Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras dalyvavo gimdyme smile.gif Jaučiausi saugesnė, ramesnė, ne taip bijojau. Nepakartojamas jausmas, kai vyras pirmas išvysta savo kūdikėlį ir iš laimės pravirksta...Manau, kad kūdikis dviejų žmonių, todėl kaip jo pradėjime dalyvauja abu, taip ir atėjime abu turi dalyvauti smile.gif
Atsakyti
buvau, buvau, dalyvavau. jau patapau tevu. nieko ten baisaus o mylyma žmona palaikyti reikia. tie kam per 40 nesupras, visi kiti patariu butinai palaikykit, beje jei silpna pataps nieks nedraudžia iseiti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(as busiu tevas @ 2006 04 14, 23:10)
buvau, buvau, dalyvavau. jau patapau tevu. nieko ten baisaus o mylyma žmona palaikyti reikia. tie kam per 40 nesupras, visi kiti patariu butinai palaikykit, beje jei silpna pataps nieks nedraudžia iseiti
drinks_cheers.gif

Arba galima pasideti pagalve ir alpti mazdaug ant tos pagalves smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 04 17, 16:24)
Arba galima pasideti pagalve ir alpti mazdaug ant tos pagalves smile.gif.

as seip nesuprantu vieno dalyko ko ten alpti blink.gif tai kodel vyrai kai mylisi nealpsta g.gif jei padaro pradze manau,kad turi buti iki galo mirksiukas.gif maniskis buvo thumbup.gif
Atsakyti
visiskai sutinku,vyras turi matyti ir zinoti kaip viskas vyksta,beto tai didele pagalba (bentjau man).O tiems kuriems slykstu-tai ir tegul nekisa ten kur slykstu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2006 04 22, 16:53)
visiskai sutinku,vyras turi matyti ir zinoti kaip viskas vyksta,beto tai didele pagalba (bentjau man).O tiems kuriems slykstu-tai ir tegul nekisa ten kur slykstu mad.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif buvau, mačiau, kiek galėjau tiek padėjau... tikiuosi ne be reikalo..
o šiaip nieko baisaus ten nemačiau.. aišku, gaila kenčiančios žmonos, bet stengiausi palaikyti morališkai... O tas jausmas, kai pamačiau gimstantį savo kūdikėlį - Nepakartojamas! thumbup.gif Dar niekad nei prieš tai, nei po to nepajaučiau tokios euforijos... ir ašarų iš laimės dar niekad tiek nebuvo... Jėga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(as busiu tevas @ 2006 04 14, 23:10)
drinks_cheers.gif

Kodel manai, kad tie kam per 40 nesupras?Mūsų tėčiui buvo gerokai per 40, bet dalyvauti gimdyme pats prašėsi. Gal tiesiog viskas priklauso ne nuo vyro metų, o nuo jo subrendimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2006 04 14, 16:33)
Aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras dalyvavo gimdyme smile.gif Jaučiausi saugesnė, ramesnė, ne taip bijojau. Nepakartojamas jausmas, kai vyras pirmas išvysta savo kūdikėlį ir iš laimės pravirksta...Manau, kad kūdikis dviejų žmonių, todėl kaip jo pradėjime dalyvauja abu, taip ir atėjime abu turi dalyvauti smile.gif

Pritariu visiskai,kai pirma gimdziau vyro salia neguvo,o antra kai gimdziau tai jau kartu su vyru.Ir labai buvau patenkinta kad salia buvo vyras,ir jis pats norejo dalyvauti, kai gime sunus is laimes net apsiverke. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man buvo daug lengviau kai vyras buvo salia, ruosits nesiruosem, bet jis msazavo nugara, kad saremiai butu lengvesni (ir buvo), o gimdymo metu laike uz rankos ir jokiu vaistu tada nereikia, kai matai sau artima zmogu tarp begales svetimu!!!!! o sake nieko slykstaus nemate, na is tikro nekraujavau upeliais..... jis gal tik nepatogiai jautes tarp tiek moteru, bet padejo tai labai.....
na o seksualinis gyvenimas nei kiek nuo to nenukentejo....
vyrams tokiu svarbiu momentu reik but salia, galu gale juk vaikas abieju....
Atsakyti
as irgi visada galvojau, kad gimdyme butinai dalyvaus vyras, mane palaikys psichologiskai. bet kai pati padalyvavau tuose gimdymuose, iskart nusprendziau, kad vyra dasileisiu tik iki tikruju saremiu, o toliau nera reikalo jam visa negrozi matyti. uztai paskui ir pasikeicia vyru poziuris i moteri, uztai ir "atsala", pradeda vadint "mamuku" ir t.t. taip, dauguma dalyvavusiu vyru sako, kad nieko tokio, bet tikrai visi vyrai gimdymo metu yra paveikiami psichologiskai, ir tas greiciau ar veliau, bet tikrai atsiliepia. geriau jau drauge ar mama pabutu ta sunkia akimirka salia, o vyras uzeitu i palata kai jau kudikelis ant mamos krutines arba po kudikio pirmojo tualeto.
Atsakyti
nu vat niekaip nesuprantu - kaip vyrai gali gimdančia savo žmona pasišlykštėti, nenorėti. kai guli kažkas ligos patale, tai niekad nesako - aš tavęs nežiūrėsiu, nes man tu šlykštus ir po to nenorėsiu - ir darai ką reikia - basonus keiti, užpakalį plauni....o čia gimdymas....nu aš bent įsivaizduoju, kad kokie arkliai, kuriems grynai tik moters fiziologija rūpi, grožis, standūs papukai, tai aišku, šlykštėsis - tokie jau moteriai laukiantis aprauda buvusią jos figūra....
arba dar....juk dievuliau - po kokių pjankių nusivėmusi žmona ar vyras ką gražesni??? ale gyvenam, mylim ir dar vajei kaip norim (o oralinio atsisakyti nė nešauna doh.gif ). tai vat niekaip o niekaip nedaeina - kodėl gimdymas yra kažkos baisus dalykas??? tai ir einama gi ne žiūrėti kaip kas atrodo, o padėti, pabūti, palaikyti, galų gale sutikti savo vaiko - ar tai gali būti bjauru unsure.gif
maniškis dalyvavo, ir buvo gera. tiesiog stovėjo, kompresus šaltus dėjo. beje, ir kojų ėjo laikyti, kai reikėjo - ir manau matė daugiau nei kad pati esu mačius biggrin.gif bet apie nenorius nė kalbos nėra.
vat su kuo sutinku - tai kad versti vyrų nereikia.aš pati nenorėčiau dalyvauti draugėm gimdant.
Atsakyti