Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

planetaaa ta antoji nuotraukyte tikrai sufotoshopinta, nes jei keliukai nesigalaudzia, tai tikrai idejus blauzdu implantus jie nesusilies, kad ir kaip noretum...tu, merginu, kuriu keliukai glaudziasi, bet vidinio raumens nera, tai puiki iseitis, bet tos, kurios turi O kreivuma implantai tikrai nepagelbes...arba kaip sakei reikes spausti keliukus per jega:) visos tai dareme ir mokame...bet einant ar laisvai stovint kreivumo nepaslepsi...
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2012 08 28, 16:46)
planetaaa ta antoji nuotraukyte tikrai sufotoshopinta, nes jei keliukai nesigalaudzia, tai tikrai idejus  blauzdu implantus jie nesusilies, kad ir kaip noretum...tu, merginu, kuriu keliukai glaudziasi, bet vidinio raumens nera, tai puiki iseitis, bet tos, kurios turi O kreivuma implantai tikrai nepagelbes...arba kaip sakei reikes spausti keliukus per jega:) visos tai dareme ir mokame...bet einant ar laisvai stovint kreivumo nepaslepsi...

Taip, tikrai, arba nebent buvo papildomai haliuronas naudotas arba savi riebalai, bet aišku, visa tai laikina.
Atsakyti
QUOTE(planetaaa @ 2012 08 28, 20:59)
Taip, tikrai, arba nebent buvo papildomai haliuronas naudotas arba savi riebalai, bet aišku, visa tai laikina.

Bet dar skaičiau, kad ir į viršutinią kojų dalį deda implantus.. maksimaliam efektui.
Atsakyti
Labukas dar karteli 4u.gif , Ateinu po darbo ir iki nakties foruma skaitau, po keleta karta kaikurios puslapius perskaitau ir verkiu, verkiu, sypsausi ir zliumbiu, is laimes tikriausiai blush2.gif Vis save stabdyt bandau, kad nepradeciau tiket ir dziaugtis anksciau laiko- mazai kas nutiks, gal man neimanoma tos operacijos atlikt, tada busiu dar nelaimingesne nei pries tai, bet mintim juk neisakysi, visa laika apie tai tik ir galvoju.
Mano kojos O formos, net medicinos kortelej irasita O formos koju deformaciaja, tik as ta puslapi isplesiau ir ismeciau blush2.gif Paskutini karta sijona buvau uzsidejus pries 18 metu, ejau gatve ir isgirdau kaimynu vaikai sako-o paziurekit kokios kojos kreivos...tragedija buvo didziule, net zudytis sugalvojus buvau, paauglistei labai jautriai i tokius dalykus reguojama. Nuo to momento sijono ar sortu uzsidejus nebuvau verysad.gif Dabar, kaip minejau artimi zmones tokiu dalyku nesako, bet, manau, zino visi, beto, kaip tu besisleptum vistiek matosi, gal kai stoviu su platesnem kelnem nesimato, bet kai vaikstau tikrai matosi. Atsimenu karta nugirdau, kaip bendradarbes apie mane snekasi, kad va vaiksto su kelnem visada-kojos slepia, o vistiek gi matosi, kad kreivos verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tai tos kojos visada mano galvoj atrodo, kiekviena minute, o ziauresnio zodzio, kaip "kreivakoje" turbut ir nera lotuliukas.gif
O pries dvi savaites sapnavau, kad stoviu su sijonu ir kojites tiesios- tiesios ir as laiminga-laiminga, tik prabudus pagalvojau, kad is proto jau kraustos, del tu koju. Bet dabar galvoju, kad gal tai pranasiskas sapnas buvo, nes Dievulis taip viska i viena suviede-as ir jus radau, ir pinigeliu dabar siek tiek susitaupius, ir net laisvo laiko tik dabar turesiu ir, kaip supratau, aparaciukai laisvi tikriausiai ? rolleyes.gif Tik, del vieno pergyvenu, kad imanoma butu ta operacija man atlikti, ikelciau savo nuotrauka cia i foruma, bet nenoriu, kad ivedus google paieska-"kreivos kojos" maniskes pirmam puslapi atsirastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone111 @ 2012 08 29, 15:41)
Labukas dar karteli  4u.gif , Ateinu po darbo ir iki nakties foruma skaitau, po keleta karta kaikurios puslapius perskaitau ir verkiu, verkiu, sypsausi ir zliumbiu, is laimes tikriausiai  blush2.gif  Vis save stabdyt bandau, kad nepradeciau tiket ir dziaugtis anksciau laiko- mazai kas nutiks, gal man neimanoma tos operacijos atlikt, tada busiu dar nelaimingesne nei pries tai, bet mintim juk neisakysi, visa laika apie tai tik ir galvoju.
Mano kojos O formos, net medicinos kortelej irasita O formos koju deformaciaja, tik as ta puslapi isplesiau ir ismeciau  blush2.gif Paskutini karta sijona buvau uzsidejus pries 18 metu, ejau gatve ir isgirdau kaimynu vaikai sako-o paziurekit kokios kojos kreivos...tragedija buvo didziule, net zudytis sugalvojus buvau, paauglistei labai jautriai i tokius dalykus reguojama. Nuo to momento sijono ar sortu uzsidejus nebuvau verysad.gif Dabar, kaip minejau artimi zmones tokiu dalyku nesako, bet, manau, zino visi, beto, kaip tu besisleptum vistiek matosi, gal kai stoviu su platesnem kelnem nesimato, bet kai vaikstau tikrai matosi. Atsimenu karta nugirdau, kaip bendradarbes apie mane snekasi, kad va vaiksto su kelnem visada-kojos slepia, o vistiek gi matosi, kad kreivos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Tai tos kojos visada mano galvoj atrodo, kiekviena minute, o ziauresnio zodzio, kaip "kreivakoje" turbut ir nera  lotuliukas.gif
O pries dvi savaites sapnavau, kad stoviu su sijonu ir kojites tiesios- tiesios ir as laiminga-laiminga, tik prabudus pagalvojau, kad is proto jau kraustos, del tu koju. Bet dabar galvoju, kad gal tai pranasiskas sapnas buvo, nes Dievulis taip viska i viena suviede-as ir jus radau, ir pinigeliu dabar siek tiek susitaupius, ir net laisvo laiko tik dabar turesiu ir, kaip supratau,  aparaciukai laisvi tikriausiai ?  rolleyes.gif Tik, del vieno pergyvenu, kad imanoma butu ta operacija man atlikti, ikelciau savo nuotrauka cia i foruma, bet nenoriu, kad ivedus google paieska-"kreivos kojos" maniskes pirmam puslapi atsirastu  lotuliukas.gif

Labai džiaugiuosi, kad turi visas galimybes atlikti operaciją dabar. Man reikia šiek tiek pataupyti, jei ne pinigai - šiandien pat operuočiausi smile.gif. Bet tada gal aš po tavęs, sausio mėnesiui, aparačiukus rezervuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetaaa: 29 rugpjūčio 2012 - 15:58
http://www.youtube.c...p;v=8DvvAltHcJ4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetaaa: 29 rugpjūčio 2012 - 16:20
Sveikos mielos moterys ir merginos. Visoms, kurios ryžosi šiai žiauriai operacijai, linkiu būti laimingoms ir sveikoms.
Esu forume naujokė. Prašausi priimama į jūsų būrį.
Pasirodo,kad kreivos kojos, ne vien estetinė bėda. Man jau 47metai,kuriuos visai neblogai nugyvenau ir su savo kreivomis kojomis. Bet visai neseniai trūko mano kairiojo kelio meniskas,nors jokios traumos nebuvo. Ortopedai padarė išvada,kad tai dėl kreivos kojos ašies. Supratau, kad mano vienintelis gydymas-ištiesinti kojas,abi-kol dar ir kitas meniskas nesuskilo.
Prašau jūsų pagalbos. Gal pirmiausiai turėčiau pasirodyti jūsų daktarui.Gal kuri galėtumėt parašyti jo kontaktus.
Iš anksto dėkoju toms ,kurios atsilieps.
Atsakyti
Ilgakasės až pilnas, tai kur galima rezervuotis aparatą? Pasikartoju - norėsiu sausio mėnesiui, jei jau kažkuri mergina ruošiasi dabar operuotis, nes su keik skaitau ir domiuosi - kitos išeities tiesiog nėra. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetaaa: 29 rugpjūčio 2012 - 20:46
Svajone, tikek savo svajone tureti tiesias kojas ir ji butinai issipildys:) parasyk ilgakasei (beje ji sprendzia aparateliu dalykelius, bei turi reikiamus kontaktus) ar man i az jei kiltu kokiu klausimu...na o jei yra galimybe darytis operacija dabar tai net nedvejok, eik i konsultacija pas gydytoja ir viskas bus aisku ar galima atlikti ta operacija ar ne...mes visos isgyvenom ta sunku momenta todel suprantam tavo nuoskaudas ir isgyvenimus....parasyk man i az savo e maila ir atsiusiu tau nuotrauku pavyzdziu, na tu merginu kurios jau daresi operacija ir dziaugiasi tiesiomis kojytemis...
Atsakyti
Sveikos prisijungusios "naujokes"! smagu, kad musu rateli atranda vis daugiau zmoniu. tikiuosi toms, kas tikrai nores, pavyks igyvendinti savo svajone. tai tikrai nera ziauri operacija ir pooperacinis laikotarpis, bent jau man jis praejo gan lengvai be jokiu dideliu skausmu ar uzdegimu. aisku, vargo ir nepatogumu buvo, bet laikas prabega greitai ir greit visi vargeliai pasimirsta.

palikim eiliskumo klausima kitai savaitei, nes dar neaisku del 2 mergyciu, ar jos operuosis ar ne rugseji. Tuomet susistatysim i eile ir bus aiskiau, kas ir kaip wink.gif

Gero savaitgalio visoms!
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2012 08 31, 18:56)
Sveikos prisijungusios "naujokes"! smagu, kad musu rateli atranda vis daugiau zmoniu. tikiuosi toms, kas tikrai nores, pavyks igyvendinti savo svajone. tai tikrai nera ziauri operacija ir pooperacinis laikotarpis, bent jau man jis praejo gan lengvai be jokiu dideliu skausmu ar uzdegimu. aisku, vargo ir nepatogumu buvo, bet laikas prabega greitai ir greit visi vargeliai pasimirsta.

palikim eiliskumo klausima kitai savaitei, nes dar neaisku del 2 mergyciu, ar jos operuosis ar ne rugseji. Tuomet susistatysim i eile ir bus aiskiau, kas ir kaip wink.gif

Gero savaitgalio visoms!

4u.gif
dėkoju mergaitėms už malonų bendravimą, už informaciją kuria dalinatės. Senbuvėms dėkoju už Jų ryžtą ir drąsą einant svajonės link. Jau prieš 4-5 metus pradėjau skaityti įvarius forumus, bet toks atstumas ir maži vaikai atbaidė nuo operacijos ir labai apsidžiaugiau, kad tai galima atlikti ir LT. Šiuo metu planuoju pasirodyti gydytojui, pasirūpinti pinigais ir eiti svajonės link. Namiškiai nieko nežino, bijau, kad teks jiems "siurprizą" daryti t.y pranešti po operacijos tiesiai iš ligoninės verysad.gif , na, dar apmąstysiu viską gerai, kolkas morališkai rengiuosi.
Gero savaitgalio.
Atsakyti
Temutė labai aprimusi, turbūt visos, kurios laimingos, nebeturi laiko čia užsukti ir tik džiaugiasi nauju gyvenimu su dailiomis kojomis bigsmile.gif , o naujokės bijo drastiškos operacijos.
Dabar iš naujo baigiu skaityti 3 temą, nes pirmą kartą buvo viskas labai, labai įdomu taigi labai greitai bandžiau permesti ją ir neįsisavinau informacijos, tad skaitau iš naujo. Dar reiktų ir 2 perskaityti antrą kartą smile.gif
Man operacija iš galvos neišeina, kas dieną mąstau apie tai ir labai noriu, baimių mažai turiu, tik labai neramu dėl darbo, kaip ten reaguos į tokį ilgą nedarbingumą ir ar Jūs iš anksto perspėjot apie planinę operaciją ar ne? Ką būtent sakėt, kas ten jums buvo daryta? Juk turbūt vistiek kolegoms įdomu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetaaa: 02 rugsėjo 2012 - 12:02