Doruta, o tam viesbutuke kur buvot apsistoje vaikams 2 m. amziaus tikiuos nemokamai?
QUOTE(Andzeja @ 2012 02 28, 11:09)
Doruta, o tam viesbutuke kur buvot apsistoje vaikams 2 m. amziaus tikiuos nemokamai?
Vaziavome be dukros. Tai nesidomejau.
Bet va radau: Nemokamai! Visi jaunesni kaip 2 metų amžiaus vaikai gali būti apgyvendinti nemokamai, jei pristatomos vaikiškos lovelės.
Nėra galimybių pristatyti papildomą lovą.
Vaikiškų lovelių kambaryje gali būti pristatyta ne daugiau kaip 1.
Klientui pageidaujant gali būti pristatyta papildoma lova ar vaikiška lovelė. Viešbutis turi patvirtinti galimybę įgyvendinti tokį užsakymą.
QUOTE(justemur @ 2012 02 28, 00:41)
sveiki, iškeliaujam ir mes pirmadienį į Paryžių su drauge viešbutį šalia Luvro radom per booking.com , dviem parom , dvivietis kambarys kainavo po 133lt žmogui, tad 266lt, susidarėm preliminarius maršrutus kiekvienai dienai, tik iškilo klausimas dėl Monmartro - pasirinkome jį aplankyti naktį (kadangi mulen ružas ir t.t) , bet nemažai neigiamų atsiliepimų skaičiau dėl saugumo ir pan, tai kaip ten yra ištikrųjų?
kitas dalykas...draugė turi tokią svajonę parūkyti sėdint kur nors šalia eifelio ar įmanoma toks dalykas? nes girdėjom, kad draudžiama rūkyti viešose vietose gal kas iš patirties pasakys?
AČIŪ
kitas dalykas...draugė turi tokią svajonę parūkyti sėdint kur nors šalia eifelio ar įmanoma toks dalykas? nes girdėjom, kad draudžiama rūkyti viešose vietose gal kas iš patirties pasakys?
AČIŪ
Mano mamukas parūkė dienos metu prie Eifelio, ten yra toks parkelis su suoliukais, tai ramiai sau traukė dūmą, kol aš fotkinau bokštą Ir šiaip rūkė beveik visur lauke, niekas jokių pastabų nepasakė
Kad kazin ar is vis draudziama rukyti viesose vietose Paryziuje? Buvau rugseji ir gyvenime tiek rukanciuju nesu macius, kiek buvo ten.
As nerukau, tai niekad neatskreipiau demesio, bet gal turima omeny viesas istaigas - maitinimo istaigas, barus, restoranus, uzeigas ir pan.? O ne gatves ir pan
Merginos, o kazin kokia mazdaug kaina butu taxi nuo oro uosto iki Paryziaus? Gal jeigu musu daug labiau apsimoka imti taxi nei vaziuoti autobusu?
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 29, 08:24)
Merginos, o kazin kokia mazdaug kaina butu taxi nuo oro uosto iki Paryziaus? Gal jeigu musu daug labiau apsimoka imti taxi nei vaziuoti autobusu?
is kokio orouosto?
Sveikos merginos, as cia uzmaciau kalbant apie Eurostar traukinius, man idomu Londone Patricko berods stotele kurioje vietoje randasi? na ta prasme kaip iki jos dasigaut is Londono orouosto( bet kurio), nuo kurio orouosto butu arciausiai ir kiek tai laiko uzimtu? Galvojam i prancuzija su juo vaziuot, svarstom visus varijantus.Aciu
QUOTE(Milux @ 2012 02 29, 11:45)
is kokio orouosto?
Sveikos merginos, as cia uzmaciau kalbant apie Eurostar traukinius, man idomu Londone Patricko berods stotele kurioje vietoje randasi? na ta prasme kaip iki jos dasigaut is Londono orouosto( bet kurio), nuo kurio orouosto butu arciausiai ir kiek tai laiko uzimtu? Galvojam i prancuzija su juo vaziuot, svarstom visus varijantus.Aciu
BEAUVAIS, berots is Kauno i si oro uosta skrenda...
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 29, 08:50)
BEAUVAIS, berots is Kauno i si oro uosta skrenda...
brangu nes jis gan toli, cia va raso kad 140e iki Paryziaus tik idomu iki kokios vietos butent, o juk jum reikia dar kad iki viesbucio.
http://www.aeroportb...xi.php?lang=eng
QUOTE(Milux @ 2012 02 29, 11:57)
brangu nes jis gan toli, cia va raso kad 140e iki Paryziaus tik idomu iki kokios vietos butent, o juk jum reikia dar kad iki viesbucio.
aciu
QUOTE(Milux @ 2012 02 29, 10:57)
Bet kazkas lyg rase, kad 50-70 euru
QUOTE(Milux @ 2012 02 29, 08:45)
is kokio orouosto?
Stotis Londone, is kurios Eurostar isvaziuoja, vadinasi St.Pancras. Is ten pat vazineja traukiniai i Luton oro uosta. Kelione trunka apie 35 ar 40min man atrodo.