QUOTE(kysa000 @ 2012 03 21, 09:26)
nuejus prie kasu klausiau kame cia reikalas, tai man pasake kad internetu parduodamas tik ribotas bilietu kiekis ir jis greit isparduodamas, tad jei ner, reiskia nebera....
bet jei jums kelione uz 3menesiu tai tikrai keista...
Svarbiausia kokiu nors būdu į Eifelį patekti, nes dukrai būtų tikras smūgis....
QUOTE(vejas111 @ 2012 03 21, 10:30)
Eilės didelės tik keltis liftu nuo apačios. Jeigu lipti kojytėmis iki 2 aukšto (kas visai paprasta sveikam žmogui), tai eilė vasarą savaitgalį po pietų buvo 15 min. Man neatrodė ilgai. O antrame aukšte jau visi laukia bendroje eilėje - ir tie, kurie pakilo liftu, ir tie, kurie užlipo.
Idėja, dėl lipimo laiptais
QUOTE(Elodie* @ 2012 03 21, 20:46)
AS tai daryciau kaip rase viena forumiete, pirkciau bilietus lipti peskom i 2a auksta, o jame ir nusipirktumet bilietus liftui iki pat virsaus - eiles ten minimalios, Galu gale, gal planuojama diena pasitaikys lietus, rukas ar prastas matomumas ir nuspresit, akd uztenka antro auksto. Beja, norintiems nusifotografuoti Paryziaus fone, rekomenduoju butent 2a auksta. Paciame virsuje padaryti kokybiska foto su muiline neiseis, palikite tai profesionalams
O ir siaip, antras aukstas yra pakankamai aukstai, kad atsiskleistu centrine miesto panorama, bet ne per aukstai, kai pastatai jau susilieja i viena mase.
Ačiū už pagalbą ir patarimus
Reikia dar viską pasinagrinėti ir susikonspektuoti nuo temos pradžios
Sudėtingai man atrodo tas Paryžiaus visuomeninis transportas
Ir dar, norėčiau patarimų...
Paryžiuj būsim su šeima pora dienų. Jis - mano dukters svajonių miestas. Aišku, kad per pora dienų mes visko neaplėksim, na, net ir nesiruošiam. Bet ką išskirtumėt labiau... Kas įstrigo... ką vertėtų pamatyti (turbūt kvailas klausimas)...
Dabar planas toks: Eifelio bokštas, plaukti Sena, pasivaikščioti Eliziejaus laukais...