Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

O as savo vyrui iki siol esu labai dekinga, kad dalyvavo gimdyme. Uz tai as ji dar labai myliu user posted image
Gimdymas truko gana ilgai, nuo 20val. vakaro, iki 8.50 val. ryto, tai visa ta laika viena buciau nuprotejus.
Is pradziau, dar galvojau, kad gal neprasysiu, kad dalyvautu gimdyme, bet i nestumo pabaiga, jau labai norejau, kad butu. Ir nao saunuolis vyras, visai nesipriesino thumbup.gif .
Noreciau, kad kai ir kita kart gimysiu, jis butu salia 4u.gif
Atsakyti
O mes su žmona dar pažinties pradžioje sutarėm kaip gimdysim, ir nė minties nekilo, kad aš nedalyvaučiau gimdyme. Aš to neįsivaizduoju kaip galima nedalyvauti. Tai arba tavo šeima, arba ne.
Atsakyti
NA, man per gimdymą buvo ir taip labai sunku, bet kai jaučiau kad mano vyras šalia, man buvo daug lengviau ir drąsiau jaučiausi thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif manasis taip dalyvavo gimdyme ir as tuo labai dziaugiausi nes kai jauti sava zmogu salia paciai ramiau ir daktarai graziau elgiasi, nes pries mane gimde be vyro tai is gydytoju tokiu fraziu prisiklausem kad praejo noras ir gimdyti , o po to kai pamate kad cia visklas girdisi tai pritilo .... nu po to tai vyro ranka turbut nuspaudziau baisiai nes visa gimdym1 laikiau isikibus....
Papildyta:
dabar irgi ruosiasi dalyvauti clap_1.gif clap.gif
Atsakyti
o aš kaip tik prašysiu, kad antrąkart neitų - vis tiek klausiau tik daktarės ir ja labiausiai pasitikėjau tokiu momentu, o nieko spaust ar už rankos laikyt visiškai nenorėjau tongue.gif
Man labiausiai patiktų, kad pakviestų, kai tik vaikas užgimsta, kad galėtų kartu pasidžiaugt wub.gif O gimdymas (man) - mano asmeniškas reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
MANO GIMDYMAS BUVO IŠ SUNKESNIU.DŽIAUGIUOS,KAD VYRAS DALYVAVO(TEKO PAPLUŠĖT,KOL IKALBĖJAU DALYVAUT GIMDYME),KAD MORALIŠKAI PALAIKĖ,KAD PADĖJO PAGIMDYT(TAIP GYD.SAKĖ).GIMUS SUNUI APSIVERKĖ,IR IŠ KARTO SKAMBINO MAMAI,UOŠVEI.IŠ TIKRŲJŲ DŽIAUGĖS,KAD DALYVAVO IR NEAPALPO biggrin.gif
Atsakyti
Nu mano vyrui prireikė 100 gr. nes kitaip būtų gal ir apsivožęs.Tai gydytojoms teko rūpintis ne tik manim ale ir mano vyru. O dar pagalvojus kad jis viso "grožio "nematė nes man darė cezarį (ten jo neleido).
Atsakyti
Mano vyras, man atrodo, net nedvejojo - dalyvauti ar ne. Zinoma, kad DALYVAUTI! Galvojau, ar nesupanikuos, ar neatbaidys jo nuo manes veliau visi matyti vaizdai, bet nieko. Taip spaudem vienas kitam rankas, kad maniau, jog susilauzysim. Bijojau, kad ir vyras ko nors "nepagimdytu", nes labai jau kartu su manim stume lotuliukas.gif Paskui virkstele nukirpo ir jautesi tikrai padares nemaza indeli i musu sunaus gimima. Smagu, tikrai nenoreciau buti viena. blink.gif
Atsakyti
O pas mane gimdyme dalyvavo ne vyras, o mama doh.gif vyra visa perbalusi uz duru palikom lotuliukas.gif ish tikruju, tai gimdykloje ish pradziu buvome visi: ash, vyras, mama ir tete, tik kai jau viskas rimtai prasidejo, tai gydytojai liepe pasilikti vienam sheimos nariui ir ash pasirinkau mama ir tikrai nesigailiu wub.gif
Atsakyti
Dabar vėl planuojam apie vaikutį, tai jis jau dabar klausia ar vėl galės kartu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina kad pas jus dalyvavo o pas mane ne verysad.gif nes labai jau bijojo o beto iš darbo neišleido labai norėjau nes sunkus gimdymas būvo nuo 7.00 ryto iki18.00 vakaro bandžiau pati gimdyti bet negalėjau tik paskutine minute nusprendė cezario pjūvi daryti gerai kad gera akūšerė būvo tai pamasažavo ir taip morališkai palaikė
Atsakyti
na graziu ce nuomoniu pasiskaiciau. labai saunu, kad vyrai nori gimdyme dalyvauti thumbup.gif

o dvejones visos dalyvauti ar ne yra tame, jog psichologai teigia, kad tai vyra paveikia, kad jis po to negali ziureti i zmona kaip i moteri ir panasiai. liaudies ismintis taip pat teigia, kad moteris turi gimdyti viena, atseit ce jos reikalas. taigi kazkas tokio yra, turbut neislauze is pirsto g.gif

taciau ce issakyti visa ikitokie isgyvenimai, o ir zmones ir tradicijos ir mastymas greitai keiciasi. mano nuomone versti nereiketu, bet jei vyras nori tai tegul ir dalyvauja, nes, manau kur kas yra svarbiau kiek jis moteriai padeda (moraliskai ir visaip kitaip) rolleyes.gif
Atsakyti