Labukas, prasau jusu visu pagalbos. Jau prineriau visa maisa tokiu gelyciu, bet dabar nezinau kaip man jas sujungti. Gal kas galit paprastai paaiskinti kaip ta padaryti ar turit kokia aiskia schema.
Labukas, prasau jusu visu pagalbos. Jau prineriau visa maisa tokiu gelyciu, bet dabar nezinau kaip man jas sujungti. Gal kas galit paprastai paaiskinti kaip ta padaryti ar turit kokia aiskia schema.
Aš tai nėrimo eigoje vis vieną gėlytę prineriu prie kitos, nereikia jokio siuvimo. Gal kitos patars kitaiup?
Labai prašau pagalbos ieškau kepurytės raštelio, beje niekur nerandu jau visus metus. Esmė ta, kad reštelis būtų sudarytas "tuščių" ir "pilnų" stulpelių pagrindu, nu panašiai būna servetėlės - tušti ir pilni langeliai schemose, nu nežinau, kaip geriau paaiškint Gal kuri kur užmatėt tokių raštelių- būčiau be galo dėkinga
Labai prašau pagalbos ieškau kepurytės raštelio, beje niekur nerandu jau visus metus.
Esmė ta, kad reštelis būtų sudarytas "tuščių" ir "pilnų" stulpelių pagrindu, nu panašiai būna servetėlės - tušti ir pilni langeliai schemose, nu nežinau, kaip geriau paaiškint
Gal kuri kur užmatėt tokių raštelių- būčiau be galo dėkinga