Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

kuo didziausios sekmes pantera:) viskas bus ciki piki:) palaikysim rysi ir informuosiu foruma kaip tau sekasi:) susiskambinsim....stiprybes, kantrybes ir drasiai pirmyn (nes kelio atgal jau nebera) biggrin.gif po sav zadu but klaipedoj tai aplankysiu...ikiki
Atsakyti
Laikysim kumscius uz tave Pantera!!! Sekmes ir kantrybes - viskas bus gerai! Ir labai lauksim ziniu, kaip tau sekasi ax.gif
Atsakyti
na sveikutes panelytes...ui kaip cia forumas apmires...na bet juk vasara:)na as ka tik is kaipedos, buvau pas gydytoja pasirodyt ir kartu aplankiau pantera...na guli mergiote su sypsena, siandien pirma diena sukimo....na jos kojos nelabai buvo kreivos tai sukt teks nedaug...paplepejom, pasidalinom potyriais..labai siltas zmogutis, kaip ir visos merginos, kurias teko sutikti..na man gydytojas sake, kad nei pasukt nei atsukt nereiklia..yra paliktas sioks toks x-siukas..na kai kojos atitino tai tas x-siukas laaabaiii sumazejo gal kazkiek kojos net pasikeite...ir gerai kad neatsukau nieko atgal...tai dabar net baisoka kad visai po aparatu nuemimo nesitrombuotu...na bet gydytojas sake, kad rezervui turetu uztekt...kokia diena pasifotkinsiu ir imesiu nuotrauku paziuret, kaip keicias kojos praejus tinimui...na sauletu dieneliu visoms ir grazios vasaros...
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Jau namie biggrin.gif veide- didžiulė šypsena biggrin.gif biggrin.gif dar baigiu sukimus dar skausmeliai - bet kojelės NEBE TOS clap.gif clap.gif. joo-namuose sienos padeda-pirma diena,o aš jau prie indu plovimo ir ant žemų lovų sofų sėduos ir wc . O ką daryt? ir nieko. dabar paprakaituosiu ,bet vėliau bus lengviau... tongue.gif
Dėkui Raseliukstei ir Ilgakasei už nuoširdų palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
ogi ir aš įsirašiau į Jūsų aštuntuka drinks_cheers.gif
dabar jau ir aš su patirtimi - chi-chi. hihihi.gif
Atsakyti
Sveikute sugrizus, Pantera! Ir sveika isiliejus i musu buri drinks_cheers.gif neuzilgo taps lengviau gyvent, prisitaikys kojos prie "namu" rezimo...

o mano "pasiekimas" - vaziavimas dviraciu ax.gif sunku nebuvo, tiesiog reikejo isdristi....vazineju ijungus begi, kur sunkiai minasi pedalai, nes noriu duot kruvi raumenims, kad greiciau atsigautu...nors jau ir taip neblogai, vaikstant jau nebesijaucia jokiu nepatogumu ir atsitupti vis lengviau sekasi....tik nulipti laiptais kojos dar "medinukes", kazkokie kampuoti judesiai, na bet tikiuosi praeis....vienintelis bjaurus dalykas likes - kad kojos nepakencia salcio...darbe kai ijungtas kondicionierius labai gelia kojas, neatsyla, net ir grizus namo, tiesiog lauzo kaulus labai nemaloniai...bet irgi tikiuosi, kad su laiku praeis, apsipras kojos....

visoms geros vasaros! nesvarbu ar su kelnemis ar su sijonais smile.gif
Atsakyti
tai va kodėl ir man taip jaurios šalčiui ir nuolat šaltos. schmoll.gif
ikėliau foto - merginos patarkit - ar dar sukt ar gana. ax.gif ir kt. komentarus
Atsakyti
lotuliukas.gif Saunuoles jus merginos Tiek daug istverete del savo svajones Zaviuosiu jumis bigsmile.gif Didziausios sekmes jums visoms. Gal kada nors ir as pranesiu apie savo svajones issipildyma Laaaabai tuo tikiu
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif ir man ramybės neduoda O formos kojos, o taip dievinu trumpas suknutes, sijonukus, bet jie man visiškai netinka...
Permečiau akimis jūsų žinutes, bet nesupratau kaip vyksta pati operacija, kas per aparatai? Gal kuri galėtumėte paaiškinti kaip viskas vyksta, kiek kainuoja, kur operacijas daro?
Be proto noriu, bet ir bijau aš visokių operacijų, bijau skausmo... bet jau atsibodo tie žmonių žvilgsniai, kai einu su suknele trumpesne, klaikus jausmas, bet jūs mane tikrai suprantate, o tai ir yra svarbiausia wink.gif nes pastebėjau, kad šia tema su niekuo negaliu pasikalbėti, nes visi bijo įžeisti, meluoja į akis, kad mano kojos normalios, tik iš vieno žmogaus aš tiesiai šviesiai kažkada išgirdau "tavo kojos kreivos" iškart apsiverkiau, buvo skaudu tą išgirsti, bet kartu ir supratau, kad tie žmonės, su kuriais ta tema pasikalbu, man to nesugeba pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(muse cece @ 2012 06 21, 23:15)
Sveikos panelės smile.gif ir man ramybės neduoda O formos kojos, o taip dievinu trumpas suknutes, sijonukus, bet jie man visiškai netinka...
Permečiau akimis jūsų žinutes, bet nesupratau kaip vyksta pati operacija, kas per aparatai? Gal kuri galėtumėte paaiškinti kaip viskas vyksta, kiek kainuoja, kur operacijas daro?
Be proto noriu, bet ir bijau aš visokių operacijų, bijau skausmo... bet jau atsibodo tie žmonių žvilgsniai, kai einu su suknele trumpesne, klaikus jausmas, bet jūs mane tikrai suprantate, o tai ir yra svarbiausia wink.gif nes pastebėjau, kad šia tema su niekuo negaliu pasikalbėti, nes visi bijo įžeisti, meluoja į akis, kad mano kojos normalios, tik iš vieno žmogaus aš tiesiai šviesiai kažkada išgirdau "tavo kojos kreivos" iškart apsiverkiau, buvo skaudu tą išgirsti, bet kartu ir supratau, kad tie žmonės, su kuriais ta tema pasikalbu, man to nesugeba pasakyti...

Labas muse. esu savikritiška-man taip pat gražu trumpos suknutes,bet visa tai turėjau išmest iš galvos dėl koju. susitaikiau dėl to ir galvos nesukau. geriau maxi ir kablai-nei pašiepimai ir pats blogai jauties. schmoll.gif
o kas dėl operacijos - tiesiog jei tau reikia info - nepatingėk daugiau tos temos forumo puslapiu perskaityt- Viskas ten yra kas domina smile.gif darėsi ne viena mergina ir visos dalinamės rūpesčiais prieš ir po operacijos. ax.gif beje-jei atidžiau skaitysi-rasi ir kelias viešas foto. tongue.gif. Aš pati skaičiau nuo pirmos temos- mane tai žiauriai "vežė". o kai perskaičiau - pasiryžau daryt- jokios baimės nebuvo ( o baimė išlindo kai jau operacinėj ant stalo sedėjau ). vadinasi buvau tam pribrendusi ir JOKIU abejonių g.gif ar dvejoniu blush2.gif neliko. vadinas- Man TO reikėjo.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Skaičiau ir aš tas temeles, bet man liko daug klausimų, gal todėl, kad rusiškai nesuprantu, o daug info yra rusų kalba.... būčiau labai dėkinga, jei galėčiau gauti daugiau info kas tos vinutės, kaip jos įkišamos, ar jos taip ir eina per koja ir visas mėsas ikištos ir matosi jos, nes susidarė tik toks įspūdis man, nes jau skaitydama aš vos nenualpau keliose vietose, esu žiauri bailė, todėl visada viską turiu išsiaiškinti iki smulkmenų, kad galėčiau žengti tokį žingsnį... labai įdomu kaip tie aparatai sutvirtinami, ar įvedami svetimkūniai ir kokie? Kaip išiminėja vinutes, tai labai aiškiai viena mergina aprašė, tai jau dėl to nepergyvenu aš smile.gif
Atsakyti
muse cece,

na, jei ziurinejai rusu saitus, tai matei, kaip ant koju atrodo isorines fiksacijos aparatai, dar gali i GOOGLE vaizdus isivesti zodzius ilizarov apparatus ir ismes vaizdu paciu ivairiausiu....bet jei esi jautriu nervu, tai doh.gif

musu turimi aparatai, su kuriais tiesinames kojas cia Lietuvoje nera tokie griozdiski, ir i kojas sukalamos ne 8 (kaip su Ilizarovo aparatais), o tik po 4 vinis...jos ir fiksatoriai reikalingi tam, kad laikytu sulauzytus kaulus, kad galetum juos istiesinti ir kad galetum vaikscioti gyjant kaului...panasiai kaip luzusia koja laiko gipsas...tik cia dar fiksatoriai turi kaulo "sukimo" funkcija - kaulas tempiamas po 1 mm ( ar maziau ) kasdien, kol kojos igauna pageidaujama forma....zinoma kad vinys sukalami per oda i kaulus, ant ju tvirtinami fiksatoriai ir su jais vaikstoma apie 3 menesius...kadangi musu fiksatoriai nedideli ir tvirtinasi priekineja blauzdos dalyje, jie netrukdo guleti ant nugaros ir ant sono (tai zymiai komfortiskiau, nei butu su Ilizarovo fiksatoriais)....
Atsakyti
labas mergelikės 4u.gif . jau man lygiai mėnuo kaip esu po operacijos biggrin.gif kaskart vis stipryn ir geryn biggrin.gif biggrin.gif . atradau namie didelį džiaugsmą - laikas kesiti garderobo stiliu- tuo labiau vakarai namie. Sudie praeičiai- taigi paimu žirkles ir be gailesčio bet su džiaugsmu nukerpu padelkas ilgoms suknelėms.
clap.gif clap.gif o koks geras jausmas... ir net negailėjau rankomis megztos ilgos suknelės... smile.gif
o koks kaifas ir malonumas kuri dabar sau galiu leisti thumbup.gif thumbup.gif
o beje- kur dingo tos forumo dalyvės kurios galvojo dėtis koju implantus, idomu kaip sekasi reikalai dėl implantų? norėtusi išgirsti - gal kokia išdriso ir su impantais patiesint kojeles...taigi lauksim ispūdžių ir nuomonių smile.gif .
Atsakyti