QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 10 20, 16:22)
Milaaa kokia tavo biblija ( turiu knygele apie paryziu(mano biblija))?
Elodie* (as irgi turiu gudria knygute mazyte) o taviškė kokia aš galvoju kad gal reiktų įsigyti,tai gal galėtumėt patarti kuri geriausia ,aš mačiau pasirinkimą iš 3 variantų,bet kolkas tik internete,gyvai teko vartyti tik vieną
Elodie* (as irgi turiu gudria knygute mazyte) o taviškė kokia aš galvoju kad gal reiktų įsigyti,tai gal galėtumėt patarti kuri geriausia ,aš mačiau pasirinkimą iš 3 variantų,bet kolkas tik internete,gyvai teko vartyti tik vieną
As pirkau Londone, anglu kalba, tai nemanau kad tokia rasi (ir kad butu verta ieskot) Maniske tokia:
Siaip kiek uzmeciau aki, identiska Millos knygelei, to paties Dorling Kindersley leidinys, tik isverstas i lietuviu kalba ir naujesnis (maniske 1997 leidimo ). Pasiutusiai sunki, bet geros kokybes - jau tiek laiko trinta mano rankineje, o vis dar padoriai atrodo Tiesa, kiek paziurejau lietuviskas kainas mano knygute kainavo vos 15 svaru, bet lietuviai gal daugiau uzdirba nei britai, kad kainos jiems kaip visada aukstesnes Pabandyk paieskoti internete, juk turi buti nemazai tokiu, kurie vaziavo i Paryziu vienam kartui ir knygeles nebenaudoja
Papildyta:
Paziurejau eBay, jei anglu kalbos nesibaidot, ir kelione ne uz dienos ir knyga spes atkeliauti, tai ten jau nuo 15LT su pristatymu galite nusipirkti
1, 2 ir kt.