Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai sparčiai auga :)

QUOTE(Katu @ 2011 12 10, 19:05)
Sveikinimai Jusu seimynai  wub.gif 

Laikykites nuo visu ligeliu ir problemeliu  4u.gif
Mes turbut su savo tempais tai Kaledu sulauksim biggrin.gif

QUOTE(elenuxus @ 2011 12 10, 19:06)
Vau...skaitant sirdis virpejo...aciu D kad viskas gerai baigesi.Sveikinimai dideliausi  clap.gif  clap.gif  clap.gif Dabar stiprybes, kantrybes ir sveikatytes  mirksiukas.gif
Jeckau kai jau pasiilgau mazo kudikelio...jau tokie dideli man tie karapuzai atrodo  mastau.gif Tik kai mieganti ant ranku mazaji laikau pasijaucia jo tas mazumas, kudikiskumas ir taip gera dar palaikyti, pasupuoti...  wub.gif

ačiū už sveikinimus smile.gif

Katu, laukiam laukiam naujienų biggrin.gif

aš išvažiuodama palikau tokį atrodo dar mažą savo trečią bernužėlį, o grįžus radau toookį dičkį smile.gif ech...
Atsakyti
Nugi, papasakokit ar pas jumi yra toks bjaurus metas, kai vaikas viska neigia g.gif Prasidejo kazkoks gincu periodas doh.gif Net ir del paprasciausiu dalyku.Kiba vaikas taip savo nuomone reiskia?Ech...tokios smulkmenos o taip vargina...kol susitariam atrodo kad buciau bulviu lauka nukasus doh.gif Su mazuoju jau lengviau darosi, negu su dicke.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 12 15, 14:07)
Nugi, papasakokit ar pas jumi yra toks bjaurus metas, kai vaikas viska neigia  g.gif Prasidejo kazkoks gincu periodas  doh.gif Net ir del paprasciausiu dalyku.Kiba vaikas taip savo nuomone reiskia?Ech...tokios smulkmenos o taip vargina...kol susitariam atrodo kad buciau bulviu lauka nukasus  doh.gif Su mazuoju jau lengviau darosi, negu su dicke.

ai aš tau jau ir nebežinau, kuriam kokia krizė pas mus prasidėjus pasibaigus ar įsibėgėjus biggrin.gif jei vienas aprimsta, tai žiūrėk kitas pradeda cool.gif Ernestas kaip visada ko nors paprašytas atsikalbinėja ir sugeba nemokėt eit, atsikelt, paimt pasiekt ir t.t. bet bent jau didžiosios isterikos aprimę... bet dabar trečiajam užėjęs kažkoks krizinis periodas, kai viskas yra ne ne ir ne.... tai aš pastoviai bent jau į vakarą jaučiuosi labai nuvargus ir noriu, kad tik greičiau ateitų miego metas ax.gif
Atsakyti
Mane tie gincai, aiskinimaisi, kartojimai po simta kartu labiausiai ir vargina...atrodo issunkia ir vakare nieko nebesinori, nebera nuotaikos, norisi tik tylos ir ramybes...ech...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 12 15, 19:43)
Mane tie gincai, aiskinimaisi, kartojimai po simta kartu labiausiai ir vargina...atrodo issunkia ir vakare nieko nebesinori, nebera nuotaikos, norisi tik tylos ir ramybes...ech...

tas tiesa ax.gif mane tai MB geležine letena pastoviai vadino, jam vis atrodė, kad aš per griežta vaikams ir daug ko jiems neleidžiu.... bet va kai su mažąja gulėjom ligoninėj ir jam galų gale teko vienam su jais daugiau kaip savaitę pabūt, vieną vakarą išgirdau - neįsivaizduoju kaip tu viena su jais susitvarkai!!! lotuliukas.gif sakau kas čia tau nutiko, taigi nieko neveiki, TIK su vaikais būni biggrin.gif
Atsakyti
Aha...TIK biggrin.gif
Atsakyti
Katu šilčiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Papasakok, kaip sekasi? ax.gif
Atsakyti
Oooo, tai JAU? bigsmile.gif

Aha, pamaciau parasa 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Sekmadieni issilukstenom, dabar pratinames gyvent kartu, ir eilini karta problemos su maitinimu, bet spaudziam maximuma...

H pirmadieni susikalde alkune, antradieni ikiso ja i gipsa. Taip, kad namie du beibiukai, kuriuos reik maitint, aprengt, pavalyt uzpakaliukus ir pan... Aisku, dar ir del leliuko stresuoja, ypac isterikuoja, kai jis verkia, elgias baisiai, bet turetu praeit - visiems gi reik apsiprast prie nauju salygu smile.gif

Pats gimdymas palyginus lengvas, greitas, nors pasiprasiau epiriuro gale, jei ne jis, buciau gal pagimdzius per 2 val, o dabar uztrukom 5 biggrin.gif Vist tiek - kapeikos.
Visa kita normos ribose, kad tik su maitinimu susitvarkytu. Mergaite ne tokia inoringa, kaip H blush2.gif
Atsakyti
O, geras, tai sestadieni parasei kad tokiais tempais iki kaledu islauksit, o sekancia diena mergicka nusprende nelaukt iki kaledu biggrin.gif Nu smagu...kaip miela, kaip sveikinu ir kaip ilgiuos tokio mazyyycio zmogeliuko wub.gif
Linkiu kad viskas kuo greiciau susitvarkytu tiek su maitinimu, tiek su vyresnele 4u.gif
Atsakyti
Katu sveikinimai sulaukus dukružės 4u.gif wub.gif
linkiu, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 12 17, 18:34)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif
Sekmadieni issilukstenom, dabar pratinames gyvent kartu, ir eilini karta problemos su maitinimu, bet spaudziam maximuma...

H pirmadieni susikalde alkune, antradieni ikiso ja i gipsa. Taip, kad namie du beibiukai, kuriuos reik maitint, aprengt, pavalyt uzpakaliukus ir pan... Aisku, dar ir del leliuko stresuoja, ypac isterikuoja, kai jis verkia, elgias baisiai, bet turetu praeit - visiems gi reik apsiprast prie nauju salygu smile.gif

Pats gimdymas palyginus lengvas, greitas, nors pasiprasiau epiriuro gale, jei ne jis, buciau gal pagimdzius per 2 val, o dabar uztrukom 5 biggrin.gif Vist tiek - kapeikos.
Visa kita normos ribose, kad tik su maitinimu susitvarkytu. Mergaite ne tokia inoringa, kaip H  blush2.gif

Didziausi sveikinimai susilaukus mazyles. Gime ta pacia diena kaip mano Kornelija pries 4 metus smile.gif

Papildyta:
grakshtuole irgi sveikinimai susilaukus mazyles.
Atsakyti