Įkraunama...
Įkraunama...

Leidimas įkeisti gyvenamąją patalpą

ačiū už nuorodą, aš jau vieną pirkau prašymą pas advokatę už 70 lt blink.gif kad leistų butą parduot, o dabar dėl įkeitimo bandysiu pati prasisukt cool.gif bet su tom kacialiarinėm žiurkėm sunku, oi sunku doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas susidūrėte su tookia problema: aš su nepilnamete dukra esame registruotos kitame rajone, dabar perkame namą Vilniaus rajone. Turto neturime, todėl įkeičiame bankui perkamą namą. Reikia teismo leidimo įkeisti turtą. Į kurį teismą man kreiptis? Ten, kur deklaruota gyvenamoji vieta?
Atsakyti

siame leidinyje zingsnyje 8 viskas gan issamiai aprasyta. Manau, kad turetu padeti

My Webpage
Atsakyti
sveikos merginos,
gal kuriai neseniai teko pildyti prasyma, del leidimo ikeisti buta(kai yra nepilnameciu vaiku). as visai susipainiojau doh.gif del deklaravimo vietos. ar reikia pries einant i teisma prisiregistruoti naujam bute(kuri norim ikeisti) ar pildant prasyma tinka pazyma-kur dabar esam registruoti.
aciu
Atsakyti
Musu dar laukia sita biurokratine procedura.. verysad.gif

Parasykit kaip sekesi, kad nekartot tu paciu klaidu ir sutaupyt laiko bei nervu...

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien jau pridaviau visus dokumentus, belieka laukti teismo sprendimo
Atsakyti
mums teismo sprendimas jau buvo kita darbo diena nuo dokumentu pridavimo. Svarbiausia yra pateikti visus dokumentus.
nesti reikia i teisma pagal gyvenamaja vieta, o ne registravimo smile.gif

ir nesuprantu kodel einat pas tuos advokatus? kam moketi pinigus uz keliu dokumentu surinkima ir atsvietima smile.gif o prasymo forma yra internete smile.gif
Atsakyti
kokiu tiksliai dokumentu reikia teismui? ir i ka kreiptis teisme?

jeigu as perku buta Vilniuje, bet galiu gyventi su vaiku tevu bute Vilniuje, ar tada irgi reikalingas teismo sprendimas ikeisti perkama buta?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas gali atsakyti, kas išduoda pažymą apie pajamas? (reikia tokios pažymos būsto įkeitimo leidimui gauti teisme).
Atsakyti
QUOTE(Lina.vo @ 2012 12 20, 14:18)
Sveiki,

gal kas gali atsakyti, kas išduoda pažymą apie pajamas? (reikia tokios pažymos būsto įkeitimo leidimui gauti teisme).

darboviet buhalterija, ka tik paemiau smile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif gal kas pasakys, ka rase prasymo formoje, kaip bus uztikrintos vaiko gyvenimo, mokymosi, sveikatos apsaugos ir kitos salygos? ax.gif ir dar vienas klausimas - jeigu esu motinystes atostogose, kokia is darbovietes pazyma turetu buti? Jog esu motinystes atostogose? ..... g.gif
Atsakyti
Jei perkama busta noriu ikeisti
Šeimos nera.
tada nereikia teismo leidimi ? Ar vistiek reikia pristatyti seimynine padeties popierių
Atsakyti