Labuka, Planeta,
na man del darbo tai pasiseke, nes pas mane darbe po naujuju buna ramesnis laikas iki pavasario, tad paderinau operacijos laika, kad kolegoms kuo maziau del mano isejimo kenteti reiketu na bet vistiek teko i darba anksciau laiko grizti - pradejau dirbti po 1.5 men po operacijos...sunkoka buvo, na bet nesigailiu, nes laikas su aparatais bedirbant prabego greitai...pas mane darbas sedimas, tad galejau visai normaliai dirbti...aisku estetiskai nebuvau reprezantatyvios isvaizdos, vistiek per kelnes, nors ir placias, matesi aparaciukai, be to ir eisena kaip zasiuko, ir labai sukudus buvau, na bet ejo ir praejo tas laikas manes kolegos per daug neklausinejo, kai kas zinojo, kai kas ne-bet nedriso klausti...
antros temelios gali neskaityt, man atrodo ten nieko gero nera, dar tada nebuvom pasidare operacijos nors gal jau anil buvo, ai nepamenu
as tai nebijojau operacijos, tiesiog sirdy zinojau, kad viskas bus ok. juo labiau, kad ne pirma operavausi ir zinojau kas ir kaip bus...
sekmes tau planeta galutinai apsisprendziant - viskas bus gerai, pamatysi! ir aju kita vasara - bus tikra vasara tavo gyvenime - galesi nebeslepti savo kojyciu ir gyventi pilnaverti gyvenima!
QUOTE(Ilgakase @ 2012 09 02, 20:30)
Labuka, Planeta,
na man del darbo tai pasiseke, nes pas mane darbe po naujuju buna ramesnis laikas iki pavasario, tad paderinau operacijos laika, kad kolegoms kuo maziau del mano isejimo kenteti reiketu na bet vistiek teko i darba anksciau laiko grizti - pradejau dirbti po 1.5 men po operacijos...sunkoka buvo, na bet nesigailiu, nes laikas su aparatais bedirbant prabego greitai...pas mane darbas sedimas, tad galejau visai normaliai dirbti...aisku estetiskai nebuvau reprezantatyvios isvaizdos, vistiek per kelnes, nors ir placias, matesi aparaciukai, be to ir eisena kaip zasiuko, ir labai sukudus buvau, na bet ejo ir praejo tas laikas manes kolegos per daug neklausinejo, kai kas zinojo, kai kas ne-bet nedriso klausti...
antros temelios gali neskaityt, man atrodo ten nieko gero nera, dar tada nebuvom pasidare operacijos nors gal jau anil buvo, ai nepamenu
as tai nebijojau operacijos, tiesiog sirdy zinojau, kad viskas bus ok. juo labiau, kad ne pirma operavausi ir zinojau kas ir kaip bus...
sekmes tau planeta galutinai apsisprendziant - viskas bus gerai, pamatysi! ir aju kita vasara - bus tikra vasara tavo gyvenime - galesi nebeslepti savo kojyciu ir gyventi pilnaverti gyvenima!
Ačiū už palaikymą
labai rimtai esu užsidegusi . Skambinsiu daktarui, noriu su juom pakalbėti. O dėl aparato? Ar jis bus laisvas tuo metu? Mamai jau bandžiau užsiminti, bet ji pakraupo ir sako - o kas tom tavo kojoms negerai . Taigi su supratimu bus sunkiau kaip supratau. O taip nusibodo tas kompleksas. Aš neturiu sijonų, ilgų batų, suknelių ir labai nepatinka kai kas pasidomi kodėl nenešioju sijonų . Skaičiau, kad merginos stengėsi maskuoti defektuką visokiom priemonėm ir vistiek nešiojo sijonukus ir tai pagirtina, gi reikia suktis iš padėties.
Labas vakaras visoms, kurios čia lankosi. Labai ačiū sausiui1,kuri atsiliepė į mano prašymą. Jos dėka jau pasikalbėjau su daktaru ir važiuosiu pas jį šią savaitę pasirodyti su savo kojomis. Nujaučiu merginos, kad teks ir man atsistoti į jūsų eilę operacijai.
Ačiū už sveikinimus planetai-esu iš tų mamyčių, kurioms ši diena dar šventė
Ačiū už sveikinimus planetai-esu iš tų mamyčių, kurioms ši diena dar šventė
sveikutes...na senbuves laukia naujokiu pasisakymu ir dalina patarimus ir info asmeniskai ...gal dabar toks laikas, kad dar norim pasidziaugti graziu oru ir nesinori trunyti prie kompiuterio... bet ateis ziema ir manau forumas atgis..bus kitos merginos, kitos operacijos ir kiti isgyvenimai.mes senbuves jau 2 metai rasinejam cia tai gal truputi isikvepem, ir kartas nuo karto ilendam i foruma, kad pagelbetumem ir padrasintumem kitas merginas siekti svajones... is pradziu palaikymo gal ir nesulauksit is artimuju, bet veliau kai visi pamatys jusu pasiryzima - susitaikys ir pades jums...zinokit kad kojytes darotes del saves ir tik jus turesit viska istverti, palaikys kas nors jus ar ne.....p.s. is forumo merginu tikrai turesit 100% palaikyma:)
sekmes siekiant savo tikslo..baimiu visad buvo ir bus visu musu gyvenime, bet tik jas nugaledamos galesite igyvendinti savo svajone, kaip tai padareme mes:) todel stiprybes ir ryzto visoms gyvenime siekiant GERIAUSIO:)
sekmes siekiant savo tikslo..baimiu visad buvo ir bus visu musu gyvenime, bet tik jas nugaledamos galesite igyvendinti savo svajone, kaip tai padareme mes:) todel stiprybes ir ryzto visoms gyvenime siekiant GERIAUSIO:)
Merginos, norincios darytis operacija, priminkit kuriuo laiku kuri noretu darytis?????
Siuo metu aparaciukai laisvi, jei tik butu galimybe greitai gauti vinutes, tarkites su gydytoju ir jau si menesi galit operuotis. Kuri tikrai noretu pasinaudoti musu aparaciukais si menesi - ATSILIEPKIT!!! Jei kuriai reikes gydytojo ar vinuciu vadybininko telefono, duokit zinoti, parasysiu.
Planeta, berods tu sausio men. zadejai operuotis, jei gerai pamenu, taip? Ar uzrezervuoti musu aparaciuka tau?
Siuo metu aparaciukai laisvi, jei tik butu galimybe greitai gauti vinutes, tarkites su gydytoju ir jau si menesi galit operuotis. Kuri tikrai noretu pasinaudoti musu aparaciukais si menesi - ATSILIEPKIT!!! Jei kuriai reikes gydytojo ar vinuciu vadybininko telefono, duokit zinoti, parasysiu.
Planeta, berods tu sausio men. zadejai operuotis, jei gerai pamenu, taip? Ar uzrezervuoti musu aparaciuka tau?
Labukas Mergaites Savaitele keliavau ir nelabai galejau prisijungti prie interneto. Labai aciu visoms mergaitems kurios atsiliepe, net sunku parinkti zodzius, kaip esu dekinga Del operacijos as pasiryzus daryti nors rytoj, jeigu gydytojas sutiks operuoti, tai tikrai noreciau uzrezervuot aparaciukus, viskas 100 % bus aisku po konsultacijos. Pirmadieni susiskambinciau su gydytoju susitarciau del konsultacijos, o poto tikios ir operacijos
QUOTE(Svajone111 @ 2012 09 08, 13:29)
Labukas Mergaites Savaitele keliavau ir nelabai galejau prisijungti prie interneto. Labai aciu visoms mergaitems kurios atsiliepe, net sunku parinkti zodzius, kaip esu dekinga Del operacijos as pasiryzus daryti nors rytoj, jeigu gydytojas sutiks operuoti, tai tikrai noreciau uzrezervuot aparaciukus, viskas 100 % bus aisku po konsultacijos. Pirmadieni susiskambinciau su gydytoju susitarciau del konsultacijos, o poto tikios ir operacijos
Sveiki, be spalio vidurio jis neoperuos, nes atostogaus Papildyta: QUOTE(Ilgakase @ 2012 09 06, 21:34)
Merginos, norincios darytis operacija, priminkit kuriuo laiku kuri noretu darytis????? Siuo metu aparaciukai laisvi, jei tik butu galimybe greitai gauti vinutes, tarkites su gydytoju ir jau si menesi galit operuotis. Kuri tikrai noretu pasinaudoti musu aparaciukais si menesi - ATSILIEPKIT!!! Jei kuriai reikes gydytojo ar vinuciu vadybininko telefono, duokit zinoti, parasysiu. Planeta, berods tu sausio men. zadejai operuotis, jei gerai pamenu, taip? Ar uzrezervuoti musu aparaciuka tau?
Laba diena, taip, norėjau sausio pradžiai, bet ar bus laisvi? Nes, kai buvau konsultacijoje gydytojas pasakė, kad atostogaus spalio pirmą pusę. Vakar bendravau su Doniuku, ji man pažadėjo po kitos mergaitės, kuriai gydytojas sakė laikys aparatus 4 mėn., o operuos spalio gale Tai, jei ir Jūsų aparačiuką kažkuri panaudos spalio gale - reiškia man jis vistiek neatiteks sausio pradžiai. Tada lieku su Doniuko aparatu , nes, bet kokiu atveju man nepavyks sausio pradžioje išsioperuoti.
o tai gydytojas atostogaus visa rugseji ir dar pirma spalio savaite?????
ir kodel 4 menesius sake laikys, juk mums po 3-3.5 men laike????
na, vistiek, Svajone, sekmes, lauksim ziniu po pokalbio su gydytoju...
QUOTE(Ilgakase @ 2012 09 08, 18:42)
o tai gydytojas atostogaus visa rugseji ir dar pirma spalio savaite?????
Jis sakė nuo spalio pradžios iki vidurio t.y. 2 savaites ir iki to laiko nebedarys operacijos, tad tik grįžęs Gaila, man atsikels operacija mažiausiai į vasario galą
Planeta, uzjauciu , kad nevyksta viskas pagal plana ;( beje, o kaip del vinuciu-ar skambinaisi i Gameda?
QUOTE(Ilgakase @ 2012 09 09, 14:48)
Planeta, uzjauciu , kad nevyksta viskas pagal plana ;( beje, o kaip del vinuciu-ar skambinaisi i Gameda?
Tikrai ne pagal planą. Ačiū Ilgakase
Na, pirmiausia noriu konkrečiai dėl aparato susitarti. Nes mąsčiau, jei Jūsų aparato niekas neužims tada gal bus viltis man jį turėti sausio pradžiai, bet, kaip suprantu jis bus irgi užimtas, kaip ir Doniuko, tad mano operacija atsikels į vasario galą ir lieku tada su Doniuko, nes mes kalbėjom telefonu ir ji man jį žadėjo, jei jau jūsų užimtas. Taigi tokie reikalai. Grįš Doniukas iš atostogų ir tada sakysius vinutes.