Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

mano vyras dalyvavo musu mazylio gimimo diena ax.gif nors ispradziu nenorejau kad jis liktu,bet jis pats pasiliko..tikrai nesigailiu.. ax.gif
Atsakyti
O as buciau isdurnejus, jei per gimdyma nebutu dalyvaves mano vyras g.gif Jis tikrai daug man padejo. Mano nuomone, vyras privalo dalyvauti gimdyme, bent jau zinos kaip gime ju vaikas bigsmile.gif
Atsakyti
maniškis irgi dalyvavo abiejų sūnučių gimdymuose ir aš net neįsivaizduoju, kaip būčiau be jo pagimdžiusi. Lankėme kartu paskaitėles, tai ne tik morališkai palaikė, bet ir masažavo, žiūrėjo, kad teisingai kvėpuočiau. Manau, kartu gimdant, ir pačio tėvelio ryšys su vaiku būna stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(zombiuke @ 2006 03 19, 09:48)
Sveiki tetukai jau esami ir busimi,

Raso jums  nestuke.gif . As planuoju gimdyti su vyru, bet neisivaizduoju, kaip patys tetukai ten jauciasi.
Tai gal galite pasidalinti savo patirtais ispudziais, kad zinociau, ar verta savo vyrioka kankinti  tongue.gif

Tetukas tetukui neligu, vo man tai patiko, kita sik vel dalevausiu. bo pagalba viro zmonai gimdimo metu ira labai svarbi. darbe turim viruku kurie irgi dalivavo ir vel dalivaus. Maladets drinks_cheers.gif kiti neitu nei uz ka, nes perdaug jau musysia guvi nuomone apie baisuma ir t.t.
man nebuvo nei baisu nei ka, ir zmona gerai laikes thumbup.gif shawnuole
tai va.
tik neverskit viro to kam jis dvejoja ar neasirishta, bo po to visko gali but. vot teip vot.
Atsakyti
Dalyvavau dvejuose gimdymuose!!!!Ir viskas normaliai.Juk labai svarbi parama zmonai manau ta akimirka ,kai kudikis ateina i si pasauli. drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano vyras dalyvavo triju vaiku gimime (1-2-4) trecoisios gimime nebuvo, taip jau susikloste aplinkybes, nors labai norejo...
skirtumas tikrai didelis, bent jau daktaru atzvilgiu... prie vyro jie elgesi daug graziau... wub.gif
Atsakyti

As jei dar gimdyciau tai noreciau kad vyras butu salia. Jis taip pat noretu. O kai gimdziau tada tik leisdavo ieiti i palata po gimdymo,gaila blush2.gif
Atsakyti
as pries ! protest.gif turi likti kazkokiu moterisku paslapciu...kaip buvo seniai. per langa tetukui parodo vaikeli ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Memory @ 2006 08 08, 18:04)
turi likti kazkokiu moterisku paslapciu...

Na tai niekas gi neliepia lįst ir žiūrėt pro kur vaikas išlenda blush2.gif jei jau taip slapta, o jei gėdijamasi savo emocijų prie vyro, juk savas, tai tada gimdykim tik prie savęs pačios, kad niekas nematytų ir liks moteriška paslaptis su mumis blush2.gif
Atsakyti
O as manau, kad vyras turi dalyvauti gimdyme, tegul pajaucia dalele to skausmo, ka patiria moteris. Ir mano vyras viska mate, padejo man, o kai viskas baigesi maciau jo akyse asaras, kai jis laike dukryte ant ranku. Man buvo gera ir be to buvau per visa nakti issikankinusi, tai vyro buvimas man ir dukrai tikrai nepakenke. Buvimas salia, tai dar labiau mus suartino.
Teisingai , ne visi vyrai vienodi, sako, kad kiti ir pasislyksti tomis proceduromis ir kanciomis, net neatlaiko ir apalpsta, pamate toki siauba.
Atsakyti
Aš už už už thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano vyras dalyvavo gimdyme,tikrai būčiau išprotėjus be jo.Beje jis matė viską ir kaip man skauda ir kaip vaikelis lenda ir jokio pasišlykštėjimo nejautė.
P.S. spėjo viską ir mane paguost, ir filmuot, ir fotografuot thumbup.gif
Atsakyti
Mano manymu vyro dalyvavimas gimdyme yra kiekvienos seimo individualus reikalas. Tik esu tos nuomones, kad negalima versti nei veieno nei kito gimdymo metu buti kartu. As labai laiminga, kad mano vyras dalyvavo gimdyme. Pazinau ji is jautriosios puse: toki nuosirdu, mylinti ir paslaugų. thumbup.gif Daugiau jo tokio nemaciau nei nestumo metu nei po gimdymo nei siaip papratsom dienom verysad.gif Girdejau kaip jis gydytojui sake, kad sunku matyti mane besikankinancia ir nieko negaleti padeti. Veliau as jam pasakiau, kad vien tuo, ka buvo salia, man buvo daug kartu lengviau thumbup.gif Vyrai, palaikykit savo zmonas tokiu metu 4u.gif
Atsakyti