Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Ačiū, visoms einu skaityt ir sisteminti informaciją biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,mielosios. Seniai berašiau, bet noriu pasidžiaugti vasara ir... savo pirma vasara (savo netrumpame gyvenime) su mini suknelėmis... ax.gif
Sveikinu visas prisijungusias naujokes ir linkiu ryžto,kurio labai reikia.Nes kai pradėsite skaitinėti visas temas,tikrai bus daug abejonių,kad gal to neištversite,bet žinokite-verta.
Raseliūkšte, labai džiaugiuosi už tave. O tave,Ilgakase,labai noriu pamatyti...Apsirodytume viena kitai su trumpom suknutėm... tongue.gif
Panterai į klausimą galiu atsakyti: mano "žąsytės" eisena dingo po savaitės, tik laiptais lipdama vis pakrypuodavau ilgėliau.
Lygiai prieš metus dar buvau "įkalinta" aparačiukų, o dabar drąsiai velkuosi mini sijonukus ir trumputes sukneles. Pagaliau atsikračiau komplekso būti tarp žmonių, keliauti,maudytis....Nekompleksuoju net dėl dėmelių varžtų vietose. Pagaliau atradau,kad GYVENIMAS GRAŽUS!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveika Revlon! Malonu vel tave isgirsti forume! Labai noreciau tave pamatyti ir save parodyti lotuliukas.gif manoji vasara irgi tokia pirma ir ypatinga, pagaliau ji TIKRA vasara ir visai nelaukiu kad ji greiciau pasibaigtu!

Pantera, idomus tavo atradimas, del gulejimo ant pilvo, butu buve idomu isbandyti wink.gif Tikiuosi bus naudinga patirtis "ateinancioms" kartoms" smile.gif

Bite, sekmes renkant informacija ir apsisprendziant! jei paskui dar turesi kokiu klausimuku, bandysim padeti!
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2012 08 01, 23:13)
Sveika Revlon! Malonu vel tave isgirsti forume! Labai noreciau tave pamatyti ir save parodyti  lotuliukas.gif manoji vasara irgi tokia pirma ir ypatinga, pagaliau ji TIKRA vasara ir visai nelaukiu kad ji greiciau pasibaigtu!

Pantera, idomus tavo atradimas, del gulejimo ant pilvo, butu buve idomu isbandyti wink.gif Tikiuosi bus naudinga patirtis "ateinancioms" kartoms" smile.gif

Bite, sekmes renkant informacija ir apsisprendziant! jei paskui dar turesi kokiu klausimuku, bandysim padeti!

Sveikos, perskaičiau visus sukurtus Jūsų forumukus, smile.gif , oi kiek daug vargot mergaitės, kol pasiektėt ... smile.gif. Ačiū, Ilgakase tikrai , manau prireiks Jūsų pagalbos. smile.gif
Atsakyti
na sveikutes, panelytes...kaip laikotes? kaip prabego trumpa vasarele?na o as su naujienom...antradieni vaziuoju i klaipeda atsisveikinti su aparaciukais...net nesitiki, kad viskas jau beveik praeityje....rodos ir laikas neprailgo ir visas periodas ne toks jau baisus buvo kaip as isivazdavau:) kaip pantera begyvuoji? na tau irgi nebedaug liko:) hmm idomu kas sekancios bus tos laimingosios, kurios rysis operacijai? ikiuks...parasysiu antradieni kuo pasibaige dar viena isipildymo istorija:) ikiuks
Atsakyti
na ka gi merginos dar viena savjone igyvendinta...vakar man nueme aparaciukus....dar netikiu, kad turiu jau tiesias kojytes....imesiu kelias foto i fotki...dabar lauksim panteros triumfo....ir kitu mergaiciu, kurios bus pasiryzusios igyvendinti savo svajone....aciu visoms uz palaikyma...
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2012 08 15, 16:30)
na ka gi merginos dar viena savjone igyvendinta...vakar man nueme aparaciukus....dar netikiu, kad turiu jau tiesias kojytes....imesiu kelias foto i fotki...dabar lauksim panteros triumfo....ir kitu mergaiciu, kurios bus pasiryzusios igyvendinti savo svajone....aciu visoms uz palaikyma...

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as Raseliukste! 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif

Na ka gi, vieni aparaciukai jau kaip ir laisvi ax.gif Jei atsirastu drasuoliu, mielai prasom...
Atsakyti
Labas visos mielosios 4u.gif . aš su džiugiom naujienom - esu jau be aparatų. biggrin.gif
ir esu laabai Laaiminga. thumbup.gif
viskas įvyko taip greitai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaites bigsmile.gif Visa mano gyvenima kankinuos , del savo kreivu koju. Visai netycia vakar JUS radau ir va jau antra diena skaitau visas temas ir jauciuos begalo laiminga, kad, pasirodo, ta problema galima issprest, nes jau galvojau, kad taip niekada sijono ir neuzsidesiu ax.gif Labai noreciau perzvelgti nuotraukyciu albuma, o taip pat ir suzinot smulkiau, del operacijos bei aparatu kainytes. Labai lauksiu ziniu is jusu mergaites wub.gif Jus tikros saunuoles, jau jauciuosi begalo jums dekinga uz tai, kad suteiket vilties, kad ir mano gyvenimas gali pasikeist. Tik nepagalvokyt-viskas pas mane saunu-seima, draugai, niekas niekada net neuzsimena, kad kojos mano kreivos, bet AS TAI ZINAU, ir tai labai-labai man trukdo. Na,tik jus suprasit, kaip zmogui reikia tiesiu graziu kojyciu smile.gif

Sveikinu Tave Pantera11, labai uz tave dziaugiuos !!! Dar viena Svajone issipilde, tikios issipildys ir mano didziausia ir slapciausia svajone ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone111: 27 rugpjūčio 2012 - 16:57
Laba diena mergaitės,
aš taip pat perskaičiau temas. Džiaugiuosi, kad šitoks didelys būrys laimingų moterų, sveikinu visas 4u.gif . Senai domėjausi šia operacija, nes turiu tą pačią problemą, bet atbaidė didelės rusijos operacijų kainos ir nudžiugino tai kad pas mus ji daug pigesnė gaunasi. Visgi papildomai domiuosi blauzdų implantais, nes mano blauzdos labai plonos, tad, gal vien sukimas ir nepadėtų manau. Su mielu noru parodyčiau save ir norėčiau sulaukti komentarų. Jei kuri gali skirti laiko parašykite man savo e. paštą. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera11 @ 2012 08 27, 13:15)
Labas visos mielosios  4u.gif . aš su džiugiom naujienom - esu jau be aparatų.  biggrin.gif
ir esu laabai Laaiminga. thumbup.gif
viskas įvyko taip greitai  bigsmile.gif

4u.gif sveikinimai ir dėkoju už man skirtą laiką. Laukiu laiškelio smile.gif
Atsakyti
Šiuo momentu domiuosi kreivumo tiesinimu implantų pagalba, bet, kaip supratau, mūsų plastikos chirurgai visai neturi patirties.. Skaitau užsienio saitus ir matau, kad yra galimybė tiesinti implantais ir gana neblogi rezultatai net ir kalbant apie tikrą kreivumą t.y kai keliai nesusiglaudžia manieji glaudžiasi naudojant jėgą Štai čia pvz visai neblogas sakyčiau. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetaaa: 28 rugpjūčio 2012 - 16:34