Ačiū, viskas aišku jau. Pasirodo, nebuvau anglų kalbos nusistačius, tai visiškai nieko nesupratau.
Dabar žiūrinėju tą kitą psl.
Sakykit, o 600 eurų 4-ioms naktims, 10-am distrikte čia yra daug, mažai ar normaliai? Artūro nurodytas psl išmetė šitą, kaip pigiausią variantą. Pigiau nebūna ar dar kur nors galima paieškot?
Čia vieno kambario butas, 60 kvadratų. Nereikia man tiek kvadratų, bet kad kitaip nebūna arba aš nemoku ieškot.
Čia vieno kambario butas, 60 kvadratų. Nereikia man tiek kvadratų, bet kad kitaip nebūna arba aš nemoku ieškot.
QUOTE(Heilė @ 2012 01 16, 15:48)
Sakykit, o 600 eurų 4-ioms naktims, 10-am distrikte čia yra daug, mažai ar normaliai? Artūro nurodytas psl išmetė šitą, kaip pigiausią variantą. Pigiau nebūna ar dar kur nors galima paieškot?
600 EUR - prabanga .
Kažkur kažką ne taip darote . Aš dabar pabandžiau įvesti datas 20/02/2012 - 24/02/2012 (4 naktys), 2 žmonės (aišku, kaina ir pasiūla priklauso nuo žmonių kiekio, gal Jūs važiuosite kokia 10 galvų ), man pasiūlė 163 apartamentus su kaina nuo 320 EUR už visas nakvynes. Po to jau galite siaurinti paiešką, kairėje pusėje nustatydami, pavyzdžiui, pageidaujamą rajoną (district).
Kai jau rinksitės konkrečiau, siūlau paskaityti atsiliepimus apie pasirenkamą butą - bent man pasirodė, kad šie atsiliepimai pakankamai objektyvūs.
Ai, aš neparašiau, kad keturi žmonės važiuoja. Nu, ir man siūlo (sugrupavus nuo mažiausios kainos) tik nuo 600 eurų. Datą vedu balandžio 9-13 dienos.
QUOTE(Heilė @ 2012 01 16, 16:02)
Ai, aš neparašiau, kad keturi žmonės važiuoja. Nu, ir man siūlo (sugrupavus nuo mažiausios kainos) tik nuo 600 eurų. Datą vedu balandžio 9-13 dienos.
Pabandžiau Jūsų datas ir 4 žmones. Man rodo nuo 398 EUR (aišku, tokios kainos tik La Defense arba priemiesčiuose - toooli nuo centro). Pamėginkite pakeisti datas - pasirinkimas tikrai bus didesnis.
Taigi, Jums reikia įvertinti, kad balandžio 9 d. - antroji Velykų diena, todėl nemažai butų jau išnuomota (patikrinau butą, kuriame mes buvome apsistoję - prieš Velykas ir po jų jau užimta ). Tad 600 EUR 4 žmonėms tomis dienomis - normali kaina (mes keturiese už 4 nakvynes lapkričio mėnesį mokėjome 550 EUR, bet gyvenome beveik centre - 2 rajone). Pamėginkite kitus puslapius - gal pasirinkimas bus didesnis, nors abejoju .
Heile, įdomumo dėlei patikrinau viešbutuko kainas kuriame mes buvome apsistoję tai kaina 4 žmonėms būtent tomis dienomis būtų 460 eur
Viešbutukas 17 - tame rajone, tik pusvalandis pėstute nuo autobusų stoties tad visai patogu iš orouosto atvažiavus į stotį pasivaikščiojant iki viešbutuko nukulniuot Mums visai patiko o ir gausūs pusryčiai į kainą įeina
Beje, tinklapyje rašo ,kad yra tik triviečiai bet duoda ir keturviečius užsakant ir suvedant žmonių skaičių . Mes buvome keturiese
viešbutukas
Mums labai patiko is visu puslapiu,kur galima rezervuoti butus,tai www.homelidays.co.uk. Kainos geros!
Sakykite, ar viesbutis priglaudzia lagaminus? Nes atvykimas 9val., o registracija tik 15val.? Lygiai taip pat su isvykimu: issiregistravimas 11val., o lektuvas tik 19val.
doruta, kiek man yra tekę keliauti - visada visada priglausdavo, yra specialus luggage room, kur ir laikomi keliautojų daiktai
QUOTE(versus @ 2012 01 17, 13:58)
doruta, kiek man yra tekę keliauti - visada visada priglausdavo, yra specialus luggage room, kur ir laikomi keliautojų daiktai
Na tikiuosi pasiseks, reiks bandyti Nes su savim puse dienos nesinoretu tampytis..
Dar karta paklausiu pasitikslinimui - ar uztenka ATK ar visgi reikia paso???
QUOTE(mamka-Blonde @ 2012 01 18, 08:38)
Dar karta paklausiu pasitikslinimui - ar uztenka ATK ar visgi reikia paso???
Visoje Europos Sąjungoje užtenka ATK.