QUOTE(zombiuke @ 2006 03 19, 10:48)
Sveiki tetukai jau esami ir busimi,
Raso jums

. As planuoju gimdyti su vyru, bet neisivaizduoju, kaip patys tetukai ten jauciasi.
Tai gal galite pasidalinti savo patirtais ispudziais, kad zinociau, ar verta savo vyrioka kankinti
Na man atrode siek tiek nejauku, kad bus vaizdeliu "idomiu" ir t.t. Bet kai atejo laikas, zmona pasake "atrodo jau prasideda", tai visos dvejones ne tai kad isgaravo, bet nebuvo net prisimintos.
Gal personalas suprato kad man vaizdeliai ne prie sirdies, gal ir visa laika tvarka vienoda, bet viskas buvo super korektiska ir nieko ten nesimato. Pakruvinimai ir kiti dalykai yra staigiai nurenkami, kad niekam nekristu i akis, ir niekam nesidarytu silpna.
Tik galiu pasakyti, kai pamaciau gimusia vaiko galvyte, manyje gime stiprus stiprus tetis. Tada as suvokiau, kad labas mano vaike, tu atejai pas mus, ir gyvensi su mumis. Tiems teciams kurie nedalyvavo tikrai sitas dalykas trunka net kelias dienas.
Kai pajuokavau kad galiu nualpti, pasake pasideti pagalve ir kristi ant pagalves, nes niekas manes nepriziures, as sutikau, nes apie alpima net kalbos nebuvo.
Biski yra nesusipratimas, kada matai zmonele begimdancia ir niekuo negali jai palengvinti, tai ziurejau i kompa ir pranesinejau saremiu pradzias, bei kokio stiprumo buvo, tada aptarinedavome ar stiprus ar ne, ir pagal kompo duomenis as galedavau mazdaug paziureti kokio sitprumo ir intensyvumo saremiai...