nu vat niekaip nesuprantu - kaip vyrai gali gimdančia savo žmona pasišlykštėti, nenorėti. kai guli kažkas ligos patale, tai niekad nesako - aš tavęs nežiūrėsiu, nes man tu šlykštus ir po to nenorėsiu - ir darai ką reikia - basonus keiti, užpakalį plauni....o čia gimdymas....nu aš bent įsivaizduoju, kad kokie arkliai, kuriems grynai tik moters fiziologija rūpi, grožis, standūs papukai, tai aišku, šlykštėsis - tokie jau moteriai laukiantis aprauda buvusią jos figūra....
arba dar....juk dievuliau - po kokių pjankių nusivėmusi žmona ar vyras ką gražesni??? ale gyvenam, mylim ir dar vajei kaip norim (o oralinio atsisakyti nė nešauna

). tai vat niekaip o niekaip nedaeina - kodėl gimdymas yra kažkos baisus dalykas??? tai ir einama gi ne žiūrėti kaip kas atrodo, o padėti, pabūti, palaikyti, galų gale sutikti savo vaiko - ar tai gali būti bjauru
maniškis dalyvavo, ir buvo gera. tiesiog stovėjo, kompresus šaltus dėjo. beje, ir kojų ėjo laikyti, kai reikėjo - ir manau matė daugiau nei kad pati esu mačius

bet apie nenorius nė kalbos nėra.
vat su kuo sutinku - tai kad versti vyrų nereikia.aš pati nenorėčiau dalyvauti draugėm gimdant.