Laba vakarėlį, mielosios
Visų pirma, noriu padėkoti už tokius šaunius ir išsamius komentarus apie Paryžių
Jau ir mums teko ta laime aplankyti šį nuostabų meilės miestą
Likus kelioms savaitėms iki kelionės teko nemažai paplušėti, kol perskaičiau forumiečių patarimus... ir ką aš galiu pasakyti, kad be jūsų patarimų, tai nei iš vietos
pradedant nuo išlipimo iš lėktuvo ir baigiant nuostabiausiom lankytinom vietom
Kadangi tiek daug gavau iš jūsų, tai prisižadėjau sau ir vyrui, kad ir aš atiduosiu savo duoklę, grįžusi iš kelionės ir pasidalinsiu su Jumis mūsų įspūdžiais
Mes buvome keturias dieneles, bilietus įsigijome ryanair (gavosi abiems apie 400 Lt į abu galus), o gyvenome 6 zonoje, prie pat liuxenburgo sodu siame viesbutuke (nuoroda
http://www.booking.c...a192ffd62794X11 ) Musu atsiliepimai apie ji tik labai geri, nes buvo labai patogi strategine vieta, daug kur nuėjome tiesiog pėsčiomis, taip pat prie pat buvo supermarketas, kur buvo galima pigiau nusipirkti vyno ar užkandžių, taip pat higienos prekių. Pats viešbutis buvo švarus, valomas kasdien, kambaryje virdulys, kava, arbata ir t.t. Žodžiu, stogu virš galvos likome patenkinti. Taip pat didelį įspūdį paliko vakarienė plaukiojant laivu...jeigu yra galimybė būtinai pavakarieniaukit...nes tas jausmas nerealus, kai tu plaukioji Senos upe, valgai vakarienę ir geri vyną su mylimu žmogumi, o pasisukus į šoną tau mirksi nuostabusis Eifelis...ech...kaip gera prisiminti
Dar labai esu dėkinga vienai forumietei, kuri patarė nueiti į "Pompidou" centrą ir pasikelti į restoraną esantį 6 aukšte. Ji buvo išsireiškusi, kad ten būnant visas Paryžius ateina į tave...tai galiu pasakyti, kad būtent taip ir jautėmės...ten viso Paryžiaus panorama atsiveria...Restorane galima sėdėti tiek lauke, tiek viduje, o ir aptarnavimas, mums paliko nemaža įspūdį...Todėl taip pat labai rekomenduoju ten apsilankyti...Taip pat labai patogu buvo važinėtis bus turu, nereikėjo klaidžioti su metro, o ir visas pagrindines vietas apvažiavome...
Tai tiek pastebėjimų iš mano asmeninės patirties...Sėkmės ir kuo gražesnių įspūdžių keliaujančioms ir keliaujantiems į nuostabųjį Paryžių...