Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius X tema

QUOTE(Ledum @ 2012 01 15, 19:48)
O mes parsivežėm sūrių, bet pirkom kietus ir vakuminėse pakuotėse.  cool.gif

Su pelesiu vakume?? g.gif skaniausi ozkos pieno, kreminiai, minkti suriai wub.gif Tokius ismeta, o kitu net neverta vezti schmoll.gif Bet skonio reikalas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 15, 21:17)
Su pelesiu vakume??  g.gif skaniausi ozkos pieno, kreminiai, minkti suriai  wub.gif Tokius ismeta, o kitu net neverta vezti  schmoll.gif Bet skonio reikalas aisku  mirksiukas.gif

Ne ne ne minkšti, bet su tokiu rudu pelėsiu. ax.gif
Atsakyti
gal truputi ne is sia tema, bet sunerimau, vakar pabandziau padaryti chek-in ir manau nepavyko, nes jokiubilietu i el pasta neatsiunte blink.gif tai ka dabar? dar karta galiu bandyt? ar kazkur jiems skambint reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2012 01 16, 09:10)
gal truputi ne is sia tema, bet sunerimau, vakar pabandziau padaryti chek-in ir manau nepavyko, nes jokiubilietu i el pasta neatsiunte blink.gif tai ka dabar? dar karta galiu bandyt? ar kazkur jiems skambint reikia g.gif

O ar jie siunčia į el paštą bilietus? g.gif Man iškart po chek-in išmeta ir atsispausdinu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2012 01 16, 09:18)
O ar jie siunčia į el paštą bilietus?  g.gif  Man iškart po chek-in išmeta ir atsispausdinu.  g.gif

nezinojau 4u.gif o man ismete kazkokia lentele, kad problema blink.gif gal pabandysiu dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2012 01 15, 13:26)
Pasirodo, negalima sūrių rankiniam bagaže vežtis- sūriai yra skystas produktas  doh.gif  Visą maišelį lauktuvinių prancūziškų sūrių atėmė....Ech...

Aha, buvau skaicius sita dalyka.
O man, matyt, labai pasiseke, nes kazkaip su suriais praslydau.. tongue.gif Pirkome pelesinius tokiose dezutese apvaliose.
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2012 01 16, 08:10)

Nesiuncia schmoll.gif Pateikia PDF formatu, issaugoji kompiuteryje, ir atsispaudini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 16, 10:54)
Nesiuncia  schmoll.gif Pateikia PDF formatu, issaugoji kompiuteryje, ir atsispaudini  mirksiukas.gif

aciu, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2012 01 16, 10:12)
aciu, pavyko thumbup.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 10 14, 13:54)

Sakykit, kaip užsakyti rezervuoti kambarį/butą iš šitos nuorodos? Kambarių aprašymus matau, užimtumo kalendorių irgi matau, o toliau ką? Pirmą psl (ir kitus 15-a) perskaičiau. cool.gif

Bandau planuotis, dėliotis kelionę, kilo spontaniškas noras, dabar norėčiau pažiūrėti, ar norai susiderins su galimybėm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2012 01 16, 14:04)
Sakykit, kaip užsakyti rezervuoti kambarį/butą iš šitos nuorodos? Kambarių aprašymus matau, užimtumo kalendorių irgi matau, o toliau ką? Pirmą psl (ir kitus 15-a) perskaičiau. cool.gif

Bandau planuotis, dėliotis kelionę, kilo spontaniškas noras, dabar norėčiau pažiūrėti, ar norai susiderins su galimybėm. smile.gif

Toliau jau reikalingas Jūsų sprendimas - kokį butą ir kokiam laikui norite išsinuomoti. Tada pasirinkto buto puslapio beveik viršuje spauskite mėlyną didelį užrašą "BOOK NOW !!". O toliau reikia pildyti formas, mokėti ir pan.

Tiesą sakant, apie šį puslapį nieko daugiau pasakyti negaliu schmoll.gif , nes aš užsisakinėjau ČIA. Apie šį puslapį galiu papasakoti ir daugiau (arba paskaitykite mano fotoreportažą apie Paryžių mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2012 01 16, 15:04)

puslapio viršuje yra booking request langelis, pasirinksit contact form ir išmes formą, klausimam ir pageidavimam
Atsakyti