. Nors tikiuosi,kad ji nelabai skirsis nuo kitų merginų pergyvenimų. Kad tik nebūtų blogiau, nei įsivaizduoju.
Dėl aparatėlių tariausi su doniuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaRasyte: 12 spalio 2012 - 16:32
[quote=MamaRasyte,2012 10 12, 16:31]
Sėmes MamaRasyte smile.gif 4u.gif . Lauksim ir seksim tavo gyvenimo ivykius - patikėk - jie dideli ir labai reikšmingi mums,moterims. po to susidėlioja ir kiti mažesni,mieli dalykai - tokie kaip meilė sau ir savo vertės ego. Taigi - gali dėt bruksni drasiai - kai atsibusi su aparatais - tai ir bus naujo etapo pradžia. džiugi pradžia - ir nesvarbu kad skaudės... 4u.gif skausmas - tai tik laikinas dalykas, o tavo kojitės liks visam... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRasyte @ 2012 10 12, 16:31)
Miela Ilgakase, labai ačiū už už tokius gerus palinkėjimus ir palaikymą. Turiu jau visus ''popierius'' ir esu labai ryžtingai nusiteikusi. Interneto ligononėje turbūt neturėsiu, bet savo patirtį aprašysiu grįžusi namus. Nors tikiuosi,kad ji nelabai skirsis nuo kitų merginų pergyvenimų. Kad tik nebūtų blogiau, nei įsivaizduoju. Dėl aparatėlių tariausi su doniuku smile.gif

Linkiu sėkmingos operacijos ir greito sveikimo... Po Jūsų bus mano eilė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

kaip man visa tai pažystama. Negi visa tai tiesa? Negi ir aš galėčiau būti tarp tų laimingųjų, kurios pasiryžo, be galo daug iškentė, bet dabar yra laimingos?
Atsakyti
Vakar iki isnaktu skaitinejau pirmąją ir antrąją dalis. tarsi kino filmas. Negaliu atsistebėti šių merginų drąsa ir užsispyrimu. Tiek nuėjo, tiek iškentėjo. Sveikinu Jus. Iš visos širdies,

Skaičiau ir mačiau save. Visuose įvykiuose. Tikrai nemaniau, kad dar yra ir daugiau šitaip kopleksuojančių. Tie drąsiai papasakoti atvejai tarsi mano pačios gyvenimas. Tiek slėpimąsis palplųdymyje, tiek bėgimas iš parduotuvių, kai siūlo puikų sijonėlį ar suknutę. Beje, ir gimdant kai davė trumpus ligoninės marškinius o reikėjo eiti iki tualeto....Nenusakomas jausmas netgi tada kai skausmas buvo begalinis. Vienuoliktos klases dalyvavimas dainu sventerje, kai iki parko reikejo vaziuot ju duotu trumpu sijoneliu. Po to as sirgau. sake,kad tai silumos smugis, bet tik as zinaojau,kad man temperatura sukilo del baisaus streso...taip pat uzknisa pastovus klausimas O KODEL TU NENEŠIOJI SIJONO???? Kaip aš pasakysiu jog jo tiesiog neturiu. Aš neišdrysiu niekad jo apsivilkt. Zmonių smerkiantys žvilgsniai varo iš proto... Netgi sunus pasiteravo manes kodel as nesivelku suknutes. Tiek sijonai tiek sukneles yra mano sapnuose. Dieve, kaip as pavargau...
Dar kartą merginos džiaugiuosiu už Jus.

Kiek skaičiau, tai yra daromas kraujo kresumo testas. Deja, man yra patvirtinta Vilebranto sindromas-sunkiai kresa kraujas....

Tačiau noriu bent pabandyt atlikti blauzdu plastika su implantais. nusprendziau bent pasidometi. kaip kas ir ka. pirmadieni uzsirasysiu i Nortway klinika. Bus matyt kada busiu priimta ir kokia gausiu informacija.

Jusu uzsispyrimas mane pastumejo, supratau,kad tikrai as ne viena.

Drystu klausti- kaip Jums, ar pasikeitė Jūsų gyvenimas? Nors ką ir klausiu....

MERGINOS,PRAŠAU ATSILIEPKITE GAL KURIOS DARĖTĖS BLAUZDŲ PLASTIKĄ SU IMPLANTAIS. PRAŠAU, PASIDALINKITE TURIMA INFORMACIJA. LABAI PRAŠAU.

DIDELĖS SĖKMĖS MERGINOMS, KURIOS IŠDRYSO PRABILTI, SUBURTI IR NUEITI TOKI DIDŽIULI INFORMACIJOS RINKIMO, SKAUSMU KELIA.
Atsakyti