Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius X tema

QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 10 20, 16:22)
Milaaa kokia tavo biblija  ( turiu knygele apie paryziu(mano biblija))?
Elodie* (as irgi turiu gudria knygute  mazyte) o taviškė kokia  bigsmile.gif  aš galvoju kad gal reiktų įsigyti,tai gal galėtumėt patarti kuri geriausia ,aš mačiau pasirinkimą iš 3 variantų,bet kolkas tik internete,gyvai teko vartyti tik vieną  blush2.gif

As pirkau Londone, anglu kalba, tai nemanau kad tokia rasi (ir kad butu verta ieskot) smile.gif Maniske tokia:user posted image
Siaip kiek uzmeciau aki, identiska Millos knygelei, to paties Dorling Kindersley leidinys, tik isverstas i lietuviu kalba ir naujesnis (maniske 1997 leidimo blush2.gif ). Pasiutusiai sunki, bet geros kokybes - jau tiek laiko trinta mano rankineje, o vis dar padoriai atrodo ax.gif Tiesa, kiek paziurejau lietuviskas kainas doh.gif mano knygute kainavo vos 15 svaru, bet lietuviai gal daugiau uzdirba nei britai, kad kainos jiems kaip visada aukstesnes cool.gif Pabandyk paieskoti internete, juk turi buti nemazai tokiu, kurie vaziavo i Paryziu vienam kartui ir knygeles nebenaudoja ax.gif

Papildyta:
Paziurejau eBay, jei anglu kalbos nesibaidot, ir kelione ne uz dienos ir knyga spes atkeliauti, tai ten jau nuo 15LT su pristatymu galite nusipirkti ax.gif
1, 2 ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elodie*: 20 spalio 2011 - 19:23
Ačiū merginos 4u.gif taip lietuviai dideles kainas mėgsta biggrin.gif ne pagal atlyginimus doh.gif anglų kalba man ne draugas schmoll.gif laiko dar yra,eisiu į knygyną ir gyvai pavartysiu biggrin.gif
laukiu nesulaukiu savo kelionės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 10 21, 18:02)
Ačiū merginos  4u.gif taip lietuviai dideles kainas mėgsta  biggrin.gif ne pagal atlyginimus  doh.gif anglų kalba man ne draugas  schmoll.gif laiko dar yra,eisiu į knygyną ir gyvai pavartysiu  biggrin.gif
laukiu nesulaukiu savo kelionės  thumbup.gif

Nors ir turiu DK knygą PRANCŪZIJA, kelionei nusipirkau štai šią knygą:

http://www.knyguklub...mp;anid=cdb4024

Jos kaina prieinamesnė, formatas mažesnis, o informacijos tikrai daug. Ją pirkau Akropolio maximoje, kai buvo visoms knygoms nuolaida berods 30 proc., tad ji kainavo kažkur 19 litų. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 10 21, 16:49)
Nors ir turiu DK knygą PRANCŪZIJA, kelionei nusipirkau štai šią knygą:
http://www.knyguklub...mp;anid=cdb4024

Manau idealus pasirinkimas keliaujantiems kelioms dienoms - savaitei thumbup.gif Daugiau 'apzioti' per tiek laiko tikrai nesuspesite, o cia ir vietos rankineje maziau uzims, ir nesvers kaip gera plyta doh.gif ir visa pagrindine informacija salia... Nereikes klaidzioti po puslapius bandant atsirinkti, kur geriau nuvykti, jei surasyti tik svarbiausi objektai. As Paryziuje jau daugiau nei metai, atrodo tiek daug maciau, tiek visko suzinojau biggrin.gif bet turbut neaplankiau nei puses savo gudrioj knygeleje nurodytu vietu ax.gif Kam leisti simta litu ant knygeles, geriau uz tuos pinigus nueiti i gera prancuziska restorana blush2.gif
Atsakyti
sveiki,
turiu klausimą, jei man reikia RER pavažiuoti tik vieną stotelę, o po to persėsti į metro, tai ar tiks tas pats vienas bilietas?
Atsakyti
sveikos, merginos, žinau, kad ne visai į temą klausimas, bet matau apie knygas kalbat, tai paklausiu. Kažkada buvo išleista knygutė apie Paryžių - ne visai kelionių vadovas, tokia pusiau grožinė, apie tai, kaip berniukas keliauja po Paryžių, o miestas jam apie save pasakoja. Baltas toks viršelis. Labai norėčiau ją susirast, bet niekaip neatgaminu pavadinimo, gal kuri žinosit?
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2011 10 22, 12:41)
sveikos, merginos, žinau, kad ne visai į temą klausimas, bet matau apie knygas kalbat, tai paklausiu. Kažkada buvo išleista knygutė apie Paryžių - ne visai kelionių vadovas, tokia pusiau grožinė, apie tai, kaip berniukas keliauja po Paryžių, o miestas jam apie save pasakoja. Baltas toks viršelis. Labai norėčiau ją susirast, bet niekaip neatgaminu pavadinimo, gal kuri žinosit?

Nors esu ir ne mergina blush2.gif bet atrodo zinau, apie ka kalbat: Paryziaus zemelapio paslaptis. Pries kelias dienas ja varciau Pegaso knygyne.
Atsakyti
uoj, nu dėkoju, tikrai ta smile.gif
reiks "iššukuot" Kauno pegasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2011 10 22, 14:22)
uoj, nu dėkoju, tikrai ta  smile.gif
  reiks "iššukuot" Kauno pegasus  biggrin.gif

Mole, Pegaso knygyne nelabai seniai pirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras !
Sugalvojame ir mes su drauge gruodzio men.aplankyti Paryziu.Tai dabar reikia patarymu.Uzsisakeme buta per sita saita www.homelidays.co.uk.Ir nekaip nesulaukiame atsakymo is buto seimininku.Ar ilgai uztruks toks procesas.Is pacio saito atsakymas buvo-laukite...Gal kas turi patirties su butu uzsakymu? Dar bandeme per sita saita-www.apartmentparis.fr.Rezultatas toks pats.Jokiu atsakymu...Gal per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2011 10 22, 08:23)
sveiki,
turiu klausimą, jei man reikia RER pavažiuoti tik vieną stotelę, o po to persėsti į metro, tai ar tiks tas pats vienas bilietas?

Taip, tiks. Jeigu i ta RER stotele, kurioje isedate, turite tinkama bilieteli (t+ bilietai tiktu tik tuo atveju, jei RER stotele yra 1-2 zonoje).
Atsakyti
QUOTE(bonduelle @ 2011 10 22, 22:04)
Labas vakaras !
Sugalvojame ir mes su drauge gruodzio men.aplankyti Paryziu.Tai dabar reikia patarymu.Uzsisakeme buta per sita saita www.homelidays.co.uk.Ir nekaip nesulaukiame atsakymo is buto  seimininku.Ar ilgai uztruks toks procesas.Is pacio saito atsakymas buvo-laukite...Gal kas turi patirties su butu uzsakymu? Dar bandeme per sita saita-www.apartmentparis.fr.Rezultatas toks pats.Jokiu atsakymu...Gal per anksti?

Aš lapkričio trečiai dienai užsisakiau apartamentus rugsėjo pradžioje, t.y. likus dviems mėnesiams iki kelionės. Užsakymą dariau per šį tinklapį: http://www.all-paris-apartments.com . Iš karto gavau visą aprašymą, kitą dieną po avanso sumokėjimo gavau visas buto ir kontaktinio asmens koordinates. Visiškai nieko nereikėjo laukti. sistema veikia panašiai, kaip ir viešbučių rezervacijos sistemos. Kiek skaičiau forume, kažkas panašaus yra ir su http://www.lodgis.com. O jums pasiūlė kažko laukti g.gif . Nežinau... schmoll.gif
Atsakyti