Ačiū anciux už atsakymus, labai padėjote .
Elodie* temą perskaičiau . Tik norėjau pasitikslinti... . Juk turbūt tam ir skirta ši tema?
QUOTE(Fen-berry @ 2011 10 15, 17:59)
Ačiū anciux už atsakymus, labai padėjote .
Elodie* temą perskaičiau . Tik norėjau pasitikslinti... . Juk turbūt tam ir skirta ši tema?
Nepriimkite asmeniskai. Tiesiog jei perskaitete bent viena is buvusiu 9 temu, turbut pastebejote, kad tie patys klausimai kartojasi bent karta per puslapi, ir atsakymai i visus juos - pirmose temos zinutese. Ne is piktos valios siulau pasiskaityti pirma puslapi, nes neretai klausimai iskyla jau nuvykus i vieta, kai nei forumo salia, nei kas atsakyti gali. Kartais atrodo, kad informacija musu neliecia, bet nuvaziavus i nepazistama vietove labai pravercia. atsakyti ir patikslinti tikrai nesunku, man tiesiog gaila zmoniu, pagalvojus, kad kai kurie keliauninkai, pvz., vaziuoja i vieta net nemokedami naudotis metro zemelapiu. Nuvaziave sugaista valanda, ji tyrinedami, nuvaziuoja i kita miesto gala, pasiklysta... Jau nekalbu apie tai, kiek streso ir nervu tai kainuoja. O jei kelionei turi tik kelias dienas, tai isvis liudna - puse keliones laiko blaskytis po miesta ir taip beveik nieko nepamatyt Tikrai, tik paciu keliauninku labui siulau atidziai pasiskaityt, ar net atsispausdinti svarbiausia informacija.
Sveiki,
ka tik gavau laiska is ryanairo, kad pakeite skrydzio laika, ta pa cia diena kai isskrendan ta pacia po valando griztam, ka daryti??? gal kas jau busu susidures??
ka tik gavau laiska is ryanairo, kad pakeite skrydzio laika, ta pa cia diena kai isskrendan ta pacia po valando griztam, ka daryti??? gal kas jau busu susidures??
QUOTE(misheliina2 @ 2011 10 17, 15:26)
Sveiki,
Nelabai supratau klausimo Ar jus turite omenyje, kad ketinote Paryziuje praleisti kelias valandas, o pasikeitus skrydziu laikams gaunasi kad vos nuskridus turesite skristi atgal? Ar as ne taip supratau?
QUOTE(Elodie* @ 2011 10 17, 18:55)
Nelabai supratau klausimo Ar jus turite omenyje, kad ketinote Paryziuje praleisti kelias valandas, o pasikeitus skrydziu laikams gaunasi kad vos nuskridus turesite skristi atgal? Ar as ne taip supratau?
taip man atsiunte bilieta, vos ne ta pati 6val ryto skrydis i Paryziu, o 9val ryto ta pacia diena is Paryziaus
QUOTE(misheliina2 @ 2011 10 17, 22:29)
taip man atsiunte bilieta, vos ne ta pati 6val ryto skrydis i Paryziu, o 9val ryto ta pacia diena is Paryziaus
Iš tikrųjų: norint gauti atsakymą, reiktų išsamesnės informacijos: kas Jums atsiuntė bilietą ir kas tai per bilietas (check-in daromas ne anksčiau kaip 15 dienų prieš skrydį), kaip Jūs užsisakinėjote - per kažkokią agentūrą ar tiesiai per Ryanair'o puslapį (kaip dauguma daro). Šiaip Ryanair'o puslapis net neleidžia užsisakyti bilietų tai pačiai dieną pirmyn-atgal.
Pažiūrėjau ankstesnę temą: Jūs planavote iš Kauno išskristi lapkričio 26, grįžti lapkričio 27, sekmadienį. Bet iš Paryžiaus nei vasaros sezono metu, nei jau paskelbtame žiemos sezono tvarkaraštyje skrydžių sekmadienį nebuvo ir nežada būti . Kažkur Jūs čia nugrybavote .
labas merginos
Noriu jusu draugisko patarimo.
Planuoju prisijunti ir su vyru lapkricio pabaigoje kelioms dienoms skristi i Paryziuje vykstancia paroda, kuri vyks parodu parke (Paris Nord), dar konkreciau Villepinte rajone.
Gal galetumete rekomenduoti kur mums butu geriausia apsigyventi porai naktu netoli parodu parko?
Buciau labai dekinga.
Noriu jusu draugisko patarimo.
Planuoju prisijunti ir su vyru lapkricio pabaigoje kelioms dienoms skristi i Paryziuje vykstancia paroda, kuri vyks parodu parke (Paris Nord), dar konkreciau Villepinte rajone.
Gal galetumete rekomenduoti kur mums butu geriausia apsigyventi porai naktu netoli parodu parko?
Buciau labai dekinga.
Noretusi kad patirtimi pasidalintu tie, kas turejo skrydzius 9 ryto. Jei autobusu stotelej reikia buti pries 6 ar paprasta iki jos nukeliauti metro? Ar ju grafikai neprareteje? Ar geriau nerizikuoti ir paskutine nakti ieskoti nakvynes kur nors prie oro uosto?
QUOTE(Arturas15 @ 2011 10 17, 23:19)
Iš tikrųjų: norint gauti atsakymą, reiktų išsamesnės informacijos: kas Jums atsiuntė bilietą ir kas tai per bilietas (check-in daromas ne anksčiau kaip 15 dienų prieš skrydį), kaip Jūs užsisakinėjote - per kažkokią agentūrą ar tiesiai per Ryanair'o puslapį (kaip dauguma daro). Šiaip Ryanair'o puslapis net neleidžia užsisakyti bilietų tai pačiai dieną pirmyn-atgal.
Pažiūrėjau ankstesnę temą: Jūs planavote iš Kauno išskristi lapkričio 26, grįžti lapkričio 27, sekmadienį. Bet iš Paryžiaus nei vasaros sezono metu, nei jau paskelbtame žiemos sezono tvarkaraštyje skrydžių sekmadienį nebuvo ir nežada būti . Kažkur Jūs čia nugrybavote .
sveiki!
As nerasiau kad is kauno as rasiau kad lapkricio 26d. i Paryziu, o 27d. is Paryziaus, tiesiogiai per ryanaira buvau uzsisakius bilietus, bet dabar man atsiunte, kad to skrydzio ne bus, mums atsiunte 2 bilietus vienas kad skrendam sekmadieni i paryziu ir antras kad gristam ta pati sekmadieni is paryziaus mazdaug ten ir atgal, bet nieko padariau grazinima atgalinio bilieto is paryziaus, ir siandien uzsakiau pirmadieniui bilieta is Paryziaus
QUOTE(misheliina2 @ 2011 10 19, 13:08)
sveiki!
As nerasiau kad is kauno as rasiau kad lapkricio 26d. i Paryziu, o 27d. is Paryziaus, tiesiogiai per ryanaira buvau uzsisakius bilietus, bet dabar man atsiunte, kad to skrydzio ne bus, mums atsiunte 2 bilietus vienas kad skrendam sekmadieni i paryziu ir antras kad gristam ta pati sekmadieni is paryziaus mazdaug ten ir atgal, bet nieko padariau grazinima atgalinio bilieto is paryziaus, ir siandien uzsakiau pirmadieniui bilieta is Paryziaus
Oh , atsiprašau . Pasirodo, čia aš grybų grybas - nepasižiūrėjau, kad Jūsų vieta Norge. Bet svarbiausia - viskas gerai, kas gerai baigiasi. Belieka palinkėti gerų įspūdžių Paryžiuje (to paties linkiu ir sau - ne tiek ir daug beliko laukti ).
Milaaa kokia tavo biblija ( turiu knygele apie paryziu(mano biblija))?
Elodie* (as irgi turiu gudria knygute mazyte) o taviškė kokia aš galvoju kad gal reiktų įsigyti,tai gal galėtumėt patarti kuri geriausia ,aš mačiau pasirinkimą iš 3 variantų,bet kolkas tik internete,gyvai teko vartyti tik vieną
Elodie* (as irgi turiu gudria knygute mazyte) o taviškė kokia aš galvoju kad gal reiktų įsigyti,tai gal galėtumėt patarti kuri geriausia ,aš mačiau pasirinkimą iš 3 variantų,bet kolkas tik internete,gyvai teko vartyti tik vieną
QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 10 20, 18:22)
Milaaa kokia tavo biblija ( turiu knygele apie paryziu(mano biblija))?
stai tokia knyga
aprasysiu,kai galesiu,siuo metu pc naudojuosi gulom, o tai knygu perrasymui nelabai patogu