Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Aš esu žiauriai silpnų nervų, man vien skaitant silpna darosi, karštis išmuša... sad.gif o jau pačios operacijos nežmoniškai bijočiau, o kai matyčiau tas vineles į kojas įkištas, tai jaučiu kasdien po N kartų alpčiau... taip viskas čia sudėtinga atrodo, nejaugi nėra kitų būdų... kažkur žiūrinėdama dar mačiau masažus, masažuojamos ne tik kojos, bet tam tikra taškai visame kūne, kiek supratau ir tokiu būdu ištiesinamos kojos, tik nežinia ar tikrai tai veiksminga ir aišku LT tokių niekas nedaro...
Atsakyti
muse cece, o gal tau padėtų implantai? na jei blauzdos nėra storos ar tarpelis ne per didžiausias - tai tikrai siulyčiau imlantus. ir jei turėčiau tokias kojas -tikrai tada nesidaryčiau tos operacijos, o rinkčiaus impantus. ir operacija trunka neilgai ( video rodė gal apie 20-30 min.), ir pooeracinis periodas trumpesnis ir t.t. smile.gif aš pati buvau užsiregistravus Northay klinikoj dėl konsultacijos, bet eilė buvo didelė. ax.gif . žinai ir man buvo nejauku kai reikia pačiai persirišinėt,dezinfekuot,bet jau pripratau. namiškiai tai net nežiūrėdavo. ax.gif itariu kad ir krauja pamačius alpsti,todėl tikrai butu ta operacija ne kas...- aš dėl tavo alpimo. aišku,jei žadi kazko imtis- teks apsispresti pačiai.. 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, tiesą pasakius jau porą metų vis paseku šią jūsų temą ir tik dabar išdrįsau prisijungti. Kazkaip paskutiniu metu buvau užmiršusi šią savo problemą, bet...pakako pasimatuoti nuostabaus grožio geltona trumputę suknytę kai iš naujo pažvelgiau į savo klišes...o Dieve. Siaubingas O. Mane domina tiesinimo operacija Klaipėdoje, Raseliukste, ar Ilgakase pasidalinkit gydytojo, ligoninių kontaktais, pas kokį gydytoją darėtĖS smile.gif dar nlb išmokus naudotis šiuo forumu tad iš anskto sorry jei netyčia kur ne į tema pataikiau 4u.gif
Atsakyti
sveika prisijungus, mergyt.tau parasiau i az, gali brukstelt ir ilgakasei, ji daugiau detaliu zino....

na o tie orai mane pjauna...sad.gif tiksliau kojytes....uff...na o siaip laukiu kada gi atsisveikinsiu su tais aparateliais....dar menesiukas, bet gal netruks prabegti... nes labai pasiilgau dzinsu:) ir normaliai vaikscioti, o ne krypuoti kojas isketus kaip zasiukas....kaip tau pantera sekas? nesulykit ir nesusalkit....smile.gif
Atsakyti

Labas raseliuk 4u.gif .
o man tie orai labai patinka kai dabar esu su aparatais,kadangi su jais kažkur ypatingai nenulėksi-tai namie sėdėt ar po soda vaikščiot pats tas. na tik kad šalta ir šlapia. kiek supratau kojos nelabai reaguoja į lietu,tik vinučių vietas kazkaip kartais paperšti.tepu zelionke ir viskas. va dabar patyriau kas yra krypuot kaip žąsis-na iš tikro-va tas tai už...kažkokia nenormali eisena. man rugpjūčio pabaigoj nuims aparatus. Kaži ar greit po aparatų nuėmimo atsistato eisena? g.gif
Atsakyti
Merginos kuo daugiau mankstinkites, na aisku kiek imanoma, neleiskite kojoms sustabareti, vaiksciokite, tupinekite, lankstykite klubu, ciurnu sanarius nors keliu laipsniu kampu, nes kai jau sumedeja (o tai ivyksta nepastebimai ) tai buna sakes per kokias kancias reikia isvaikscioti, sunui metus uztruko kol atsistate. Tai, zinoma, vaikas, tačiau nepaisėme gydytojų patarimo visalaik mankštintis smile.gif Palaikau visas besidarančias smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, per darbus buvau visai prapuolus kuri laika.

Mano kojytes, nors jau senokai be aparatu, bet labai reaguoja i oru permainas, tiksliau i slapia ora, tuo metu ir paskaudena labiau luzio ir skyluciu vietas, ir kazkaip sunkiau lankstosi...bet jau pripratau praktiskai istisai gyventi su skausmeliu (nes oras nelepina sia vasara), nera tas skausmas baisus ar labai varginantis, vaistu tikrai nereikia nuo skausmo....karts nuo karto bandau pabegioti po kelis metrus (labai juokingi judesiai, tarsi medines kojos butu), pasokineti, visai pus bedos pavyksta ir su raketem pazaisti ir kamuoli paspardyti, o dvirati paminti gaunasi be jokiu problemu....vaiksciojant visai neskauda, tik tupiantis, sedantis ar stojantis is sedimos padetis....
laimejimas tas, kad jau zymiai zymiai lengviau pasidare nulipti laiptai, jau beveik pasistraksedama nulipu, kas ik isiol buvo sunkokas uzdavinys wink.gif

zodziu gyvenimas juda i prieki ir gereja koju bukle....

o kokia laime nejausti komplekso wub.gif buvau ir prie ezeru, ir dideliam zmoniu susiburime su miniaku, supernis jausmas ! truputi pamaskuoju randukus ir jau net be pedkelniu iseinu i "zmones"....

Man eisena is Zasiuko i normalesne atsistate mazdaug po menesio po aparatu nuemimo...nes tada nustojo skaudeti vinuciu vietos ir kazkaip atsiliedo raumenys...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2012 07 19, 23:24)
Sveikutes, per darbus buvau visai prapuolus kuri laika.

Mano kojytes, nors jau senokai be aparatu, bet labai reaguoja i oru permainas, tiksliau i slapia ora, tuo metu ir paskaudena labiau luzio ir skyluciu vietas, ir kazkaip sunkiau lankstosi...bet jau pripratau praktiskai istisai gyventi su skausmeliu (nes oras nelepina sia vasara), nera tas skausmas baisus ar labai varginantis, vaistu tikrai nereikia nuo skausmo....karts nuo karto bandau pabegioti po kelis metrus (labai juokingi judesiai, tarsi medines kojos butu), pasokineti, visai pus bedos pavyksta ir su raketem pazaisti ir kamuoli paspardyti, o dvirati paminti gaunasi be jokiu problemu....vaiksciojant visai neskauda, tik tupiantis, sedantis ar stojantis is sedimos padetis....
laimejimas tas, kad jau zymiai zymiai lengviau pasidare nulipti laiptai, jau beveik pasistraksedama nulipu, kas ik isiol buvo sunkokas uzdavinys wink.gif

zodziu gyvenimas juda i prieki ir gereja koju bukle....

o kokia laime nejausti komplekso  wub.gif buvau ir prie ezeru, ir dideliam zmoniu susiburime su miniaku, supernis jausmas ! truputi pamaskuoju randukus ir jau net be pedkelniu iseinu i "zmones"....

Man eisena is Zasiuko i normalesne atsistate mazdaug po menesio po aparatu nuemimo...nes tada nustojo skaudeti vinuciu vietos ir kazkaip atsiliedo raumenys...

Sveikos,

Turim tokią pačią problemą verysad.gif , kurią turėjote jus . Skaitau Jūsų visų komentarus ir džiaugiusi dėl Jūsų mergaites thumbup.gif . Labai norėčiau ir aš gražių ir lygių kojyčių. Gal galėtumete padėti su informacija, ar Lietuvoje tokios opracijos atliekamos? Kokiuose miestuose, atrodo ir forumo susirašynėjimo buvo minima Klaipėda, o Vilniuje , ? Gal galėtumete parašyti, kokiose konkrečiai ligoninėse, tokios operacijos atliekamos . Labai lauksiu atsakymų. Ačiū
Atsakyti
book.gif book.gif. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera11 @ 2012 07 30, 09:39)
book.gif    book.gif.    blush2.gif

Sveikos dar kartleli,

Pasiskaitinėjau Jūsų šio forumo žinutes, gal galėtų , atsiliepti tos mergaitės, kurioms darė kojų tiesinino operacijas, su taip žymiais ''aparačiukais'' smile.gif

Kaip supratau, visoms operacijos buvo aliktos Klaipėdoje, o gal ir Vilniuje daro?

Skaitydama ištikrųjų žaviuosi Jumis visomis, kad pasiryžote ir įgyvendinote savo svajone smile.gif Bet man kol tas tai tik svajone, nieko dar neaišku ir baisu, tad labai prašau pagelbėkite su info,

Dar kartą Ačiū Rugiagelei11 smile.gif (kaip supratau jai operacija su implantais, bet gal galėtų atsiliepti žmogeliukas, kuriam buvo alikta operacija su taip ''aparaciukais'', Ir nupasakotų, kur ir kaip viskas vyksta smile.gif Atsiprašau jei kartoju jau paminėtus forume klausimus, bet man jie kol kas dar visai nauji smile.gif

Labai lauksiu žinių smile.gif

Atsakyti
Labas naujokes, va nuorodos i musu temas, ten rasite visa info,, kazkaip nesinori vel nuo pradziu kartoti to paties kas jau n kartu buvo rasyta :-) viska apie operacija jei gerai pamenu galit rast trecioj temoj 4u.gif

antra mūsų temelė čia: http://www.supermama...howtopic=542674

o pati seniausia pirmoji čia: http://www.supermama...howtopic=477449

Trecia musu tema cia: http://www.supermama...howtopic=619947
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausis1: 31 liepos 2012 - 00:08
Taip sause- tu teisi. smile.gif Pritariu. Jau ir taip viskas lyg ant delno padėta.

o aš noriu pasigirti apie ATRADIMĄ- taigi gulėjau ant pilvo biggrin.gif biggrin.gif su savo aparačiukais. Pasirodo ir tas įmanoma. 4u.gif
Rašau kad padariau atradima,nes apie tai nė viena nebuvo parašius kad su aparatais butu taip gulėjusi - tik visos apie tai pasvajojusios. Na nuo šiandien ir pati tuo mėgausiuos. dabar detaliu neaprašysiu,kadangi tai aktualu tik man ir raseliuksčiui,o kitom išsioperavusiom jau praėjes etapas. taigi - kas išsioperuosis po mūsų ir bus jom aktualu- butinai tada aprašysiu kaip man tai pavyko ir patarsiu jei reikės- atsigulti nesiremiant keliais. biggrin.gif

Saulėtos vasaros Jums visoms - forumo dalyvėms 4u.gif
Atsakyti