Labas merginos ir as su ta pacia beda gyvenu Mano nuomone man reiketu implantu gal kuri daretes sia operacija? Labai prasau pasigalinkite sia informacija
O kur rasti nuotraukelias kur jus sudeja po ir preis operacija Esu naujoke todel dar nemoku naudotis
Sekmes visos
sveikutės- aš kiek išanalizavau savasias kojeles- tai mano nesusiglaudžia keliai. ir impantai nepadėtu- nebent ju reiktu "prigrusti" nemaža kieki . nors jei butu nedidelis kreivumas tikrai noreciau tik implantu. nes lyginant su operacija - butu paprasciau. ir sveikimo požiūriu.
Doniukui jau nuėmė aparatus, ar Doniuk planuoji juos nuomuoti?
brandinu minty iš rimto darytis operacija. tiek gyvenimo pravaikšciojau su toookiu kompleksu ir prisiklausiau tiek "komplimentu". nebesu jauniklė - ale vistiek noreciau pasipuost kokia trumpute suknute. gyvenime nesu tokios vilkejusi del savo koju. manau kas tokias turi tas supras.
Doniukui jau nuėmė aparatus, ar Doniuk planuoji juos nuomuoti?
brandinu minty iš rimto darytis operacija. tiek gyvenimo pravaikšciojau su toookiu kompleksu ir prisiklausiau tiek "komplimentu". nebesu jauniklė - ale vistiek noreciau pasipuost kokia trumpute suknute. gyvenime nesu tokios vilkejusi del savo koju. manau kas tokias turi tas supras.
Labukas visoms Kiek zinau blauzdu didnimo operacija implantais daro gyd. Radzevicius ir kaina nuo 5000-8oooLt.Vis laukiu kada pavyks sutaupyti reikiama pinigu suma tai leksiu net negalvodama. Vis dar neturiu tiek pinigu o kaip zinote seis laikais sunku taupyti o vyro prasyti nedgistu Bet po kokiu metu sumele bus surinkta Nieko pati susitaupysiu Laukiu nesulaukiu tos dienos privargau slapstytis po placiomis kelnemis. Nejausti vasaros malonumu ir t.t ka cia ir bepasakosi juk visos zinom ka reiskia vasara turint tokias kojas.
Man labai smalsu gal kuri mergina jau yra pasidarius tokia operacija Labai idomu kaip viskas vyko ar skausminga ar dideli randai liko ir t.t.
Bukit geros atsiliepkite
Man labai smalsu gal kuri mergina jau yra pasidarius tokia operacija Labai idomu kaip viskas vyko ar skausminga ar dideli randai liko ir t.t.
Bukit geros atsiliepkite
Na kazkaip tiketi laiminga pabaiga mano atveju nesinori,nes tetis net nekalba su manim sia tema sako, kad sneku nesamones..Mama lyg ir duotu pinigeliu bet nenori priestarauti tecui. Zodziu tikriausiai tuoj pulsiu y didele depresija, gelbsti tik tai,kad egzaminai kabo ant nosies tad negaliu dbr imti ir nuleisti ranku.. Baigsiu mokykla, o paskui kas bus tas..Aisku vistiek kadanors pasidarysiu ta operacija,bet tai bus tik po kokiu 4-5metu,o as noriu dabar,kiek galima taip gyvent,kazkokia Dievo bausme. Nepykit, bet pasidariau visiška pesimiste.
Aukščiau nosį Zikute, jei tikrai nprėsi ir svajosi, vispas pavyks. Puikiai suprantu kad norisi čia ir dabar, na bet jei neišeina, tai reikia neprarast vilties ir toliau svajot. Gal ir tėtis per laiką supras tave, esi dar jauna, tikrai spėsi įgyvendint savo svajonę. Tėtis tikriausiai bijo, kad nebūtų kas blogai jo mylimai dukrai, tai natūralu, mano sesuo irgi buvo prieš, bet visi kiti palaikė, ji į mane pirmą mėnesį nnet žiūrėt negalėjo, sakė negali matyt kaip sveiki žmonės savo noru kojas laužosi bet su laiku su tuo susitaikė, pamatė, kad man to reikia, ir nuo to aš laiminga. Taigi linkiu kad ir tavo tėtis kada nors tave suprastų. Pasiūlyk jam kartu su tavimi nuvažiuoti konsultacijos, gal po pokalbio su gydytoju jis jaustis ramesnis ir suvoks kad tai nėra taip baisu kaip jam atrodo Na nenukabink nosies.
O dėl tų implantų, tai mergaitės pasižiūrėkit Nortway klinikoj, ten daro. man atrodo rusų tinklapį net visa operacija yra nufilmuota ir patalpinta, galima pasižiūrėti kaip ten viskas atliekama, na žinoma jei stiprūs nervai, nes ne kiekvienas tokius dalykus gali žiūrėt paieškokit, gal rasit, jei ne aš prie progos paieškosiu ir įmesiu nuorodą. tigi sėkmės visoms ir aukščiau nosis
O dėl tų implantų, tai mergaitės pasižiūrėkit Nortway klinikoj, ten daro. man atrodo rusų tinklapį net visa operacija yra nufilmuota ir patalpinta, galima pasižiūrėti kaip ten viskas atliekama, na žinoma jei stiprūs nervai, nes ne kiekvienas tokius dalykus gali žiūrėt paieškokit, gal rasit, jei ne aš prie progos paieškosiu ir įmesiu nuorodą. tigi sėkmės visoms ir aukščiau nosis
as zadu nuvaziuoti konsultacijai del implantu, tik va nezinau kada, gal po menesio kokio tik iseis, kadangi iki Vilniaus ar Kauno tolokai... na kai ka nors zinosiu papsakosiu. gal kuri tai padarys anksciau, butu idomu isgirsti.
Anil rase, kad buvo konsultacijose, tik va kazkur prapuole...
Northway klinikos filialas yra Kretingoje jei neklystu, pabandykit ten paskambint, gal ir ten atvažiuoja gydytojas konsultacijai, o info galit paskaityt čia: http://nmc.lt/lt/blauzdplastika/8802
va, pati paskaičiau, pabaigoj rašoma kad gydytojas konsultuoja ir Kretingoj
sėkmės
va, pati paskaičiau, pabaigoj rašoma kad gydytojas konsultuoja ir Kretingoj
sėkmės
Labukas visoms.Nenukabink nosie Juk dar esi jaunute siek savo svajones ir tikrai ji issipildys. As taip pat neturiu palaikymo is savo artimuju bet vistiek be paliovios galvoju ir taupau pinigus. Nor visi sutinka kad mano kokjos tikrai negrazios bet visi sako kam tau to reikia?Turi vyra vaikus ir gyvenk sau laiminga Bet tas kuris neturi sios problemos tas ir nesupras.Labai gerai prisimenu kai viena vasara buvom prie juros su seima ir mane vieni vaikinukai isvadino "boba su kupranugario kojom" Dar ir siandien girdziu siuos zodzius Bet tikrai isaus ta diena kai kupranigario koju neliks. Mano kojos nera kreivos tik blauzdos kudos Kaip as sakau kaulas ir skura jokio raumenuko jokio lasinuko Slaunys normalios pagal mane todel as manau man reikia implantu Del to rusisko tinklarascio as ji jau senokai aptikus ir tai mane skatina dar labiau save riboti ir kaupti pinigelius Tai tikrai nuostabus hirurgu darbai ir video maciau
O pas Radzeviciu tai tikrai vaziuosiu pasikonsultuoti ti nezinau kada. Vis noriu daugiau pinigu turet kad reikalui esant butu galima kuo greiciau planuoti operacija.
Jei kam idomu pasiziurekite Sugihara klinika ten deda implantus.
O pas Radzeviciu tai tikrai vaziuosiu pasikonsultuoti ti nezinau kada. Vis noriu daugiau pinigu turet kad reikalui esant butu galima kuo greiciau planuoti operacija.
QUOTE(judita905 @ 2012 04 16, 08:46)
Labukas visoms.Nenukabink nosie Juk dar esi jaunute siek savo svajones ir tikrai ji issipildys. As taip pat neturiu palaikymo is savo artimuju bet vistiek be paliovios galvoju ir taupau pinigus. Nor visi sutinka kad mano kokjos tikrai negrazios bet visi sako kam tau to reikia?Turi vyra vaikus ir gyvenk sau laiminga Bet tas kuris neturi sios problemos tas ir nesupras.Labai gerai prisimenu kai viena vasara buvom prie juros su seima ir mane vieni vaikinukai isvadino "boba su kupranugario kojom" Dar ir siandien girdziu siuos zodzius Bet tikrai isaus ta diena kai kupranigario koju neliks. Mano kojos nera kreivos tik blauzdos kudos Kaip as sakau kaulas ir skura jokio raumenuko jokio lasinuko Slaunys normalios pagal mane todel as manau man reikia implantu Del to rusisko tinklarascio as ji jau senokai aptikus ir tai mane skatina dar labiau save riboti ir kaupti pinigelius Tai tikrai nuostabus hirurgu darbai ir video maciau
liaba. taip viena kliūtis yra pinigai. ir aš nelabai sakau savo vyrui tikros sumos. bet kaip sakoma- kojinei - turiu savu ir tik dėl tu gražesniu kojeliu...
QUOTE(ingabag @ 2012 04 15, 19:49)
as zadu nuvaziuoti konsultacijai del implantu, tik va nezinau kada, gal po menesio kokio tik iseis, kadangi iki Vilniaus ar Kauno tolokai... na kai ka nors zinosiu papsakosiu. gal kuri tai padarys anksciau, butu idomu isgirsti.
laba - žinai ir man iki Vilniaus ar Kauno toliau,nei iki Kretingos. pamačiau kad balandžio mėnesį atvažiuoja gyd.konsultuot- paskambinau - deja -teko prisiregistruot tik birželio mėnesiui. ingabag parašyk man i až iš kurio krašto kilusi- butų įdomu aptart ta pačia tema.
Sveikutes, naujai prisijungusios, matau nauja karta "auga" - tu, kurios desis implantus...saunu, kad ir kitokio budo rezultatu ir patirties turesim, bus idomu palyginti abieju budu operacijos, gijimo ir rezultatu patirtis...Tad linkiu jums merginos kooperuotis ir kartu siekti bendro tikslo, tuo paciu artimai susidraugaujant tarpusavyje
as tai labai dekinga likimui, kad del koju suradau keleta nuostabiu draugiu ir pazistamu tikiuosi dar ilgai nenutruks musu rysys.....
na, o man beliko vos pora paru iki aparaciuku nuemimo (tikiuosi, tfu tfu tfu )....laukiu nesulaukiu...gaila tik, kad nuo siol nebegalesiu prognozuoti oru - nes bunant su aparatais labai gerai "atspedavau" kada bus lietus
na sekmes merginos, lauksim naujienu kas ka suzinosit, labai prasom dalintis informacija, nes bendrom pajegom bus lengviau pasiekti savo tikslu!
as tai labai dekinga likimui, kad del koju suradau keleta nuostabiu draugiu ir pazistamu tikiuosi dar ilgai nenutruks musu rysys.....
na, o man beliko vos pora paru iki aparaciuku nuemimo (tikiuosi, tfu tfu tfu )....laukiu nesulaukiu...gaila tik, kad nuo siol nebegalesiu prognozuoti oru - nes bunant su aparatais labai gerai "atspedavau" kada bus lietus
na sekmes merginos, lauksim naujienu kas ka suzinosit, labai prasom dalintis informacija, nes bendrom pajegom bus lengviau pasiekti savo tikslu!