Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius X tema

QUOTE(doruta @ 2012 02 07, 13:57)
O as ieskojau balandzio galui pigiu bilietu ir kol kas nera.. Kaip suprantu veliau bus.. Pigius bilietus paleidzia dvieju men laikotarpiui? Taip supratau?  g.gif
Sausio gale mes irgi mokejom 400lt dviems i abu galus. 900lt laaabai daug!
Viesbuti irgi radom dviem nakvynem uz 440Lt. Nuo Eifelio 700m, prie pat metro stotele. Viesbutukas neprabangus, bet tvarkingas. smile.gif
Dar labai idomu kiek vakariene kainavo "Pompidou" centro restorane?

gal galit viesbucio nuoroda pasidalinti?
Atsakyti
Kambariukas daug kuklesnis, nei cia idetos foto.
Viesbutis
QUOTE(b.kite @ 2012 02 07, 16:36)
gal galit viesbucio nuoroda pasidalinti?

Atsakyti
tai kiek supratau paskutines minutes skrydžiu bilietai būna pigūs? O,aš maniau visai nedaug sumokėjom,nes nuėje i pirma agentūra tai buvo paskaičiuota 1100lt. doh.gif O, jus čia erzinat su 400lt srydžiū bilietais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 02 07, 17:11)
tai kiek supratau paskutines minutes skrydžiu bilietai  būna pigūs? O,aš maniau visai nedaug sumokėjom,nes nuėje i pirma agentūra tai buvo paskaičiuota 1100lt. doh.gif O, jus čia erzinat su 400lt srydžiū bilietais. g.gif

Ne i agenturas reikia vaikscioti, o ieskoti internete.
Populiariausias tinklapis: makalius.lt
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 02 07, 17:11)
tai kiek supratau paskutines minutes skrydžiu bilietai  būna pigūs? O,aš maniau visai nedaug sumokėjom,nes nuėje i pirma agentūra tai buvo paskaičiuota 1100lt. doh.gif O, jus čia erzinat su 400lt srydžiū bilietais. g.gif

ne, ne paskutinę. aš gal spalį kokį pirkau.
kokia ryanair pigių bilietų išmetimo sistema aš nenutuokiu, bet pati žmogui daugiau 150-200 nusiteikus nemokėti, žinoma žiūrint kur skrendi, tai aš perkant bilietus ir laikaus tokios normos ir tikrai visada būna ta kaina kokios nori. aišku kitas klausimas kai ieškai konkrečiai datai ir t.t.
Atsakyti
na žiurinėjome ir internete panašios kainos buvo,aišku Makalius.lt nežinojau bet kitur peržiurėjau nieko panašaus i 400lt schmoll.gif nebuvo.Gal mūsu skrydis papuliarus vasario 13-16d g.gif Na kita kart ieškosime pigesniu skrydžiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 02 07, 17:32)
na žiurinėjome ir internete panašios kainos buvo,aišku Makalius.lt nežinojau bet kitur peržiurėjau nieko panašaus i 400lt schmoll.gif  nebuvo.Gal mūsu skrydis papuliarus vasario 13-16d g.gif Na kita kart ieškosime pigesniu skrydžiu. ax.gif

ir šią akimirką perkant tomis dienomis mažiau kainuotų. tikrai turėkit kantrybės kitą kart, pigios oro linijos skraidina pigiai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2012 02 07, 18:38)
ir šią akimirką perkant tomis dienomis mažiau kainuotų. tikrai turėkit kantrybės kitą kart, pigios oro linijos skraidina pigiai wink.gif  4u.gif

manau ne kantrybės,bet patirties. smile.gif
Atsakyti
Laba visiems, mes pries dienele grize is Paryziaus smile.gif Didelis dekui uz patarimu ir ispudziu gausa, jie tikrai praverte ir palengvino ruosiant namu darbus.
Payziuje salta smile.gif ir manau tikrai tokiu metu laiku nebevaziuociau. O bet taciau kai pirkom bilietus prognozes buvo labai viliojancios + 10 laipsniu. Del salcio neveike Paryziaus katedros bokstas, nekele keltuvai i virsutini Eifelio boksta, o vakarais nuo Senos dvelke dregme ir gusingas vejas, tad plaukt vakariniu reisu po upe nesinorejo. Is viesbucio iseidavom anksti ryte ir iki pat vakaro klaidziodavom po Paryziu, uzsukdavom i kavinuke pasisildyt ir kavutes atsigert. Siaip smagu, taciau dalies grazumo tikrai nematem ir neuzuodem... smile.gif Pora vakaru vakarieniavome Lotynu kvartalo restoraneliuose. Ispudi paliko didelis ir puosnus miestas, begaliniai grazios baznycios ir ispuosti mini architekturos detalemis namu fasadai. Metro tikrai paprastas, uzkandiniu ir kavinukiu begalo daug, sviezios bandeles kepamos kelis kart per diena....mmmm labai skanu smile.gif
Vaziuosim i Paryziu dar karteli pavasarejant ar rudenejant kai dar oras leis pasedet prie Senos pakarantes, vakarais padrypsot ant zoles ir paspoksot i Eifeli, skverelyje isgert vyno, niekur neskubant.... wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mastom apie kelione i paryziu.
Gal kas esat bandziusios isigyti Paris Pass ?
Kazin ar verta ?
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 02 07, 19:13)
manau ne kantrybės,bet patirties. smile.gif

Butent patirties. Ir siaip jau reikia nemazai laiko pakabeti internete, kad pagauti tuos bilietus, kur iki 100 Lt i Paryziu kainuoja biggrin.gif .
Ir ieskoti reikia ne vienam puslapy. Geras puslapis paieskoms. Azuon. com. Mokama, bet tikrai apsimoka sumoketi , nes pasiulymu galima rasti tikrai labai geru
Papildyta:
QUOTE(ner_gla @ 2012 02 12, 10:53)
Sveiki,

Mastom apie kelione i paryziu.
Gal kas esat bandziusios isigyti Paris Pass ?
Kazin ar verta ?

Jeigu bus daug lankomu objektu, vazinejimo,kitokiu atrakciju- pasai visada apsimoka. Tiesiog pasiziurekit ka ruosiates lankyt, ka veikti. Galima pasiziurineti kokios muzieju kainos, jei lankysit ir pasiskaiciuot biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar žiūrinėjuos bilietus balandžiui iš Vilniaus, tačiau kol kas dar brangoka... laukiam dar.
Atsakyti