Koks sijonukas, cia megztukas
QUOTE(wife @ 2011 10 14, 09:50)
Koks sijonukas, cia megztukas
man vėl grybauja Jcrew galvojau apie šitą sijonuką kalbat
http://www.jcrew.com...~~~~~/49883.jsp
vilmabu, viskas labai grazu
Vilmabu, viskas labai gražu
O kur Savita prapuolus
O kur Savita prapuolus
QUOTE(keistuole @ 2011 10 14, 10:06)
aš kai šiandien ryte pamačiau kad naują temą Jūs sukūrėte, irgi toks klasimas iškilo
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 10 14, 10:10)
aš kai šiandien ryte pamačiau kad naują temą Jūs sukūrėte, irgi toks klasimas iškilo
nereikia į mane "jūs", geriau "tu"
būčiau nekūrus, ale pagalvojau, kad paskutiniuose anos temos psl kažkaip nemačiau, akde Savita būtų dalyvusi, tai ir ėmiausi iniciatyvos
QUOTE(keistuole @ 2011 10 14, 10:06)
Gal ilsisi nuo pirkimu..
QUOTE(keistuole @ 2011 10 14, 10:19)
nereikia į mane "jūs", geriau "tu"
būčiau nekūrus, ale pagalvojau, kad paskutiniuose anos temos psl kažkaip nemačiau, akde Savita būtų dalyvusi, tai ir ėmiausi iniciatyvos
ačiū už naujus namukus
O gal kuriai atsibodo salikelis , toks kaip vilmablu uzsirisus labai noreciau isigyti
Gal galetumet nuoroda jo imesti
Aciu is anksto
Gal galetumet nuoroda jo imesti
Aciu is anksto
aciu mergaites uz pagyras
Benita,batukai dsquared2 praeitais metais yoox gera kaina nukoviau
Benita,batukai dsquared2 praeitais metais yoox gera kaina nukoviau
Vilmabu viskas super
O Savita tikrai dingusi kazkur , atsimenu ji sake kad jau noretu kazkuriai kitai perduoti temos kurima, nes issiseme jau su nuotraukom ar kuom ten
O Savita tikrai dingusi kazkur , atsimenu ji sake kad jau noretu kazkuriai kitai perduoti temos kurima, nes issiseme jau su nuotraukom ar kuom ten
QUOTE(Banga @ 2011 10 14, 07:01)
Gal kas nors galetu pakomentuoti tokio paltuko dydzius?
Ar su 98-78-93 galima tiketis, kad tiks 10 dydis?
Aciu
Ar su 98-78-93 galima tiketis, kad tiks 10 dydis?
Aciu
Paskesit Reiketu 0 arba 2 dyzio, priklausomai kaip megstat nesioti laisvesni ar daugiau prigludusi.