Aš dalyvavau beveik nuo pirmu saremiu iki suvyniojimo į vystiklus,
ispūdžiai nepakartuojami galima net sakyti, kad mes su žmona gimdem kartu.
tai pasakykit savo vyrams, kad būtinai dalyvautu nes pagalba jums bus milžiniška.
eros, 19 Kov 2006 - 08:48, para�ė:
eros, 19 Kov 2006 - 08:48, para�ė: ![]()
Sveiki tetukai jau esami ir busimi,
Raso jums. As planuoju gimdyti su vyru, bet neisivaizduoju, kaip patys tetukai ten jauciasi.
Tai gal galite pasidalinti savo patirtais ispudziais, kad zinociau, ar verta savo vyrioka kankinti
serumfan, 03 Lap 2007 - 23:31, para�ė:
serumfan, 03 Lap 2007 - 23:31, para�ė: ![]()
na manau kad cia kiekvieno asmeninis reikalas. as pats gimdyme nedalyvavau bet buvau su zmona iki pat to momento kai vaikutis pradejo prasytis i si pasauli. Na o stebeti pati gimdyma tai mano nuomone kaip stebeti kokia nors operacija. Ir tikrai musu su suneliu rysys ne ka mazesnis nors as nemaciau kaip jis "islindo". Kai tik isgirdau sunelio balsa mane iskart pakviete i gimdykla ir tai ka as pamaciau mane pakerejo tikrai nemaziau nei pats gimdymas. O vaikeli as irgi pirmas paemiau ant ranku nes mamyte buvo labai pavargusi, TAI BUVO NUOSTABU. Veliau kai kalbejomes su zmona apie gimdyma tai ji sake kad tikrai neturejo kada apie mane galvoti, nes turejo ka veikti
ir be manes. Aisku priklauso kaip zmona gimdo ar naturaliai ar su nuskausminimu, nes maniske gimde naturaliai ir as maciau kad nelabai jai padesiu. Mna visai smagu buvo pamatyti "Gatava produkta"
. Taigi uz jus TEVELIAI
![]()
GalBut, 19 Lap 2007 - 14:19, para�ė:
GalBut, 19 Lap 2007 - 14:19, para�ė: ![]()
Girdėjau iš kelių moterų,kad po tų gimdymo stebėjimų,jų vyrai atšalo lovoj savo moteriai...nebijot papult į tą,kad ir nedidelį procentą,versdamos saviškius dalyvaut?...visgi skirtingai vyro smegenai sureaguoja į tą procesą...niekad išanksto nežinosi,kaip sureaguos...
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė