Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

biggrin.gif Is prisiminimu....gimde lietuve su arbau tai jis visa gimdyma filmavo, ir net medikam trukde, ale tokis istvirkes, i pute akis ir kamera susmeiges buvo....O kai gime sunus nusrende jog bus Abdula doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 04 02, 01:42)
biggrin.gif  Is prisiminimu....gimde lietuve su arbau tai jis visa gimdyma filmavo, ir net medikam trukde, ale tokis istvirkes, i pute akis ir kamera susmeiges buvo....O kai gime sunus nusrende jog bus Abdula doh.gif  blink.gif

Ka noreti is arabu?Dabar sedi arabas apsikabines keleta zmonu ir ziuri filmukus biggrin.gif
Ir sunus Abdula aplinkui sau spiegdamas laksto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 04 02, 01:42)
biggrin.gif  Is prisiminimu....gimde lietuve su arbau tai jis visa gimdyma filmavo, ir net medikam trukde, ale tokis istvirkes, i pute akis ir kamera susmeiges buvo....O kai gime sunus nusrende jog bus Abdula doh.gif  blink.gif

Jis ne dalyvavo gimdyme, o ziurejo.
Atsakyti
Maniskis labai norejo dalyvauti gimdime, taigi as pazadejau, kad pagimdysiu sutarta diena, kad jis galetu buti su mumis smile.gif Bet deja, pagimdziau 5 dienom anksciau, kai mano vyriskis prakaitavo Olimpiadoje. Medalio nelaimejo, bet kaip dovana gavo sunu smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
klausimas TEVELIAMS - ne mamytems:
ar sudalyvavus gimdyme ir pamacius visa 'virtuve' neprapuola noras ta mamyte myleti taip, kaip anksciau - turiu minty, ar tai neatsiliepia seksualiniam potraukiui?????
Atsakyti
manau, kad atsiliepia, ypac jei buvo blogi santykiai. mano vyras tikriausiai irgi stebejo gimdyma, nei dalyvavo. nes jis net nezinojo ka daryti. o man del to sunku buvo ir truko padrasinimo. ne visi gali dalyvauti ir suteikti moteriai moraliniu jegu schmoll.gif
Atsakyti
Visai normaliai jauciames smile.gif
Atsakyti
Man net nekilo mintis, kad aš galėčiau nedalyvauti gimdyme. biggrin.gif Tiesa, nėštumo metu tai nuolat atrodė, kad gydytojai nuo manęs viską slepia, apžiūrose mano dalyvavimo nepageidauja... doh.gif

Gimdymo metu tikrai daug padėjau: ir už rankos laikiau, ir prakaitą šluosčiau, ir masažą dariau, ir monitorius stebėjau bei gydytojus kviečiau (pasirodo ne be reikalo), ir kvėpavau kartu, ir net žmonos kojas į galą laikiau... Ir žmona man už tai (ir ne tik už tai) yra dėkinga. tongue.gif

Dalyvauti gimdyme nėra lengva, nes matai, kad žmonai skauda, verysad.gif o realiai padėti nelabai gali! ax.gif Tačiau tuo metu svarbu ne tiek fizinė, kiek moralinė parama. thumbup.gif

Užtat nepakartojamas jausmas pamatyti lendančius kūdikiuko plaukučius, galvytę ir galų gale visą esybę-kūdikybę. 2.gif Mums gimė dvynukės ir tą jausmą išgyvenau dusyk! 2.gif 2.gif Nepakartojama! cool.gif

O dėl galimų "vaizdų", blush2.gif tai nieko ten ypatingo nėra, kas turėtų sukrėsti ar atbaidyti, net kraujo ne upės teka... mirksiukas.gif Jei kokią procedūrą atlieka gydytojai, tai vyrą "išprašo" (su tuo aš labiausiai negalėjau sutikti - tipo, ko aš nematęs; bet paliko praviras duris - man kažkaip ramiau, kai mačiau, kad žmoniškai elgiasi). Galbūt čia priklauso nuo žmogaus... unsure.gif
Atsakyti
Mano vyro elgesys po dalyvavimo gimdyme visiškai nepasikeitė. Netgi pagerėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atia @ 2006 04 04, 23:44)
klausimas TEVELIAMS - ne mamytems:
ar sudalyvavus gimdyme ir pamacius visa 'virtuve' neprapuola noras ta mamyte myleti taip, kaip anksciau - turiu minty, ar tai neatsiliepia seksualiniam potraukiui?????

Mano santykis su zmona po gimdymo pagerejo, ir tapom daug artimesni.
Atsakyti
Mano brangiausias dalyvavo abiejuose gimdymuose. Ruoštis nieko nesiruošėm, o jei ir būtume, manau užėjus gimdymui viskas išgaruotų iš galvos. Man užteko, kad jaučiau jo ranką savojoj, kad jis buvo šalia. Per antrą gimdymą vos spėjo atvažiuoti, ir tik pamačius jį įžengiant į gimdyklą nusiraminau. Nėra būtina norint dalyvaut būti supervyru ar supertėčiu. O vat dėl santykių lovoje, sakyčiau gimdymai dar labiau suartino mumis, bent jau jaučiasi iš jo pusės wub.gif
Atsakyti