Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

Man tai reikia blauzda storyti. nes vienas kaulas ir skura. verysad.gif Mano kojos kazkokios idomios formos net pati nezinau ar jos kreivos ar kas joms yra . Tad as manau man inplantai kaip tik tas ko man reikia Taciau dabar nusigandau O jei jie kaip nors pasisuks ir dar kas nors atsitiks g.gif Bijau Net labai bijau doh.gif Bet noras tureti grazias kojytes yra toks didelis kad vistiek rysiesiu kas bus tas bus . Man yra 34 metai Biologinis laikrodis tiksi. verysad.gif Tad dar nors kiek noriu jaustis gerai ir pasitikenti savim. Reikia viska isbandyti nes veliau gailesiesi thumbup.gif Manau g.gif po operacijos reikia kuo maziau judeti kad viskas gerai sustotu i savo vietas ir viskas bus super.
Tai va net pati save nuraminau, manau viskas bus gerai tik reikia tiketi thumbup.gif
Papildyta:
inga ar gavai vakar mano laiska?
Atsakyti
Gavau, judita smile.gif
Dabar kaip tik ziurinejau nuotraukeles:
http://beautylegs.ru/foto3.html#osteo
tai paziurejus i paskutine po kaulu tiesinimo operacijos, man vis tiek norisi jai implantu, kad kojytes butu dailios. Kiek variantu perziurejau, tai kaulus istiesina tik tiek, kad keliai susiglaustu, o jei blauzdos kaulas zemiau lenktas, tai taip ir lieka. O dar toje paskutineje nuotraukoje ta panele pedutes ne tiesiai sustacius, tai jos kojytes po operacijos beveik tokios kokios mano dabar. Taigi dar karta isitikinau, tik implantai man pades schmoll.gif

Stai maniskes, laukiu nuomoniu:
http://s017.radikal....9fd722ff838.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabag: 20 balandžio 2012 - 07:55
QUOTE(ingabag @ 2012 04 20, 08:46)

Mano kojos panasios formos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2012 04 20, 07:46)
Gavau, judita  smile.gif
tai paziurejus i paskutine po kaulu tiesinimo operacijos, man vis tiek norisi jai implantu, kad kojytes butu dailios. Kiek variantu perziurejau, tai kaulus istiesina tik tiek, kad keliai susiglaustu, o jei blauzdos kaulas zemiau lenktas, tai taip ir lieka. O dar toje paskutineje nuotraukoje ta panele pedutes ne tiesiai sustacius, tai jos kojytes po operacijos beveik tokios kokios mano dabar. Taigi dar karta isitikinau, tik implantai man pades  schmoll.gif

Na pyk nepykus- bet pas tave mano akim gražios. bigsmile.gif smulkus tarpelis ir tiek. siulyčiau iš tikro jei netenkina dabartinė būkle det tik implantus. na čia mano asmeninė nuomonė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 04 20, 09:10)
Mano kojos panasios formos. smile.gif

na, jei gerai atitaikytu implantus, butu saunu...bet reikia issirinkti labai gera, atsakinga ir patyrusi gydytoja...
Atsakyti
Labas Mano labai panosios i taviskias. Tik gal as esu stambesne nes slaunys mano susiglauzdia. Mano blauzdos dar plonesnes. Zodzio mes labai panasios Tik dar pasiguosiu Turiu dar viena dziuagsmeli visiskai neturiu uzpakalio Jokio atsikisimo tiesiok lygu is nugaros Zoziu esu kazkokia anomalija Baisu ziureti i veidrodi Vis nepaliauju galvoti kaip manes vyras tokios nepalieka Kaip jis i mane dar ziuri ir kaip galejo isimyleti ir mane vesti? Jau 14 metu kartu Esu penktas vaikas seimoje tai tikriausiai ........nu pacios suprantat ka norejau pasakyti Turiu dvi seseris ju ir kojos grazios ir uzpakaliukus turi braliai irgi isvaizdus vyrai O as kazkokia gyvenimo klaida verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(judita905 @ 2012 04 20, 19:39)
Labas Mano labai panosios i taviskias. Tik gal as esu stambesne nes slaunys mano susiglauzdia. Mano blauzdos dar plonesnes. Zodzio mes labai panasios Tik dar pasiguosiu Turiu dar viena dziuagsmeli visiskai neturiu uzpakalio  Jokio atsikisimo tiesiok lygu is nugaros Zoziu esu kazkokia anomalija Baisu ziureti i veidrodi Vis nepaliauju galvoti kaip manes vyras tokios nepalieka Kaip jis i mane dar ziuri ir kaip galejo isimyleti ir mane vesti? Jau 14 metu kartu Esu penktas vaikas seimoje tai tikriausiai ........nu pacios suprantat ka norejau pasakyti Turiu dvi seseris ju ir kojos grazios ir uzpakaliukus turi braliai irgi isvaizdus vyrai O as kazkokia gyvenimo klaida verysad.gif

o gal aš čia įžvelgiu pavasarine depresine nuotaika. na nereikia saves taip nuvertint, jei jau kartu 14 metu- vadinasi tikrai ne dėl užpakalio gyvenat, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ane? mano stažas panašus eina 15 metai. gal kai vyrams buna virš 40- tada jie labai megsta "atsigrežti" į gražutes ir jaunutes. ax.gif o kol jiems ateis ta "klimaksinė" būsena- tai mes kreivakojes ir spėsim save pasigražint ir tada pačios miniakus užsidėsim? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2012 04 20, 09:46)
Gavau, judita  smile.gif
tai paziurejus i paskutine po kaulu tiesinimo operacijos, man vis tiek norisi jai implantu, kad kojytes butu dailios. Kiek variantu perziurejau, tai kaulus istiesina tik tiek, kad keliai susiglaustu, o jei blauzdos kaulas zemiau lenktas, tai taip ir lieka. O dar toje paskutineje nuotraukoje ta panele pedutes ne tiesiai sustacius, tai jos kojytes po operacijos beveik tokios kokios mano dabar. Taigi dar karta isitikinau, tik implantai man pades  schmoll.gif

Man tavo kojytes primena kazkiek Niniuko kojas...tad su tiesinimu siaisis aparatais atsargiaia, na nebent tu keliukus suspaudei per prievvarta, nera laisvas atsistojimas, toks atsipalaidaves...na as imeciau va foto kai arp peduziu padariau maza tarpeli, tiki kaip 2 pirsciukai uzlenda tarp pedu...tada labiau matos o forma,,mes nepastebim kaip na pacios nenoredomos, psichologiskai keliukus suglaudziam tvirciau, taip daznai buna..o gal taviskia taip tvirtai susiglaudzia, tada tai ner o o tik loznaja krivozna, melagingas kreivumas, bet tai nustatyt turi ortopedas, man tavo kojytes ner o na nevadinu ju ideliom, nes pati su panasiom tiesinaus, bet mano nebuvo blauzdu linkiu dideliu... tad tai man taip nereze kitu akimis tas o, bet as ji maciau kas diena, kas valanda, kai tik vitrinos, parduotuves, veidrodziai, kai tik kur reikia eit, kas ryta ir tt. tad suprantu tave. na implantai aisku tinka jei kelikai taip sueina, o as nezinau ka daryciau, na gal pasikonsultuociau su ortopedu...aisku implantai padetu, bet blauzdos ner labai plonos hm..kazi kaip butu..na vel gal yra dabar dar tobuesniu implantu..aisku yra, as buvau senokai... na nera tragedija tos kojytes smile.gif tad dziaukis pavasariu 4u.gif butu gerai niniuks, kad paziuretu ir pakomentuotu, man cia jos kreivumas, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2012 04 22, 02:21)
Man tavo kojytes primena kazkiek Niniuko kojas...tad su tiesinimu siaisis aparatais atsargiaia, na nebent tu keliukus suspaudei per prievvarta, nera laisvas atsistojimas, toks atsipalaidaves...na as imeciau va foto kai arp peduziu padariau maza tarpeli, tiki kaip 2 pirsciukai uzlenda tarp pedu...tada labiau matos o forma,,mes nepastebim kaip na pacios nenoredomos, psichologiskai keliukus suglaudziam tvirciau, taip daznai buna..o gal taviskia taip tvirtai susiglaudzia, tada tai ner  o  o tik loznaja krivozna, melagingas kreivumas, bet tai nustatyt turi ortopedas, man tavo kojytes ner  o na nevadinu ju ideliom, nes pati su panasiom tiesinaus, bet mano nebuvo blauzdu linkiu dideliu... tad tai man taip nereze kitu akimis tas o, bet as ji maciau kas diena, kas valanda, kai tik vitrinos, parduotuves, veidrodziai, kai tik kur reikia eit, kas ryta ir tt. tad suprantu tave. na implantai aisku tinka jei kelikai taip sueina, o as nezinau ka daryciau, na gal pasikonsultuociau su ortopedu...aisku implantai padetu, bet blauzdos ner labai plonos hm..kazi kaip butu..na vel gal yra dabar dar tobuesniu implantu..aisku yra, as buvau senokai... na nera tragedija tos kojytes smile.gif  tad dziaukis pavasariu 4u.gif butu gerai niniuks, kad paziuretu ir pakomentuotu, man cia jos kreivumas, ar as klystu?

Ten as stoviu atsipalaidavus, bet kai numetu svori (nes dabar ohoho kad prisiauginau) tai keliai taip nesusiglaudzia, tada buna tarpelis per koki 1-1,5 pirsto. Bet tai irgi nera daug. Paziurekit koks mano isivaizduojamas rezultatas, aisku dar riebaliukus nuo keliu vidiniu pusiu nusiurbciau, nes kazkokie guzai stovi, kad ir svori numetu: http://s019.radikal....dc3b29cc50e.jpg
aisku blauzdos storesnes bus, bet manau gan proporcingai atrodys, dabar ant dietos sedziu, pries operacija butu gerai numest svorio, kad tas riebalu siurbimas butu aiskesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2012 04 22, 19:27)
Ten as stoviu atsipalaidavus, bet kai numetu svori (nes dabar ohoho kad prisiauginau) tai keliai taip nesusiglaudzia, tada buna tarpelis per koki 1-1,5 pirsto. Bet tai irgi nera daug. Paziurekit koks mano isivaizduojamas rezultatas, aisku dar riebaliukus nuo keliu vidiniu pusiu nusiurbciau, nes kazkokie guzai stovi, kad ir svori numetu: http://s019.radikal....dc3b29cc50e.jpg
aisku blauzdos storesnes bus, bet manau gan proporcingai atrodys, dabar ant dietos sedziu, pries operacija butu gerai numest svorio, kad tas riebalu siurbimas butu aiskesnis  smile.gif

ir pas mane budavo umetu svori labiau matos kreivumas, priaugu lyg nebe..taip daugumai...o kai sveriau 48 kg.sakes buvo verysad.gif na dabar vel metu svori, man auga ant slaunu, o blauzdos plonos irgi..bet va nenorejau storesniu blauzdu. cia jei toki rezultata pasieksi labai labai grazu..linkiu is sirdies, kad pavyktu.
Atsakyti
Antraje nuotraukoje tai labai graziai atrodo gal tik keliukus is vidines puses reiktu pasiurbti Bet tai gal ir nebutina Man jos dabar labai grazios thumbup.gif Ideciau savo kupranugario koju nuotrakas bet nemoku patalpinti. sunkiai man su tuo kompu sekasi blush2.gif Bet maniskes tai tikrai ziauriai baisios doh.gif Kaip suglauzdiu tai vazdas vienoks kai prazegiu kojas vaizdas vel kitoks Man atrodo mano kojos y formos Blauzdos susiglaudzia o nuo krelieniu eina i sonus Kaip butu apversta y raide.Gal ir man reiketu kaulu tiesinimo operacijos ir dar implantu bet tai tikrai neimanoma Darbas toks kad atostogu galiu iseiti tik dviem savaitem nes nera vaduojancios buhalteres Tai darbas visas ir stovi Kai grizti po atostogu tai sedi prie kompo iki isnaktu.
O kaip tu padariai koju isivaizduojama rezultata. Gal kokia ipatinga programa turi? kur galima pamodeliuoti?ar as cia ko nesupratau?
tiesa gavau Radzeviciau asistentes tel Nr. Kur sake galite pasiskambinti ir placiau suzinoti apie blauzdu didinimo operacija implantai jei nori galiu parasyti.
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2012 04 23, 01:23)
..linkiu is sirdies, kad pavyktu.

aciu labai uz palaikyma.

judita, as cia paziadziau su tokia nemokama nuotrauku koregavimo GIMP programele. Ir jei rezultatas butu panasus + riebalu nusiurbimas, tai buciau labai labai patenkinta. Aisku forma blauzdu nebus tokia kokia nupiesiau, bet bent storumas panasus turetu but.
Atsakyti