Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 4 ir laiminga pasakos pabaiga

sveikos prisijungusios, ech ir saphyra 4u.gif smagu, kad mus atranda vis naujos merginos, is savo patirties zinau, kad vien tas jausmas, kad esi toks ne vienas, priduoda kazkiek stiprybes...

saphyra, parasysiu tau i az del nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
Na vis del to nenuejau pas ta daktare..nei ji man duos ten koky siuntima nei ka..Geriau paciai planuotis viska ir dziugu, kad atsiranda palaikanciu ir norinciu padeti. ačiu jums merginos wink.gif)
Atsakyti
Jei tikrai esi pasiryzusi siam drasiam zingsniui, Zikute, mes tau tikrai padesim kuom galesim ir palaikysim!
Atsakyti
Sveikos merginos, perskaiciau visas temas nuo pacios pirmos, labai buvo idomu, nes sijono jau nuo vaikystes nenesiojau del tu nelemtu koju smile.gif Tai paskatino ieskoti daugiau informacijos ir radau rusu tinklapyje apie tikra ir netikra koju kreivuma.
http://beautylegs.ru/info.html
Pas mane taip iseina netikras, nes keliai susiglaudzia, tik tarp blauzdu tarpas ir ta operacija man turbut nepadetu..., bet blauzdu implantai tai tikrai butu iseitis.
Kai paziurejau sias nuotraikas tai tikrai tuom itikejau:
http://beautylegs.ru/foto.html
Gal atsilieps kas nors kas dejosi implantus. Kazkaip susidariau nuomone, kad Lietuvoje tai nepopuliaru.. O del plysimo, tai labai jau stiprus suzalojimas turi buti nes jis dedamas po raumeniu, o be to ten dedamas silikonas neisbega, jis gali tik perlusti. Tai nera uzpildytas skysciu maiselis kaip dedama i krutis, o vadinamas "plastmasinis" silikonas. Taigi del mirties del jo baimiu neturetu buti, tik del keitimo po kazkiek metu.
Gal kas domejotes tuom ir zinote koks chirurgas yra dares tokias operacijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabag: 29 kovo 2012 - 20:15
Sveikute, Ingabag,

labai dekui uz tikrai naudingas nuorodas, manau toms merginoms, kurios turi netikraji kreivuma, jos tikrai suteiks vilties ir galimybe taip pat tureti normalesnes kojas....perziurejau to puslapio galerija, ir daugeliu atveju, kojytes po implantu sudejimo atrodo tikrai gerai thumbup.gif
pas mus ne tik nepopuliaru implantu dejimas i kojas, bet ir kaulu tiesinimo operacijos....deja...ne taip kaip Rusijoj....
as pati tikrai kazkurios klinikos puslapyje apie blauzdu implantus radau kazkada pries kelis metus, bet dabar nepamenu...bet berods kazkuri Vilniuje....
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2012 03 29, 22:12)
Sveikos merginos, perskaiciau visas temas nuo pacios pirmos, labai buvo idomu, nes sijono jau nuo vaikystes nenesiojau del tu nelemtu koju smile.gif Tai paskatino ieskoti daugiau informacijos ir radau rusu tinklapyje apie tikra ir netikra koju kreivuma.
http://beautylegs.ru/info.html
Pas mane taip iseina netikras, nes keliai susiglaudzia, tik tarp blauzdu tarpas ir ta operacija man turbut nepadetu..., bet blauzdu implantai tai tikrai butu iseitis.
Kai paziurejau sias nuotraikas tai tikrai tuom itikejau:
http://beautylegs.ru/foto.html
Gal atsilieps kas nors kas dejosi implantus. Kazkaip susidariau nuomone, kad Lietuvoje tai nepopuliaru.. O del plysimo, tai labai jau stiprus suzalojimas turi buti nes jis dedamas po raumeniu, o be to ten dedamas silikonas neisbega, jis gali tik perlusti. Tai nera uzpildytas skysciu maiselis kaip dedama i krutis, o vadinamas "plastmasinis" silikonas. Taigi del mirties del jo baimiu neturetu buti, tik del keitimo po kazkiek metu.
Gal kas domejotes tuom ir zinote koks chirurgas yra dares tokias operacijas?

sveikute, na as atsakysiu trumpai, pati zadejau det implantus, bet mano gydytojas zadejes det nuluzo pris operacija ranka, ta gal biuvo man zenklas, kad nesidaryt tokios peracijos, o tiesinima.tad as buvau pas vitku.vitkus klini. ten daro gydytojas vienas ir nortway klinikoj daro. kainos panasios. gal kiek pigiau nortway, ir man malonesnis gydytojs Nortway pasirode, bet as jau laika Vitkus klinicoj buvau sutarus ir buvau jau tyrimus pasidarius. man nedidlis tarpelis tarp keliuku buvo, bet buvo jis tad aciu Divui radau netycia igi per atsitiktinuma ta gydytoja...tai buvo lyg likimas....jei nuo pirmos skaitei temos zinai. smile.gif
tad sekmes kokia operacija bepasirinktum, kad tik padetu, butum laiminga...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2012 03 29, 23:42)
sveikute, na as atsakysiu trumpai, pati zadejau det implantus, bet mano gydytojas zadejes det nuluzo pris operacija ranka, ta gal biuvo man zenklas, kad nesidaryt tokios peracijos, o tiesinima.tad as buvau pas vitku.vitkus klini. ten daro gydytojas vienas ir nortway klinikoj daro. kainos panasios. gal kiek pigiau nortway, ir man malonesnis gydytojs Nortway pasirode, bet as jau laika Vitkus klinicoj buvau sutarus ir buvau jau tyrimus  pasidarius. man nedidlis tarpelis tarp keliuku buvo, bet buvo jis tad aciu Divui radau netycia igi per atsitiktinuma ta gydytoja...tai buvo lyg likimas....jei nuo pirmos skaitei temos zinai. smile.gif
tad sekmes kokia operacija bepasirinktum, kad tik padetu, butum laiminga...

Sveika, skaičiau saziningai nuo pradziu ir zinau koki tau sunku paiesku kelia teko nueiti ir kiek merginu del tavo pastangu dabar pasidare operacijas ir dziaugiasi dailiomis kojytemis. Zaviuosi ir lenkiu galva 4u.gif
Noriu paklausti, ar neklausei gydytoju apie blauzdu implantu dejimo patirti? Ar daro tai musu lietuvaites? Labai jau nesinori buti ta "bandomaja"... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2012 03 30, 05:57)
Sveika, skaičiau saziningai nuo pradziu ir zinau koki tau sunku paiesku kelia teko nueiti ir kiek merginu del tavo pastangu dabar pasidare operacijas ir dziaugiasi dailiomis kojytemis. Zaviuosi ir lenkiu galva  4u.gif 
Noriu paklausti, ar neklausei gydytoju apie blauzdu implantu dejimo patirti? Ar daro tai musu lietuvaites?  Labai jau nesinori buti ta "bandomaja"... g.gif

Sveikos mergaites wink.gif, mane irgi domina sita operacija. Laukiam gal atsiras daugiau tokiu kaip mes besidominciu smile.gif Idomu kaip sekasi Ilgakasei ir Doniukui?
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos visos mielosios bigsmile.gif
Labai norėčiau prie Jūsų prisijungti,nes esu tokio pat likimo- obuolys-t.y. mano kojos yra 0. na tokios kaip obuolys. verysad.gif
bet svarbiausia,kad aš čia radau didelį PALAIKYMA ir SUPRATIMA.ir ypač tada- kada to labiausiai reikia. tai yra prieš ir po kojų operacijos. tik to vedama parašiau į foruma. gal būt kad to palaikymo trūksta is artimuju kai kada. is karto supratau- "apsisaukeliu" i savo rata nepriimate. ir gerai.beskaitant visu zinutes- atrodo kad tapote geriausiomis draugemis (na tos kurios daretes operacijas ypac). 4u.gif 4u.gif 4u.gif taigi Sekmes visoms svajoniu link. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera11: 12 balandžio 2012 - 09:34
Sveikos
QUOTE(rugiagele11 @ 2012 04 08, 09:37)
Sveikos mergaites wink.gif, mane irgi domina sita operacija. Laukiam gal atsiras daugiau tokiu kaip mes besidominciu smile.gif Idomu kaip sekasi Ilgakasei ir Doniukui?

Mane irgi domina koju implantai g.gif Manau uztektu ju, kad mano kojos atrodytu tiesios. Tik nesu girdejusi, kad kas butu pasidares tokia operacija...
Atsakyti
Labas naujokės ir visos senbuvės smile.gif štai ir sulaukėm pavasario biggrin.gif Tuoj Ilgakasė papildys mūsų, išpildžiųsių savo svajonę, ratelį ir lauksim kitos laimongos pasakos pabaigos. Kada raseliukste kada planuoji grįžti operacijai? gal jau su gydytoju susirašei? Parašyk kaip ten tavo reikaliukai su planais, manau bus įdomu toms kurios seka šį forumą ax.gif Dooniuk, o kaip tau sekasi po aparatų nuėmimo? Ar jau sulenki normaliai kojytes? gal jau lakstai kaip stirna biggrin.gif Oj kaip smagu kad mūsų vis daugėja. sėkmės naujokėms, ir žinokit, kai labai labai nori ir tiki, svajonės pildosi mirksiukas.gif
Atsakyti